Bu cumadan sonra bakalım evde napıcam ben kendimi bildim bileli hiç evde oturmadım daha mezun olmadan işe girmiştim şimdi bebiş olana kadar boşlukta olucam ama sanırım odasıyla filan uğraşırken geçer vakit
yaaa kızlar ben bir internet sitesi buldum... bebek şekeri yapımı için malzemeler satıyor herşeyini ayrı ayrı satıyor... istediğim beğendiğim herşeyi ekledim ona rağmen hem de 100 şeker fiyat 50-60 lira arası çıktı....
oofff yine aklım karıştı malzemeleri alıp kendim mi yapsam hem kızım için uğraşmış olurum ne dersiniz? biblolu falan yapmam... emzikli falan yaparım ama kendim yaparım yanii :))
evet canım paketli şu pastanelerde falan kiloyla satılanlardan. erdoğan düğmeden de alabilirsin ama orası tane işi satıyor ya pahalıya gelebilir diye dedim.
Euro Flora A.. Toptan ve Perakende Yapay iek, am, Hediyelik ve Bebek rnleri - dekorasyon, iekilik, flora, iek, dekor, istanbul, peyzaj, aranjman, ylbalk, sevgililer gn, easter, paskalya, cadlar bayram, am aac, yapay iek, canl iek, sera, turkey, eurof
bak burda mesela 36lık paket. sanırım 9 liraydı. tanesi 25 kuruşa geliyor. erdoğan düğmede ne kadar bilmiyorum.
hastanede çikolta dağıtmak daha iyi oluyor. öbürü zaten mevlüt şekeri oluyor. ama tabi sen bilirsin yine de
oda demişken bizim odada yolda gelirken rezil olmuş hep çizilmiş bide krem rengi olduğu için dikkat çekiyor camları falan kırılmış şimdi adam yenisini göndericek bunu alıcak allahtan iyi biriymiş yapmayada bilirdi
Ay saol cnm yaa..valla 36 tane biblo 9 sa çok süper..erdoğan düğmede pahalı cnm tabiiki tane olarak satıldığı için..sanırım ben hastane ve eve gelenler için çikolata ya karar verdim şimdi.daha mantıklı..o zaman ben aldığım malzemeleride mevlüt için kullanırım.o zaman arkalarına lavanta koyarım.hem mıknatıslı olcağı için buzdolabı süsü olarak kullanırlar..ay evet sonunda karar verebildim :))) o zaman ilk hedefim macunköydeki toptancılar..sen fiyat alırsan banada haber verirmisin cnm.özelime atarsan açtığımda görürüm.eğer ben gider bakarsam sana özele yazarım
Ohh bee rahatladım şimdi..kararsız kalmak ne kötü..hep şu ankarada olmamdan kaynaklanıyo işte.memleketimde olsam böle olmamda burda nasıl olcağını kestiremediğim için kararsız kalıyom işte.neysee hallettim artık sayende cnm..saolasın..
Aaaa ne demek yenisini göndermek zorunda tabiiki de..kendi hataları.sen çizilmiş mobilyayımı kullancaktın kii..neyse inşallah bi dahaki sağlam gelir..
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri
burda da bebek şekeri malzemeleri var fiyatları da gayet uygun.
Aaa didemcim gerçekten çok uygun benim safinaz bebeklerin benzerlerinin 100adeti 10tl
sen ankarayı bana sor. serbest av.lık yaparken sürekli hacze çıktığım için ne nerde,en ucuza bulunur az çok biliyorum. gerçi ben alışveriş için genelde ist.a gidiyorum ailem orda ama ankara da fena sayılmaz. yerlerini bilmek lazım.
ben de senin yaptığın gibi yapıcam işte. hastanede çikolta evde mevlüt şekeri. oğluma da öyle yağmıştım. kesenin içine mavi bademler koyup emzikle bağlamıştım.bunu hastanede verdim. mevlüte gelenlere mavi hasır patikten şeker hazırlmıştık. şimdi gittiğim evlerde ya vitrinde ya da buzdolabında görüyorum çok hoşuma gidiyor.
BENİM ŞEKERLERİN ÜZERİNDEKİ ÖNLÜĞÜ BULDUM BUNUN AYNISI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?