2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar
benim bogazim cok agriyor gecmezse yarin doktora gidecegim

ne guzel herkes bu aralar kontrole gidiyor
masallah haberler de güzel :)
bizim kontrolumuze daha bir hafta var

geçmiş olsun canım az kalmış seninde kontrolüne
benimde dünden beri ağrıyor hava sıcakken birden serinledi terliyoruz üşüyoruz böyle bir dengesiz dikkat et sende kendine canım

Geçmiş olsun canımmm.Benimde ilk haftalar kanamam olmuştu, düşük tehlikesi vardı .Neyseki şimdi geçti. :Saruboceq: Çatı muayenesi olasım da hiç yok
kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canımmm.Benimde ilk haftalar kanamam olmuştu, düşük tehlikesi vardı .Neyseki şimdi geçti. :Saruboceq: Çatı muayenesi olasım da hiç yok
kaydirigubbakcemile3

ya kendimizi kasmazsak acımaz normal doğuracaksan ki öyle istiyorsun hayırlısıylan çatı muayensi ne ki diye düşünmelisin bişey değil o kadar ya korkma yani şeyime türlü türlü işlemler yapılmış biri olaraktan sırnaşık şey çokta acı falan duymadım
benim uyuşturmadan rahimzğndan iki kere biopsi için parça alındı ahhh ahhhh çatı muayenesi de neymişş delikafadulden

meryemcim niye yoruyorsun bu kadar bak az kaldı ben çok iş yaptım yordum bi kaç gün sonra kanamam oldu çok korktum tatlım bak artık dikkat etmelisin bırak eşin yapsın
ayyy korkutma cnm beni yaaa allah korusun.naparım ben sonra.bıraktım zaten gelince o yapsın kalanını.gerçi zor olanı ben yaptım o ayrıda.allah ım hepimizi ve bebeklerimizi korusun ona emanetiz valla korktum şimdi.

ayyy korkutma cnm beni yaaa allah korusun.naparım ben sonra.bıraktım zaten gelince o yapsın kalanını.gerçi zor olanı ben yaptım o ayrıda.allah ım hepimizi ve bebeklerimizi korusun ona emanetiz valla korktum şimdi.

tabiki allah korusun ama kendini bünyeni bedenini öyle çok hırpalama illa kötü bişey olcak değil elbette ki ama yinede artık dikkat etmekte fayda var şekercim :hulya:

bu arada bi sorum olacak.benim ayaklarımın altı çok ağrıyor ve alev çıkıyor sanki sürekli suya sokuyorum.sizinde ölemi acaba?normal mi yani son haftalarda böle olması.

meryemcim bende de ağrı değilde ateş basması mevcut canım ama bu tarz şikayetlerin normal olduğunu düşünüyorum tabiki yinede doktoruna danışmanda fayda var canım

meryemcim bende de ağrı değilde ateş basması mevcut canım ama bu tarz şikayetlerin normal olduğunu düşünüyorum tabiki yinede doktoruna danışmanda fayda var canım
saol cnm.evet haftaya kontrolüm var o zaman sorucam bakalım.

çiçekcik maşallah bebeğine. bu arada çatı darlığı normalde anlaşılabilir bi şey mi yani soruyu ters sordum yani mesela kimimizin adeti çok ağır ağrılı falan geçiyor bunun çatı darlığı yada genişliğyle uzaktan yakından bi alakası var mı?

selamlar anneler ve kuzucukları
Biz dün döndük evimize ve çok iyiyiz
1 haftalık geçmişi okumam mümkün değil umarım herşey yolunda ve herkes iyidir..

hoşbuldm canım nbr

Uff sağ gögüs altı ve aynı hizada yine sırtım çok fena bıçak saplanıo sanki kemiklerm batıo ama sadece o bölgede yaşıorm bu ağrıyı nie acaba

ahh sorma aynı dert benimde sol tarafımda hatta şu anda felaket oturursam iyi ama o tarafa yüklenirsem hepten kötü oluyor anlamadım ama çok ağır yemek yersem oluyor sanırım yada bazen bazı yerlerde masaya yetişemiyor o zaman oluyor sanırım çözemedim

yok bnm yemekten değil cnm
Xağ tarafıma poposunu dayadığında zaten oturamıorm hiç kasılıp kalıorm ama aynı hizadaki sırt ağrım nie onu bilmiorm

bende de ayınısı işte göğüs altı ve aynı hizada sırtım dra söylediğimde hiç tepki vermedi demekki oluyor geçen kayınvalidemde tutuyordum hatta biri daha vardı başlamış ağrıları falan dediler acıdılar bana dedim demekki onların hamileliğinde de olmuş

kalan 2 ay nasıl geçicek bilmiorm valla
Benim ağrılar ve şişmeler yeni başladı şimdiden bunalıorm birde tam sıcaklara denk gelio ağır günlerimiz..
Allah hepimizin yardımcısı olsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…