geçmiş olsun canım az kalmış seninde kontrolüne
benimde dünden beri ağrıyor hava sıcakken birden serinledi terliyoruz üşüyoruz böyle bir dengesiz dikkat et sende kendine canım
ye teyzesi tombiş prensesimii vallaaa kaydirigubbakcemile2
benim geçen hafta kanamam oldu canım ondan nst ye falan bağlandım çatı muayensi o zaman oldu o zaman dedi doktor istesende normal doğuramazsın çok çok dar diye boshayallersmile allah biliyor gönlüme göre vermiş oldu yaniii delikafadulden
ayrıca senin meleğine de maşallah benimde öyle bi hafta önden önden gidiyor hayırlısıylan kucağımıza da alsak sağlıcaklan başka bişey istemiyorum kiloda çok çok önemli değil sağlıklı olsunlarda opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canımmm.Benimde ilk haftalar kanamam olmuştu, düşük tehlikesi vardı .Neyseki şimdi geçti. :Saruboceq: Çatı muayenesi olasım da hiç yok kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun canımmm.Benimde ilk haftalar kanamam olmuştu, düşük tehlikesi vardı .Neyseki şimdi geçti. :Saruboceq: Çatı muayenesi olasım da hiç yok kaydirigubbakcemile3
ya kendimizi kasmazsak acımaz normal doğuracaksan ki öyle istiyorsun hayırlısıylan çatı muayensi ne ki diye düşünmelisin bişey değil o kadar ya korkma yani şeyime türlü türlü işlemler yapılmış biri olaraktan sırnaşık şey çokta acı falan duymadım
benim uyuşturmadan rahimzğndan iki kere biopsi için parça alındı ahhh ahhhh çatı muayenesi de neymişş delikafadulden
meryemcim niye yoruyorsun bu kadar bak az kaldı ben çok iş yaptım yordum bi kaç gün sonra kanamam oldu çok korktum tatlım bak artık dikkat etmelisin bırak eşin yapsın
ayyy korkutma cnm beni yaaa allah korusun.naparım ben sonra.bıraktım zaten gelince o yapsın kalanını.gerçi zor olanı ben yaptım o ayrıda.allah ım hepimizi ve bebeklerimizi korusun ona emanetiz valla korktum şimdi.
ayyy korkutma cnm beni yaaa allah korusun.naparım ben sonra.bıraktım zaten gelince o yapsın kalanını.gerçi zor olanı ben yaptım o ayrıda.allah ım hepimizi ve bebeklerimizi korusun ona emanetiz valla korktum şimdi.
tabiki allah korusun ama kendini bünyeni bedenini öyle çok hırpalama illa kötü bişey olcak değil elbette ki ama yinede artık dikkat etmekte fayda var şekercim :hulya:
bu arada bi sorum olacak.benim ayaklarımın altı çok ağrıyor ve alev çıkıyor sanki sürekli suya sokuyorum.sizinde ölemi acaba?normal mi yani son haftalarda böle olması.
meryemcim bende de ağrı değilde ateş basması mevcut canım ama bu tarz şikayetlerin normal olduğunu düşünüyorum tabiki yinede doktoruna danışmanda fayda var canım
meryemcim bende de ağrı değilde ateş basması mevcut canım ama bu tarz şikayetlerin normal olduğunu düşünüyorum tabiki yinede doktoruna danışmanda fayda var canım
çiçekcik maşallah bebeğine. bu arada çatı darlığı normalde anlaşılabilir bi şey mi yani soruyu ters sordum yani mesela kimimizin adeti çok ağır ağrılı falan geçiyor bunun çatı darlığı yada genişliğyle uzaktan yakından bi alakası var mı?
ahh sorma aynı dert benimde sol tarafımda hatta şu anda felaket oturursam iyi ama o tarafa yüklenirsem hepten kötü oluyor anlamadım ama çok ağır yemek yersem oluyor sanırım yada bazen bazı yerlerde masaya yetişemiyor o zaman oluyor sanırım çözemedim
bende de ayınısı işte göğüs altı ve aynı hizada sırtım dra söylediğimde hiç tepki vermedi demekki oluyor geçen kayınvalidemde tutuyordum hatta biri daha vardı başlamış ağrıları falan dediler acıdılar bana dedim demekki onların hamileliğinde de olmuş
kalan 2 ay nasıl geçicek bilmiorm valla
Benim ağrılar ve şişmeler yeni başladı şimdiden bunalıorm birde tam sıcaklara denk gelio ağır günlerimiz..
Allah hepimizin yardımcısı olsn..