- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
bebek şekeri malzemeleri - bebek figürleri BU SİTEDE EN ALT SOLDAN ÜÇÜNCÜ SIRANIN BİRİNCİSİ :)
GÜNAYDIN BAL ANNİŞLER VE BEBELERİ..
DÜN ÖĞLEDEN SONRA KUZUMU GÖRMEYE GİTTİM 33+2 VE KUZUM 2.300 gr OLMUŞ.
DOKTOR; "MAŞALLAH HERŞEYİ YOLUNDA,SUYU GELİŞİMİ HERŞEYİ HAFTASIYLA UYUMLU" DEDİ..
MERAKIMDAN DEDİM Kİ; "TAHMİNİNİZE GÖRE KUZUM KAÇ KİLO DOĞAR",
DEDİ Kİ; ÇOK GÜZEL GİDİYO HERŞEY 3.500 gr DOĞAR DEDİ..
ÇOK MUTLU OLDUM..
Bİ DE DEDİ Kİ KUZUMUN YÜZÜNÜ GÖSTEREREK; "BAK BAK YÜZÜ NE GÜZEL KIZINIZIN,SİZE BAKIYO"
KOCİŞ TE ATLADI HEMEN;"AYNI BEN" DEDİ..
AYY ÇOK KOMİKTİ.. :roflol:
Sselam kızlarrrrrrrrrr, biz geldik. Kızımızı gördük , herşeyi çok iyi dedi doktor.opuyorumnanaktan 1 kilo almışım 20 günde. 500 gramını kızımız kendine almış.500 gramda ben kendime almışım.kaydirigubbakcemile3 Kilosu 1741 gr. olmuş. 20 gün önce 1206 gramdı. Göbişi ni ölçtü, 32+6 çıktı, kilo almış ,kilo alması iyi dedi. Ölçümlerin ortalaması 32+1 çıktı. Boyu da 41,5 çıktı.Yanaklarını gördük , tombiş gibi duruyodu.Burnunu da gördük, doktor piramit gibi ,çok güzel bi burnu var, şekli çok güzel dedi. :roflol: :roflol: 64 kilo olmuşum, oo çok kilo almışım dedim, doktorda hayır gayet iyi kilon dedi. kaydirigubbakcemile3 20 gün önce 63 tüm. sancıları sordumi yalancı doğum sancısıdır dedi. Şimdilik aklıma gelenler bu kadarrr. Geçmişi okuyup geliyorummm. opuyorumnanaktan
ben geldimmm dün doktordaydık kızım 30+5 1680 gr 42 cm çok sevindim ama yüzünü azcık görebildik büyüdüğü için dr ancak ölçebiliyor çok nadir yakalıyor yüzünü kıpır kıpır durmadı dün hiç bugünde gayet sakin dünün acısını çıkarıyor konuşunca karnımı sevince tepiniyor onun dışında uyuyor dün yoruldu sanırım:)) sonra dr tansiyon ölçtü 15-9 çıktı dedim evde düşük çıkıyor sonra dergi falan verdi biraz oku dinlen dedi dışarı çıkardı ay 5 dk sonra tansiyon hop düştü drda bundan sonra buraya geldiğinde bitkisel bi sakinleştirici var onu verelim dedi doğumda da diyazem vericek bide en sooon aşamada doğum haneye alıcakmış beni hep odamda olucakmışım :)
cicekcik konuşuyordu şekerim :))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
meraba kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı ama moralim bozuldu oğluşum 3 hafta önce 1600gr dı bugün 1900gr olmuş yani haftada 100 gr almış dr normal dedi ama yinede üzüldüm çünkü benim doğum sezeryan olacak 6 haftam kaldı her hafta 100 gr alsa ikibuçuk kilo falan doğar mafoldumben
Eşim 5-6 milyarı gözden çıkartmış da gerisi olursa naparız diyor ya sanki milyarderiz ya sabır
benimkiler böyle didemcim lavantaı mıknatıslı 50 adet 50 tl...
bebekli falan değiller...
merhaba güzel anneler bugün sabahtan benimde kontrolum vardı kelebek prensesimi görmeye gittik
maşallah teyzeleri 2200 gr (43 cm doktor boy konusunda bilginin verilmesinin yanlış olduğunu söylüyor lakin ben fl den hesapladım) olmuş kelebekim doktor 4 kilo üzeri doğar dedi böyle beslenmeye devam ederse dedi ama çatımda dar olduğu için direk sezercik olacak zaten tahmini doğum tarihini sordum ne vakit olur dedim erkenden gelmeye kalkmazsa 2 3 4 ağustostan birinde doğum gerçekleşir dedi bakalım iki hafta sonra bir dahaki kontrolümüz
dün gece hiç uyuyamadım iki saat bile çok fena doktorum normal dedi ama allah kolaylık versin hepimize
gözünaydın cnm prensesini görmüşsün kilolarımızda günlerimizde hemen hemen aynı bizede sezercik kararı verildi ama tarih konusunda daha konusmadık biz sizin o tarihlerdeyse bizimde hemen hemen öle olur heralde hayırlısıyla hepimiz sağlıklı sıhhatli atlatırız inş.
tickerlara bakıyorumda taa başlardaydık şimdi sona dayanmış bebişler kaydirigubbakcemile3
geçicek inş. hayırlısıyla milim hallerinden bahsediyoruk burda şimdi yarım metreler nerdeyse yarın öbür günde bizim aramızdanda güzel haberler almaya başlıcaz inş.
dün teyzemden bi öneri aldım 1.5 yaşında oğlu var dogudundan beri prima kullanıyor şimdi de yeni çıkan pamuklu primadan almış 2 kere pişik olmuş oda pamuklu deikli yüzeyi söküp altına bakmış elyaf cıkmıs içinden normal primadan al kullan süper ama bu güzel değil dedi...
merhaba güzel anneler bugün sabahtan benimde kontrolum vardı kelebek prensesimi görmeye gittik
maşallah teyzeleri 2200 gr (43 cm doktor boy konusunda bilginin verilmesinin yanlış olduğunu söylüyor lakin ben fl den hesapladım) olmuş kelebekim doktor 4 kilo üzeri doğar dedi böyle beslenmeye devam ederse dedi ama çatımda dar olduğu için direk sezercik olacak zaten tahmini doğum tarihini sordum ne vakit olur dedim erkenden gelmeye kalkmazsa 2 3 4 ağustostan birinde doğum gerçekleşir dedi bakalım iki hafta sonra bir dahaki kontrolümüz
dün gece hiç uyuyamadım iki saat bile çok fena doktorum normal dedi ama allah kolaylık versin hepimize
Maşallahhhhh, senin prenses kocaman olmuş.Demek 4 kilo üzeri doğabilir dedi. tombiş tombiş yerim onu bennn. :ecrin_bebek: Ben normal doğum istiyorum, o yüzden 3 kilo olsa yeter diye düşünüyorum. Çatı kontrolünü ne zaman oldun ? Benim doktor daha bahsetmedi. 2 hafta sonraya çağırdı ama. Normalde benim sata göre 31+2 . ama ultrasonda en son 32+1 çıktı. Neredeyse bir hafta önde. hihoyyyt
mşlh kızına.allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla inş. kafama takıldı :uhm: dr sana 4 kilo üzeri doğar demiş.benim oğlumda 32.haftada 2240 gr dı bana 3 kilo üzeri doğar dedi.bende üzüldüm.çünkü tombik istiyorum ben.sağlıklı olması en önemli olanı o ayrı zaten.ama ilginç geldi bana.neyse bakalım hayırlısıyla doğsunlarda görücez kaçar kilo bebiklerimizmerhaba güzel anneler bugün sabahtan benimde kontrolum vardı kelebek prensesimi görmeye gittik
mşlh kızına.allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla inş. kafama takıldı :uhm: dr sana 4 kilo üzeri doğar demiş.benim oğlumda 32.haftada 2240 gr dı bana 3 kilo üzeri doğar dedi.bende üzüldüm.çünkü tombik istiyorum ben.sağlıklı olması en önemli olanı o ayrı zaten.ama ilginç geldi bana.neyse bakalım hayırlısıyla doğsunlarda görücez kaçar kilo bebiklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?