2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim belim rahatsız canım mecbur sezeryan benim:1hug:

Geçmiş olsun. Bakalım biz ne yapacağız? Bebeğim baya önden gidiyordu geçen kontorle kadar. "4,5 kiloya yaklaşır kesin normal yolla olma ihtimali az." demişti doktorum, ama geçen kontrolde biraz yavaşlamış kilo alımı, normale yaklaşmıştı. Ben normal doüum istiyorum ama en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun.

Allah gönlüne göre versin canım ama hangisi bebiş ve senin için iyiyse onu nasip etsin

Günaydın, çok yorma kendini. Ben de bebek odasının kokusunun çıkmasını bekliyorum. 2 hafta oalcak geleli neredeyse hala çok boya kokusu var. Silindi de ama gitmedi daha koku. Yerleştiremiyorum da o yüzden.

ay aynı sıkıntı bende de var canım ya, o kokuyu nasıl yok olacak bilmiyorum. eşim çok abartıyorsun, sana öle geliyor diyor ama o cila kokusu buram buram kokuya
sen ne ile sildin canım?

ay aynı sıkıntı bende de var canım ya, o kokuyu nasıl yok olacak bilmiyorum. eşim çok abartıyorsun, sana öle geliyor diyor ama o cila kokusu buram buram kokuya
sen ne ile sildin canım?

Valla ben hala çalıştığım çin kendim silmedim, temizlik günüydü geçen gün. 15 günde bir temizliğe gelen teyzemiz sildi, ama ogün gelini doğum yaptığı için erkenden çıkmak zorunda kaldı, konuşamadım. Bir kez de kendim silerim haftasonu. Yer silme deterjanları ile mi silsek acaba? Cifle si demişti biri ama cif çizmez mi cilasını? Bekliyorum şimdilik.

canım ben de önce amwayin lock ile sildim ardından da karbonatlı su ile sildim ama hala kokuyor dolapların kapakları açık kokusunun çıkmasını bekliyorum...

didem seni artık böyle görücez buralarda anlaşılan..
hııı???sabahları accuk giriyosun sonra hooop kayboluyosun...
hergünün böyle mi olacak?sen bana neler ediyodun kız işyerindeyken...
yarım saat ayrılamıyodum pc başından....

Çığdoşum haklısın kuzum ama sen de çok girmiyorsun bu aralar napıyım kociş evden çıkarken bırakıcak anneme başka şekilde gidemem kiÜtüleri bitirmem lazım gitmeden kızma bana kuşum napıyım evde olunca ev işi bitmiyor valaa

Nehircim ceviz kaju fındık ye sütlaç muhallebi mutlaka ye dedi. Her sabah yumurta muz kırmızı et ve mercimek dedi 1 haftada bak ne kilolar alıcak dedi valla deniyorum 3 gündür sen de dene canım.

nutellayı ben de çok seviyorum hatta evde de var ama kilo almamak için pek yememeye çalışıyorum.o işe yarıyorsa hiç takmam kiloyu yerim.işe yarıyor mu gerçekten

BU arada kendi bebişi doktorun 2900 doğmuş bu biraz da yapısal dedi evhamlı insanların bebişi küçük olur dedi yani psikolojik şeyler de etkiliyormuş

canım ben bitiriyorum valla ya da mesaj aralarında yapıyordum...
neyse sen işini bitir kuşum...
yalnız ben 3 gündür sürekli buradayım haberin olsun girmediğinden anlayamıyorsun
be kuşum...

Nehircim ceviz kaju fındık ye sütlaç muhallebi mutlaka ye dedi. Her sabah yumurta muz kırmızı et ve mercimek dedi 1 haftada bak ne kilolar alıcak dedi valla deniyorum 3 gündür sen de dene canım.

canım çok teşekkür ederim.hemen bugün yemeye başlayacağım.yalnız muhallebi hazır olsa olur mu. yoksa bizim kendimizin mi yapması lazımmış.bir de mercimek kırmızı mı yeşil mi.ben pek yeşil yapamıyorum da.

Çığdoşum be kızma ama ben senin gibi beceremiyorum artık iyice ağırlaştım ev işleri vallahi bitmiyor annem her gün 2 makina yıkıyor ütüden kusucam yarın da kandil anneanneme gidicez oradan kabristana cuma da annem anneannem gelicek mutfağı indiricez hep yoğunluk hep yoğunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…