2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahhhh cümlemizinkinii opuyorumnanaktan

ooh ohh maşallahh canım minik meleğinee
ne ne güzel sende az kilo almışın
bende son iki aydır 1,5 kilo aldım süper ama o zaman kadan alacağımı aldım zati kaydirigubbakcemile3 doktorum et ye dedi sürekli et yiyorum ondan kilo almıyorum sanırsam keike en başından öle yapsaydım bende başından kabızlık çektim siye hep sebze yediydim yememek gerekiyormuş sonra öğrendim ama 17 kilo sonra oldu bunu anlamam ohaoldumsmile

maşallah meleğine canım sende dikkat et kendine heyecanlanmaman gerekiyor aman dikkat az kaldı zaten opuyorumnanaktan

cicekcik konuşuyordu şekerim :))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet konuşan bendim tüm suçlamaları kabul ediyorum kaydirigubbakcemile3

canım sakın endişelenme bundan sonra alıcak benimde bi önceki kontrolumde öyle haftada 100gr dı sonra bugün gittim maşallah ileriden gitmiş kelebek prensesim
seninde eminim bundan sonra daha iyi devam edicek ki doktorun normal sağlıklı dediyse gerisi önemli değil tatlım

Eşim 5-6 milyarı gözden çıkartmış da gerisi olursa naparız diyor ya sanki milyarderiz ya sabır

allah yardımcın olsun canım ya işin zor okuduklarımdan çıkardığım kadarıylan ama yapacak pek bişey yok malesef konuşucaksın elbet eşinle ama böyle gelmiş böyle gider ama artık şu var meleğin geldiği için eşini daha rahat etkileyebilrisin evladımız geliyor onun rızkını bölmemiz olmaz diyerekten türlü türlü duygu sömürüleriyle artık
sen mümkün olduğu kadar canını az sıkacaksın meleğin etkileniyor bak annesi

benimkiler böyle didemcim lavantaı mıknatıslı 50 adet 50 tl...
bebekli falan değiller...

çok ciciler tatlım illaki bebek figürlü olmak zorunda değilki senin içine sinsin yeter ki bende bayıldım opuyorumnanaktan

merhaba güzel anneler bugün sabahtan benimde kontrolum vardı kelebek prensesimi görmeye gittik
maşallah teyzeleri 2200 gr (43 cm doktor boy konusunda bilginin verilmesinin yanlış olduğunu söylüyor lakin ben fl den hesapladım) olmuş kelebekim doktor 4 kilo üzeri doğar dedi böyle beslenmeye devam ederse dedi ama çatımda dar olduğu için direk sezercik olacak zaten tahmini doğum tarihini sordum ne vakit olur dedim erkenden gelmeye kalkmazsa 2 3 4 ağustostan birinde doğum gerçekleşir dedi bakalım iki hafta sonra bir dahaki kontrolümüz
dün gece hiç uyuyamadım iki saat bile çok fena doktorum normal dedi ama allah kolaylık versin hepimize

gözünaydın cnm prensesini görmüşsün kilolarımızda günlerimizde hemen hemen aynı bizede sezercik kararı verildi ama tarih konusunda daha konusmadık biz sizin o tarihlerdeyse bizimde hemen hemen öle olur heralde hayırlısıyla hepimiz sağlıklı sıhhatli atlatırız inş.

tickerlara bakıyorumda taa başlardaydık şimdi sona dayanmış bebişler kaydirigubbakcemile3

ben kendimi 32 + larda zannediyorum meğer 33 + lardaymışım temmuz sonu geliyor yani oğluşum kaydirigubbakcemile3

ay canım çok teşekkür ederimm opuyorumnanaktan
valla sata göre 15 ağustos normalde ama sezercik olcağı için erken alıncak hakkımızda hayırlısı valla hayırlısıylan doğuralımda hepimiz inşallahhhhh

ne çabuk geçiyor zaman geçerken geçmiyormuş gibi gelsede çok çabuk geçiyor demi yaa benim şafak 44 seninde bence 37 40 gibi dir birazcık daha önümdesin çünkü bakalım bu zaman nasıl geçecek
kk da mayıs anneleirnden haziran annelerinden yakın arkadaşlarım vardı hepsi son 10 güne düştüklerinde benim için bile geçmedi zaman ay bugünmü yarınmı derkene sanki geçmedi günler valla kaydirigubbakcemile3

geçicek inş. hayırlısıyla milim hallerinden bahsediyoruk burda şimdi yarım metreler nerdeyse yarın öbür günde bizim aramızdanda güzel haberler almaya başlıcaz inş.

dün teyzemden bi öneri aldım 1.5 yaşında oğlu var dogudundan beri prima kullanıyor şimdi de yeni çıkan pamuklu primadan almış 2 kere pişik olmuş oda pamuklu deikli yüzeyi söküp altına bakmış elyaf cıkmıs içinden normal primadan al kullan süper ama bu güzel değil dedi...

Son düzenleme:

ay doğru diyorsun canım yaa milimlerlen uğraşırkene nerdennn nereyeee acep kim doğurcek ilkk delikafadulden

yaa ben yeni çıkan primanın yenidoğanından almıştım tühh hatta dedim almasammı kimse kullanmadı daha memnuniyet durumu hakkında da bilgi yok ama bi paket aldım bundan sonrakine bakarım artıkın sağol bilgi için imece usulu artıkın bilgi paylaşımı olayına gircez şekerim kaydirigubbakcemile3

Maşallahhhhh, senin prenses kocaman olmuş. Demek 4 kilo üzeri doğabilir dedi. tombiş tombiş yerim onu bennn. :ecrin_bebek: Ben normal doğum istiyorum, o yüzden 3 kilo olsa yeter diye düşünüyorum. Çatı kontrolünü ne zaman oldun ? Benim doktor daha bahsetmedi. 2 hafta sonraya çağırdı ama. Normalde benim sata göre 31+2 . ama ultrasonda en son 32+1 çıktı. Neredeyse bir hafta önde. hihoyyyt

ye teyzesi tombiş prensesimii vallaaa kaydirigubbakcemile2
benim geçen hafta kanamam oldu canım ondan nst ye falan bağlandım çatı muayensi o zaman oldu o zaman dedi doktor istesende normal doğuramazsın çok çok dar diye boshayallersmile allah biliyor gönlüme göre vermiş oldu yaniii delikafadulden

ayrıca senin meleğine de maşallah benimde öyle bi hafta önden önden gidiyor hayırlısıylan kucağımıza da alsak sağlıcaklan başka bişey istemiyorum kiloda çok çok önemli değil sağlıklı olsunlarda opuyorumnanaktan

akannehir ölüyorum yaaa.bütün gündür evi temizle çamaşır yemek şimdide duvar siliyorum.gerçi oğlumun odası zor gelmiyor bana ama yoruluyorum.eşim ben silerim akşama dedi ama ben dayanamıyorum.zaten taşınırken çok leke olmuştu zor çıkıyor lekeler.eşimde istediğim gibi silemezki.ben lekelerle uğraşayım oda komple silsin gelince.ama çok yoruldum yaaa daha da bitmedi belim kasıklarım ağrıdı.bilmiyorumkismile oğlum için değer. allah a emanet.

mşlh kızına.allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla inş. kafama takıldı :uhm: dr sana 4 kilo üzeri doğar demiş.benim oğlumda 32.haftada 2240 gr dı bana 3 kilo üzeri doğar dedi.bende üzüldüm.çünkü tombik istiyorum ben.sağlıklı olması en önemli olanı o ayrı zaten.ama ilginç geldi bana.neyse bakalım hayırlısıyla doğsunlarda görücez kaçar kilo bebiklerimiz

meryemcim niye yoruyorsun bu kadar bak az kaldı ben çok iş yaptım yordum bi kaç gün sonra kanamam oldu çok korktum tatlım bak artık dikkat etmelisin bırak eşin yapsın

herkese iyi akşamlar
benim bogazim cok agriyor gecmezse yarin doktora gidecegim

ne guzel herkes bu aralar kontrole gidiyor
masallah haberler de güzel :)
bizim kontrolumuze daha bir hafta var

valla canım teşekür ederiz öncelikle ama doktor neye göre hesapladı bilemiyorum ama 4200 gibi olur dedi tombiş bu kız tombiş dedi ama tabiki değişebilir bu sadece kağıt üzeri bundan sonraki beslenem değişir diyede belirtti bazen daha iyi alır kilo dedi bi bakarsın az alır dedi ama neticede sağlığı sıhati iyi kilosu önemli değil ben 2,5 kilo doğmuşum gayette sağlıklıymışım yani ben takmıyorum bunu sağlıcaklan gelsinde meleklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…