selam kızlar biz doktordan geldik herşey yolunda allahımıza şükürler olsun nst sonucuda güzel çıktı bana benziyormuş bayada saçlı olacakmış yanaklar tombik tombik dedi doktor 3200 gr ve 51 cm olmuş uzun boylu olacak inşallah dedi allahımıza şükürler olsun miadını bekleyecek allahın izni ile hepimizden sonuna kadar hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah
selam kızlar biz doktordan geldik herşey yolunda allahımıza şükürler olsun nst sonucuda güzel çıktı bana benziyormuş bayada saçlı olacakmış yanaklar tombik tombik dedi doktor 3200 gr ve 51 cm olmuş uzun boylu olacak inşallah dedi allahımıza şükürler olsun miadını bekleyecek allahın izni ile hepimizden sonuna kadar hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah
Herkese günaydın , Ben de 11 gibi kalktım uzun zamandır ilk defa böyle güzel uyudum. Kahvaltımı yaptım şimdi geçmişe bakıyordum , Tv8 'yi açtım tesadüf bebek ile ilgili program çıktı ona bakıyorum şimdi. Dorukk doğum yapmıştır sanıyorum inşallah hepsinin durumu çok çok iyidir , Allah yardımcıları olsun. Herkese kolay ve güzel bir gün geçirmenizi diliyorum , Sevgiler
didoş masalın odasının fotosunu çektin mi?
ben çekemiyorummm eşim kocaman park yatağı kurdu koydu orta yere
kaldıracak inşallahh.kötükedihüsobi de bana neden kaldır diyosun fotoğraf çekicen dimiiii
diyooo...
maşaallah canancım bebişin tombik tombik bişi olcak galiba....ama ben şimdi endişelendim benim bebik 32+1 de 2040 gram ve 45 cm doktorumuz gayet iyi dedi ama az mı acep :uhm:
canım benimkide geçen hafta 2600 idi ama şimdi 3200 çıktı artık çok sağlıklı ölçümler yapılamaya biliyor dedi doktor 3700 civarı doğar dedi ama önemli olan doğduktan sonra yeme sorunu olmasın dedi seninde kilo alacaktır merak etme bir sürü şey yiyiyorsun canım
canım bizim boyumuz ben 1,60 eşim 1.70 ama abim babam uzun eşiminde abisi uzun oğlum dayısına çekti herhalde ama ben çok istedim boyunun bize benzememesini
doğumum sezeryan olacak 20 temmuz allahım nasip ederse son 12 gün yani canım
selam kızlar. dr.dan geldik bizde.bebek iyi şükür sağlığı yerinde.
2300 gr olmuş bile benim bebeğim.
çatlağım yok derken. iki gün içinde karnımın iki yanında uzun çatlaklar olmuş 2 tane.umarım çoğalmaz.
canım bizim boyumuz ben 1,60 eşim 1.70 ama abim babam uzun eşiminde abisi uzun oğlum dayısına çekti herhalde ama ben çok istedim boyunun bize benzememesini
doğumum sezeryan olacak 20 temmuz allahım nasip ederse son 12 gün yani canım
canım benimkide geçen hafta 2600 idi ama şimdi 3200 çıktı artık çok sağlıklı ölçümler yapılamaya biliyor dedi doktor 3700 civarı doğar dedi ama önemli olan doğduktan sonra yeme sorunu olmasın dedi seninde kilo alacaktır merak etme bir sürü şey yiyiyorsun canım
evet katılıyorum yaa..inanmıyorum çok fazla ben usg ölçümüne.
doğduktan sonra ne çıkacak kiloları bakalım.gerçi benim doktorum
kendi usg sinden bahsetti bunlarda pek yanılma olmuyor dedi ama...