2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah demetcim bugün soktaydım aynayla göbeğimin altına bakmamla çıglığı atmam bir oldu resmen harita yolu gibi çatlaklar. ah ne hava attım ben çatlağım yok diye yukardan bakınca bişey görememişim meğerrrr rezil olduğumamı yanayım çatladığımamı?millete göbek showlar yaptım ben

canımmm doğuncaya 3000 gr olur o yaa sen zaten 3000 olsun yeter demiyor muydun?
bozma moralini sağlıklı ama düşünsene bi de...sağlıklı olması herşeyden önemli değil mi...

çiçekcik çiğdemim sana dedim hayatım aman iyi olun da :)
elifcim sorma ya çatlak yok ama her banyodan sonra eşime kontrol ettiriyorum ya aşağıyı yukarıyı kasıklarımı oralarda da çatlıyormuş göğüslerimi hep kontrol ettiriyorum yaaa...
allahım cümlesine sağlık versin ne diim...

Benim minik kuş kafası aşağıda hala şükürler olsun ki dönmemiş. bu saatten sonrada dönmez artık dedi doktorumuz. ama sen kontrol et dedi: ayakları midemde yana alıyor bazen uzatıyor etimi ittiriyor ama kafası aşağıda dönmesin inşallah da normal normal gelsin kuzular

bu arada 14 kg almışım yahu.. 75 kg çıktım bu sefer doktor biraz fazla ama yapacak birşey yok dedi. dondurma fazla yok dedi. çekirdek de yiyorum yasak dedi ama yine yiyorum dondurmada çekirdek de.

bu arada kızlar dün kolpaçinoyu izledim normalde otür filmleri izlemem ama seyredecek bişey yoktu, kolpaçino ruh çağırma sahnesi yazıp izlesenize ben koptum valla

2.550 yanlış yazdın herhalde .... Moralini bozacak birşey yok zaten moral bozmanın faydası yok canım. Maşallah Masala daha doğuma 4 hafta var , Havalar zaten sıcak normal metobalizmamız için bile anca yetiyor yediklerimiz. Kış olsa yağlanırdık , şişman bebek sağlıklı demek değildir zaten. Arkadaşım 500 gr'lıktan 3 tane büyüttü toplam 1.500 kg idi bebekler ve kocamanlar şimdi. Neler dedi dr müsait olduğunda paylaş , bakalım neleri eksik yapıyoruz. Çook öptüm canım

bu arada 14 kg almışım yahu.. 75 kg çıktım bu sefer doktor biraz fazla ama yapacak birşey yok dedi. dondurma fazla yok dedi. çekirdek de yiyorum yasak dedi ama yine yiyorum dondurmada çekirdek de.

canım benim boşver kiloları verilir nasıl olsa dondurma ve çekirdeğede devam et be kuzuu koyver gitsin:))))

temmuz annelerindeki eşlerin doğum hediyelerine bakıyodum. puffffffffffff pırlanta kolye almış adam karısına. benimki erman kuzuyla yarış halindeyken bana hediye alacak. rüyamda görsem hayra yormam

ben geldim 2 saat terlik aradım ayağıma göre ve resmen canım çıktı 37 idim artık 40 numara olmuşum tabi en şiş haliyle 4o .( neyse buldum ya 2 saatin sonunda oda iyi

ben geldim 2 saat terlik aradım ayağıma göre ve resmen canım çıktı 37 idim artık 40 numara olmuşum tabi en şiş haliyle 4o .( neyse buldum ya 2 saatin sonunda oda iyi

ortapedik alsaydın sırt ağrılarına iyi geliyor , göbişden denge merkezimiz bozuldu çünkü... güle güle giy ben de ayarlanabilir cırt cırtlı aldım ayaklarım şişti mi diğerleri ayağıma olmuyor bunu ayarlayabiliyorum ....

serdemcim boşuna kendini üzme benimde bebeğim 10 günde 110 gr almış sadece doktor küçük bir bebek olacak anlaşılan dedi çok düşünmek istemiyorum bende doğduğunda allahın izniyle sütümüz çok olursa öyle besleriz bizde :))

Benimki de küçük kız olacak herhalde , 33 haftada 2.100 gr'dı .... 3 kg olsa yeter sonra dediğin gibi toparlarız inşallah....

ceyonun terliğini aldım eczaneden ama canım çıktı ya ayağıma göre 1 tane bulamadım hepsi sıktı öyle normal bi şeyde almak istemedim çünkü hem iş yerinde giyicem hem dr giderken diğer ayakkabılarımın hiç biri olmuyor geçen sene bi babet almıştım pek bi uyduruktu öylesine aldığım şey bu sene hamilelikte işimi gördü ama yırtıldı zavallım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…