2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben emzirme sütyenimi tchibo`dan aldım çiftine 28 lira vermiştim şu anda da onları kullanıyorum çok rahat penye tavsiye ederim

Aaa tchibo'da var mıydı ? Ben pijamaları aldığım yerden aldım. Haftasonu da e-bebekten korsemsi bir kilod ve hamile atleti aldım . Atlet Dagi'nin 44 beden aldım içi de spordu sütyeni gibi emzirmek için sütyen gibi açılıyor ama çok sıkı gibi gözüktü bakalım .

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımcım al be güzelim sonra içinde kalıcak bakk vallaa

her yerde yok ben şans eseri oliviumda buldum emin olamadım bir çift aldım şimdi keşke bir çift daha alsaydım diyorum
bu arada arkadaşlar blackspade diye bir markanın özel lohusa atletleri var çok güzeller

Çok moralim bozuk kızlar kızım 2 haftada toplam 250gram almış 1550 olmuş çok az ya ben ise 2 haftada 3 kg almışım nst de filan sorun yok 25inde filan alırız dedi bana da ne yiyip yememem gerektiğini söyledi haftaya gel dedi.

canım benım neden uzuluyosun... saglıkla dogsunda dogunca sen ona kılo aldırırısın merak etme... yeterkı saglıkla bı dogsun... sıkma canını tamam mı bıdenem...

elif nasılsın canımm geçmişi okumaktan yazamıyon gene sanırım? çiğdem sen nasılsın tatlım görüşmeyeli

elif nasılsın canımm geçmişi okumaktan yazamıyon gene sanırım? çiğdem sen nasılsın tatlım görüşmeyeli

ben çiğdem mi nasılım hangi çiğdem kaydirigubbakcemile3
iyiyim şekerparem ben işte evde bi yandan tv izliyom bi yandan yemek memek bi yandan ölee dana gibim yatıyom işte kuşum sen nasılsın cepten girmiyon artık şükür kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…