2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senlerin acısını çıkarırsın canım. ben de senin gibi. okul bitmeden başladım. sonra yasal stajımız vardı bizim çok özür dilerim köpekler gibi çalıştırdılar beni.egenin doğumunu biliyorsun zaten onda bile dinlenemdim. cuma işteydim.p.tesi doğurdum. şimdi hergün şafak sayar gibi gün sayıyorum. sıkılır mıyım diye düşünmüyorum bile. inşallah bu kuzum vakitlice gelirde şöyle 2-3 hafta dinlenirim evde.

yaaa kızlar ben bir internet sitesi buldum... bebek şekeri yapımı için malzemeler satıyor herşeyini ayrı ayrı satıyor... istediğim beğendiğim herşeyi ekledim ona rağmen hem de 100 şeker fiyat 50-60 lira arası çıktı....

oofff yine aklım karıştı malzemeleri alıp kendim mi yapsam hem kızım için uğraşmış olurum ne dersiniz? biblolu falan yapmam... emzikli falan yaparım ama kendim yaparım yanii :))

ben oğlumda kendim yapmıştım. eltime de ben yaptım. kızıma da kendim yapıcam. çok keyifli oluyor işin maliyetinden değil yani. seviyorum böyle şeyleri.

Özlemcim neymiş sitenin ismi ? Bu arada vaktin varsa kendin yapman da çok hoş olur ben 100adetini 80e aldım ve tam vaktinde geldi tavsiye ederim benim sipariş ettiğim bayanı.

Ay saol cnm yaa..valla 36 tane biblo 9 sa çok süper..erdoğan düğmede pahalı cnm tabiiki tane olarak satıldığı için..sanırım ben hastane ve eve gelenler için çikolata ya karar verdim şimdi.daha mantıklı..o zaman ben aldığım malzemeleride mevlüt için kullanırım.o zaman arkalarına lavanta koyarım.hem mıknatıslı olcağı için buzdolabı süsü olarak kullanırlar..ay evet sonunda karar verebildim :))) o zaman ilk hedefim macunköydeki toptancılar..sen fiyat alırsan banada haber verirmisin cnm.özelime atarsan açtığımda görürüm.eğer ben gider bakarsam sana özele yazarım
Ohh bee rahatladım şimdi..kararsız kalmak ne kötü..hep şu ankarada olmamdan kaynaklanıyo işte.memleketimde olsam böle olmamda burda nasıl olcağını kestiremediğim için kararsız kalıyom işte.neysee hallettim artık sayende cnm..saolasın..

Aaaa ne demek yenisini göndermek zorunda tabiiki de..kendi hataları.sen çizilmiş mobilyayımı kullancaktın kii..neyse inşallah bi dahaki sağlam gelir..

sen ankarayı bana sor. serbest av.lık yaparken sürekli hacze çıktığım için ne nerde,en ucuza bulunur az çok biliyorum. gerçi ben alışveriş için genelde ist.a gidiyorum ailem orda ama ankara da fena sayılmaz. yerlerini bilmek lazım.

ben de senin yaptığın gibi yapıcam işte. hastanede çikolta evde mevlüt şekeri. oğluma da öyle yağmıştım. kesenin içine mavi bademler koyup emzikle bağlamıştım.bunu hastanede verdim. mevlüte gelenlere mavi hasır patikten şeker hazırlmıştık. şimdi gittiğim evlerde ya vitrinde ya da buzdolabında görüyorum çok hoşuma gidiyor.

bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri

burda da bebek şekeri malzemeleri var fiyatları da gayet uygun.

ben de tam burdan buldum işte :)) bende kendim yapmayı çok istiyordum ama uygun bişey bulamam daha pahalıya mal olur bana diye cesaret etmedim hiç ama burdakil ürünleri görünce hiçde öyle olmadığını anladım :)

Didemcim önümüzdeki hafta izne çıkıcam nasılsa vaktim olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum :))

Zaten hep sana soruyom didoba cım :))

Buarada arkadaşlar hepinize iyi akşamlar dileyeyim..malum mesai çoktan bitti bizim de ayrılamıyom sizden :) Kendinize bebişlere iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…