Benim belim rahatsız canım mecbur sezeryan benim:1hug:
Geçmiş olsun. Bakalım biz ne yapacağız? Bebeğim baya önden gidiyordu geçen kontorle kadar. "4,5 kiloya yaklaşır kesin normal yolla olma ihtimali az." demişti doktorum, ama geçen kontrolde biraz yavaşlamış kilo alımı, normale yaklaşmıştı. Ben normal doüum istiyorum ama en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun.
Günaydın, çok yorma kendini. Ben de bebek odasının kokusunun çıkmasını bekliyorum. 2 hafta oalcak geleli neredeyse hala çok boya kokusu var. Silindi de ama gitmedi daha koku. Yerleştiremiyorum da o yüzden.
ay aynı sıkıntı bende de var canım ya, o kokuyu nasıl yok olacak bilmiyorum. eşim çok abartıyorsun, sana öle geliyor diyor ama o cila kokusu buram buram kokuya
sen ne ile sildin canım?
aklım, gözüm asude ebede olunca ne yazmışım ben bile anlamadım :)
asude ebenin, hamilelik kursu var, yılların deneyimli ebelerinden biri. bilenleriniz gidenleriniz vardır belki... başladı kızlar, bence kaçırmayın...
Valla ben hala çalıştığım çin kendim silmedim, temizlik günüydü geçen gün. 15 günde bir temizliğe gelen teyzemiz sildi, ama ogün gelini doğum yaptığı için erkenden çıkmak zorunda kaldı, konuşamadım. Bir kez de kendim silerim haftasonu. Yer silme deterjanları ile mi silsek acaba? Cifle si demişti biri ama cif çizmez mi cilasını? Bekliyorum şimdilik.
Gerçekten mi?Ay ne güzel işallah o kadar bekler bebişim
Atmam kız o topu ben artık gelsin çok merak ediyorum bebişimi ama 2-3 hafta daha büyüsğn valla ne dediyse yiyorum
canım ben de önce amwayin lock ile sildim ardından da karbonatlı su ile sildim ama hala kokuyordolapların kapakları açık kokusunun çıkmasını bekliyorum...
Selam anneciklerr.Nasılsınız?Doruktan bir haber varmıı?
didem evet muz muz..bi de ben canınız istemesin kızlar ama..
nutella yiyorum 4-5 günde 1 şişeyi bitiriyorum eşim dalga geçiyor
artık bunun kiloyla satılanı yok mu 5 kilo birden alayım yetiştiremiyorum
diyor:)))ceviz ve yumurta da çok önemli ben bi ara her sabah 2 tane yumurta yiyordm.
çünkü ben beyazını yiyemeyenlerdenim sadece sarısını ama 2 tane yiyordum...
Nehircim ceviz kaju fındık ye sütlaç muhallebi mutlaka ye dedi. Her sabah yumurta muz kırmızı et ve mercimek dedi 1 haftada bak ne kilolar alıcak dedi valla deniyorum 3 gündür sen de dene canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?