bi arkadaşım da ist. da kozyatağı carrefor'un arkasında elit'in fabrika mağazası varmış.ordan paketli çikolta almış(senin alacağın gibi) ama üzerinde bebek vs. yok. sonra eminönünden 100.lük pakette minik bebek biblolardan alıp kurdale ile yapıştırmış. çok ucuza gelmiş. foto.sunu gördüm çok da hoş olmuş.
bende didoba gibi kendim yaptım 40-45 liraya falan mal oldu ama ben hem lavantalı yaptım hemde pembe badem şekerli yaptım :)
ay ben çıkıorm kızlar aşağı inmem lazım
aaa doğru yaaa didemcim unutmuşum nasıl atıym ki sana dur bakayım..
özlemcim bence çok değil fiyatı ama 50 adet yetermiki mevluttemi dağıtıcan sen?
çok mantıklıymış..acaba öle paketli çikolata başka nerelerde bulabiliriz..üzerine bibloda yapıştırdıkmı tamamdır..valla süper fikir..hem ucuzada gelir.
Iki ayrı modelmi yaptın cnm yoksa bi tanesinde hem lavanta hem şekermi var? Anlayamadım o kısmı..
yok canım mevlütte dağıtmicam böle şeylerden anlayan insanların içinde yaşamıyorum... değmez verdiğim paraya :))) bunu sadece sevdiklerime vericem beni ziyarete gelenlere :) zaten 50 den fazla yaptırıcam... ama tam kaç adet yaptırırım bilmiyorum :))
bend e öptm didemcim.çok sinirlenme akşama..
didoba didemcim gönderiorm bak..
bebeğimm gelemem heralde cnm yemek işi...
hadi öptm herkesi...
Çok mantıklıymış..acaba öle paketli çikolata başka nerelerde bulabiliriz..üzerine bibloda yapıştırdıkmı tamamdır..valla süper fikir..hem ucuzada gelir.
iki ayrı modelmi yaptın cnm yoksa bi tanesinde hem lavanta hem şekermi var? anlayamadım o kısmı..
Gerçekten ama bu sayfa bana çok iyi geldi hiç internette bu kadar rahatlıycağımı böyle dostluklar kuracağımı düşünmezdim aynı duyguları yaşadığım insanlarla bir arada olmak süper bir duygu iyiki varsınız kızlar Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin(hamişin duası tutarmış)
gerçekten ama bu sayfa bana çok iyi geldi hiç internette bu kadar rahatlıycağımı böyle dostluklar kuracağımı düşünmezdim aynı duyguları yaşadığım insanlarla bir arada olmak süper bir duygu iyiki varsınız kızlar allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin(hamişin duası tutarmış)
bir tane tül üzerine bebek önlüğü şeklinde süslü mıknatıslı lavanta var diğerinde beyaz tüle sarılmış 4 tane pembe badem şekeri var
ikisi farklı
Canım macuköyde toptancılar varmış. ama tam bilmiyorum yeri nerde fiyatları nasıl. işyerinde bir arkadaşın eşinin işyeri çok yakınmış bu toptancılara fiyat alacaktı ama daha netice yok.
ben eğer şu mabel çikolataları yapamazsam eşimle macunköye gidip alıcam. minik bebek biblolar da birlik mah. de euroflora diye bir yer var. internet sitesinde tam adreleri ve krokisi var ordan alırım diye düşündüm. ama mabeli yapmayı daha çok istiyorum. bakalım hallletmek lazım bir an önce
Hımm iki farklı şey yaptın yani..bende senin gibi malzemeleri aldım iki farklı model aldım yani..bi model beyaz puantiyeli tül üzerine bebek biblosu ve kurdeleli, diğeri de hazır mavi kadifeden kese, ağzından büzdürdüğünde kendiliğinden kese şekli oluyo onada mavi emzik aldım..arkalarınada mıknatıs yapıştırcam..içlerine ne koyacağıma karar veremedim daha.40 tane kadar olcak benimde.ama düşünüyorumda bu kadar insan gelirmiki doğuma.benim ailem çevrem burda değil çünkü..bitek eşimin tarafı onlardada ne kadar olur bilemiyorum..
Didobanın dediği çikolata işide çok mantıklı.acaba diyorum böle paketli çikolata alsam üzerinede biblo yapıştırsam doğum için hastaneye ve eve gelenlere bu çikolatalardanmı dağıtsam!!! bu aldığım malzemeleride mevlüt yaptığımızdamı kullansam dağıtsam acaba!! ppuufff karara veremiyom yaa..yardım edin banada..
Saol cnm..macunköyü eşime bi sorayım malum ankarayı hiç bilmediğim için o bilir.böle paketli filan vardır dimi orda cnm..hani şu hazır satılanlar gibi kare azcık kalınca..
Biblolar için erdoğan düğme den alsak olmazmı.dediğin yer dahamı ucuz acaba?
Bu cumadan sonra bakalım evde napıcam ben kendimi bildim bileli hiç evde oturmadım daha mezun olmadan işe girmiştim şimdi bebiş olana kadar boşlukta olucam ama sanırım odasıyla filan uğraşırken geçer vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?