Selam kızlar ben geldim doktordan,bebeğimin 2 kilo 330 gram cıktı plasenta yaslanması ya da suyumda azalma vs.herhangi birsey olmadığını herseyin haftamıza göre normal olduğunu belki doktorumun gecen seferki ölçümde bi hata yapmıs olabileceğini söledi böylece içime su serpildi,burdan cıkardığım sonuc doktoruma güvenmeliyim her konuda ne olursa olsun kadın hersey normal dediği halde ben baska doktorada gttim aama içim rahatladı cok şükür
selam kizlaar
siz hala calisiyosunuz demek ben calistigimi dusunemiyorum yaa izmir yaniyo valla. Gerci benim durum da biraz farkli erken dogum riskim var benim 1 aydir raporluyum evde yatiyorum haftaya da dogum iznim basliyor tahminim ben agustos annesi olamicam temmuzda gelir benim sabirsiz kiz kesin :)) ilk doguran olmaya adayim yani gecmise de pekbakamadim ama var mi benim gibi aceleci olan ki? :)
aşk olsun olmazmı benim kızımda gecen ay geliyordu cok şükür simdilik duruyo ama bende ağustos annesi olacağımı hiç mi hiç düşünmüyorum temmuz sonu gelir benim ki :)
aşk olsun olmazmı benim kızımda gecen ay geliyordu cok şükür simdilik duruyo ama bende ağustos annesi olacağımı hiç mi hiç düşünmüyorum temmuz sonu gelir benim ki :)
günaydın kızlaarr..bugün inanılmaz bir yorgunluk uyku hali var üzerimde..havalardanmı ağırlıktanmı nedendir bilmiyorum ama biraz keyifsizim bugün..tek isteğim akşam olsun eve gidip ayaklarımı uzatıp yatmak...
GÜNAYDIN BAL ANNıŞLER VE BEBELERı..
DÜN ÖĞLEDEN SONRA KUZUMU GÖRMEYE GıTTıM 33+2 VE KUZUM 2.300 gr OLMUŞ.
DOKTOR; "MAŞALLAH HERŞEYı YOLUNDA,SUYU GELıŞıMı HERŞEYı HAFTASIYLA UYUMLU" DEDı..
MERAKIMDAN DEDıM Kı; "TAHMıNıNıZE GÖRE KUZUM KAÇ KıLO DOĞAR",
DEDı Kı; ÇOK GÜZEL GıDıYO HERŞEY 3.500 gr DOĞAR DEDı..
ÇOK MUTLU OLDUM..
Bı DE DEDı Kı KUZUMUN YÜZÜNÜ GÖSTEREREK; "BAK BAK YÜZÜ NE GÜZEL KIZINIZIN,SıZE BAKIYO"
KOCıŞ TE ATLADI HEMEN;"AYNI BEN" DEDı..
AYY ÇOK KOMıKTı.. :roflol: