2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:lepi: cok sevındım aysuncum bende yemekte esıme anlatıyordum bı oncekı olçumde yanlıslık yapılmıstır bıde sımdı yanlıs olçtulerse dedı bence cocuk almıstır kılo dedı valla bılmıss meraketmıstım bende hadı hayırlısı

aşk olsun olmazmı benim kızımda gecen ay geliyordu cok şükür simdilik duruyo ama bende ağustos annesi olacağımı hiç mi hiç düşünmüyorum temmuz sonu gelir benim ki :)

[ı]bis de gidiyoruuuzzzz :)) herkese çok mutlu akşamlarr :)) [/ı]

bende cıkıyorum herkese iyi akşamlar :)

Aman aman iyi bari canim, 3-4 hafta daha sabretseler gerisi kolay yata yata atlaticaz insallah

bizde çıkıyoruz herkese iyi akşamlar güzel anneler uğraya bilirsem yine gelcem :))

Herkese merhabaaaa...

kızlar sizlere de yazıyorum, kızım naz'ın odasını süslediğimiz o yuvarlak pembiş pembiş tüllü kapı süsünü satıyorum. atacağıma yada orda burda sürükleneceğine bir işe yarasın. fiyatı 20 lira.

ilgilenenlerden özel mesaj bekliyorum.

hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah. bir avazda kurtulun.. Allah yardımcınız olsun...

sağol cnm ama yenisinin fiyatı da o kadar zaten

günaydın.....
birazdan bebişlerimi görmeye gidiyorum akşam dönücem sanırım haber veririm öpüyorum hepinizi...

Günaydın kızlar,

Dorukcum iyi haberlerini bekliyoruz canım...

ış yerinde son 3 gün kızlaropuyorumnanaktan

günaydın kızlaarr..bugün inanılmaz bir yorgunluk uyku hali var üzerimde..havalardanmı ağırlıktanmı nedendir bilmiyorum ama biraz keyifsizim bugün..tek isteğim akşam olsun eve gidip ayaklarımı uzatıp yatmak...

GÜNAYDIN BAL ANNıŞLER VE BEBELERı..
DÜN ÖĞLEDEN SONRA KUZUMU GÖRMEYE GıTTıM 33+2 VE KUZUM 2.300 gr OLMUŞ.
DOKTOR; "MAŞALLAH HERŞEYı YOLUNDA,SUYU GELıŞıMı HERŞEYı HAFTASIYLA UYUMLU" DEDı..
MERAKIMDAN DEDıM Kı; "TAHMıNıNıZE GÖRE KUZUM KAÇ KıLO DOĞAR",
DEDı Kı; ÇOK GÜZEL GıDıYO HERŞEY 3.500 gr DOĞAR DEDı..
ÇOK MUTLU OLDUM..
Bı DE DEDı Kı KUZUMUN YÜZÜNÜ GÖSTEREREK; "BAK BAK YÜZÜ NE GÜZEL KIZINIZIN,SıZE BAKIYO"
KOCıŞ TE ATLADI HEMEN;"AYNI BEN" DEDı..
AYY ÇOK KOMıKTı..
:roflol:

Günaydın güzel anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan Bugün 11 de oğluşumu görmeye gideceğim dua edin inşallah güzel haberlerle gelelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…