valla nehircim kuvvetli birşey yani sonuçta nutella kg yaptığı için
bebişe de kg yapar mantığındayım ben..heralde yapıordur çok şükür iyi
kilosu gerçi dr 3300 civarı doğar dedi ama...ben inanmadım daha fazla doğar
gibime geliyor..inşallah 3300 doğar korkuyorum çünkü normal doğum yapıcam
ben...
Çİğdoşum be kızma ama ben senin gibi beceremiyorum artık iyice ağırlaştım ev işleri vallahi bitmiyor annem her gün 2 makina yıkıyor ütüden kusucam yarın da kandil anneanneme gidicez oradan kabristana cuma da annem anneannem gelicek mutfağı indiricez hep yoğunluk hep yoğunluk
tamam cnm kızmıyorum bitir şu işlerini artık ozaman girersin ne yapalım cnm...
benim bitti yaa nasıl huzurluym nasıl mutluyum anlatamam .ama işler bitti oda düzüldü
eksik kalmadı(halı dışında)şimdi de korku sardı beni yusuf yusuf olmaya başladım ben.
gece kalktım doğuruyorum sandım...psikolojik işte..
iyiyim burcucum sabah mahmurluğu üstümde
uyanmaya çalışıyorum..
gidip bişeyler hazırlıyayım kendime gerçi hazır sayılır hemen
geliyorum.
didem kız burada mısın kesin yine kaçıcan bi yerlere?????
selam kızlar
oku oku ancak yazabildim inş. bir an önce doruktan güzel haberler gelir,
kızlar ya ben yan yatarken bebiş alttan alttan vuruyo pozisyon değiştirmezsem şiddetleniyo sanki, acaba rahatsız oluyomudur sıkışıyomudur diye endişeliyim öbür yana dönüyorum bende, valla dön dön gece zor uyuyorum ama bıdığımı çok seviyorum:)
nutellayı ben de çok seviyorum hatta evde de var ama kilo almamak için pek yememeye çalışıyorum.o işe yarıyorsa hiç takmam kiloyu yerim.işe yarıyor mu gerçekten
Yanlış anlaşılmak istemem, karışmak gibi olmasın ama Nutella pek sağlıklı birşey değil. Ben de çok seviyorum ama yememeye çalışıyorum çünkü içinde tam olarak ne olduğu belli olmayan yağlar var. Etiketinde sadece "bitkisel yağ" diyor ama palmiye yağı gibi zararlı yağlar olup olmadığı yazmıyor. Trans yağ bulunmadığına dair de bir açıklama yok. Dediğim gibi ben de çok seviyorum ama kendimi tutuyorum bir tatlı kaşığından fazla yememeye çalışıyorum.
valla ben tutamıyorum kendimi tatlıdan nefret ederken birden tatlıya düştüm..
ne olabilirki yaa en fazla yağ işte gereksiz kilo aldırır insana...içindekiler kısmında yağı azaltılmış kakao
ve yağsız süt tozu yazıyor bir de fındık ağırlıklı...
valla ben tutamıyorum kendimi tatlıdan nefret ederken birden tatlıya düştüm..
ne olabilirki yaa en fazla yağ işte gereksiz kilo aldırır insana...içindekiler kısmında yağı azaltılmış kakao
ve yağsız süt tozu yazıyor bir de fındık ağırlıklı...
Tabi ki siz bilirsiniz. Trans yağlar kansorojen etki yapıyorlar. O bakımdan söyledim. Tatlının bir sakıncası yok tabi. Sütlaç, sakızlı muhallebi benim en sevdiklerim. Kakaolu birşey canım çekince de yumurtası çiğden konmayan bir ıslak kek tarifim var, ondan yapıyorum.
Arkadaslar bir arkadasım gecen sene nisan ayında dogum yaptı ve bazı malzemelerini satıyor, gerçekten de hiç kullanılmamıs gibi hersey sıfır ambalajında.. ev tipi ana kucagı var, emzirme yastıgı var, biberon ıstıcı var, hem araba koltugu hem anakucagı hem port bebe gibi olan bişi var, ilgilenen arkadaslara fotograflarını gonderebilirim, bana ozelden mesaj atabilirsiniz
Arkadaslar bir arkadasım gecen sene nisan ayında dogum yaptı ve bazı malzemelerini satıyor, gerçekten de hiç kullanılmamıs gibi hersey sıfır ambalajında.. ev tipi ana kucagı var, emzirme yastıgı var, biberon ıstıcı var, hem araba koltugu hem anakucagı hem port bebe gibi olan bişi var, ilgilenen arkadaslara fotograflarını gonderebilirim, bana ozelden mesaj atabilirsiniz
selam kızlar biz doktordan geldik herşey yolunda allahımıza şükürler olsun nst sonucuda güzel çıktı bana benziyormuş bayada saçlı olacakmış yanaklar tombik tombik dedi doktor 3200 gr ve 51 cm olmuş uzun boylu olacak inşallah dedi allahımıza şükürler olsun miadını bekleyecek allahın izni ile hepimizden sonuna kadar hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah