maşaallah canancım bebişin tombik tombik bişi olcak galiba....ama ben şimdi endişelendim benim bebik 32+1 de 2040 gram ve 45 cm doktorumuz gayet iyi dedi ama az mı acep :uhm:
canım bizim boyumuz ben 1,60 eşim 1.70 ama abim babam uzun eşiminde abisi uzun oğlum dayısına çekti herhalde ama ben çok istedim boyunun bize benzememesini
doğumum sezeryan olacak 20 temmuz allahım nasip ederse son 12 gün yani canım
selam kızlar. dr.dan geldik bizde.bebek iyi şükür sağlığı yerinde.
2300 gr olmuş bile benim bebeğim.
çatlağım yok derken. iki gün içinde karnımın iki yanında uzun çatlaklar olmuş 2 tane.umarım çoğalmaz.
selam kızlar. dr.dan geldik bizde.bebek iyi şükür sağlığı yerinde.
2300 gr olmuş bile benim bebeğim.
çatlağım yok derken. iki gün içinde karnımın iki yanında uzun çatlaklar olmuş 2 tane.umarım çoğalmaz.
sıra sendeymiş yani...ayyy ne az kalmış,hayırlısı inş. sağlıkla gelsin bebişin canım :)
evet katılıyorum yaa..inanmıyorum çok fazla ben usg ölçümüne.
doğduktan sonra ne çıkacak kiloları bakalım.gerçi benim doktorum
kendi usg sinden bahsetti bunlarda pek yanılma olmuyor dedi ama...
dorukk'a ulaşmak isteyen varmı? numarası mevcut..
o zaman top sende canancım didem de zannediyordukkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım sezeryan olacaklar önden buyurun biz arkadan geliyoruzkaydirigubbakcemile3
hee senin isteğe bağlı sezeryan mı canım?
merhaba anneler uzun zamandır takip edemiyodum forumu umarım herşey yolundadır, bi kaç sayfa okudum kilo muhabbeti yapılıyor biz dün kontrole gittik ve 1780 gramdı sizin bebişlerle kıyaslayınca çok mu düşük kilosu biraz canım sıkıldı
arayamıyorum:) olurda telefona o çıkmazsa ismini almayı unutmuşum:) dorukun ismini bilen varmıııı?
yaşınıbizide eklermısın hallisna ama doğum tar.net değil dr 10ugibi olur dedı.
dorukk hediyeleşmeye katılmamıştıona hediye alan kişi kimsi o biliyodur isme gitmemişmiydi hediyeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?