2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşaallah canancım bebişin tombik tombik bişi olcak galiba....ama ben şimdi endişelendim benim bebik 32+1 de 2040 gram ve 45 cm doktorumuz gayet iyi dedi ama az mı acep :uhm:

allaha şükürler olsunki sağlıklılar canım kilolar normal sınırlar içinde benim biraz yatmama devamlı dinlenmeme ve yemeklerimin başkaları tarafından yapılıp önüme gelmesi ve kayınpederimin aşırı meyva düşkünü olması ve banada çok çok yedirmesi ceviz çok etkili birde ben birkaç gündür arı poleni bal va arı sütü karışımı yiyiyorum sabah akşam bir tatlı kaşığı ablam tv de dinlemiş son gebelik ayında bebeğin zeka gelişimini çokk etkiliyormuş bizde heme gittik aldık aktardan

o zaman top sende canancım didem de zannediyordukkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım sezeryan olacaklar önden buyurun biz arkadan geliyoruzkaydirigubbakcemile3
hee senin isteğe bağlı sezeryan mı canım?

Gözünüzaydın canım maşallah bebişe , ben de sütlaç yapayım bari buara bebeklerin kalsiyum ihtiyacı çok , hem de biraz daha beslensin kuzularımız....

Acıbadem sütü sür iyi geliyor , renkleri mor renkte mi ? Beyazlamadan hemen bol bol sür canım. En ucuz en etklili yöntem gerçekten....

maşallah kuzuna canım çatlak bende hiççç olmadı valla kremde sürmedim ama bol bol su içtim ona bağlıyorum normalde annemin harita gibi karnı ama bende olmadı

sıra sendeymiş yani...ayyy ne az kalmış,hayırlısı inş. sağlıkla gelsin bebişin canım :)

evet canım 2. sırada ben varım şimdilik süpriz yapan bebişimiz olmazsa

evet katılıyorum yaa..inanmıyorum çok fazla ben usg ölçümüne.
doğduktan sonra ne çıkacak kiloları bakalım.gerçi benim doktorum
kendi usg sinden bahsetti bunlarda pek yanılma olmuyor dedi ama...

benim doktorunda dediği çıkıyormuş ama bakalım hayırlısı canım sağlıklı noksansız kusırsuz olsunlarda yeter kilo sonradan da alırlar

merhaba anneler uzun zamandır takip edemiyodum forumu umarım herşey yolundadır, bi kaç sayfa okudum kilo muhabbeti yapılıyor biz dün kontrole gittik ve 1780 gramdı sizin bebişlerle kıyaslayınca çok mu düşük kilosu biraz canım sıkıldı

hallisna sen konuştun mu canım ???

hepimizden selam iletseydin...bu arada canım bebişler geliyor listesine beni de eklersen sevinirim canım..:))

o zaman top sende canancım didem de zannediyordukkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım sezeryan olacaklar önden buyurun biz arkadan geliyoruzkaydirigubbakcemile3
hee senin isteğe bağlı sezeryan mı canım?

bakalım hayırlısı artık tatlım ben ilk doğumumu normal yaptım ve doğmayacak bebeği suni sancıyla doğurdum baya zorlandım bunuda o yüzden normal yapmak istiyordum ondan daha kötü olmaz dedim çünkü doğum yaptığın andan itibaren herşey normale dönüyor hiççç bir sıkıntın olmuyor ama tabi benim dikişim yoktu onda
ama şimdi rahim ağzını kapatan bir miyomum var ve doktorum bebeğin çıkışını etkileyebileceğini düşünüyor ve bu kadar sıkıntı çektiğim için riske gerek olmadığına kara verdik canım o yüzden sezeryan olacak zaten normali beklesem 4500 gr olur doğarken beni mahvederdi herhalde

ben geldim çok sıcak bütün gece uyuyamadım klimanın yanında olmama rağmen bu seferde yatağı aradım sırtım belim koptu resmen tabi sabah kalkamamışız işe gidemedim eşimde geç kaldı hala belim ağrıyor felaket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…