2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hallisnacık aklınla bin yaşa.ben de dorukun sık sık konuştuğu diğer topike girdim adını
soracaktım neyseki sen öğrenmişsin canım..

hadi bakalım allah yardımcısı olsun sağ salim alır inşallah kızlarını kucağına çok heycanlı
daha benim çook en az 1 ay

doğuma yeni girmiş dorukk.. ablası çıktı telefona..
dualarımız onlarla inş...

aaaa yeni mi girmişş...ay hadi hayırlısı sağlıkla sıhhatle çıksınlar hepsi inşallah.
küveze girmeden kurtulsunlar yavrular...annelerinin kollarında olsunlar bir an önce inşallah:Saruboceq:

Yanımdaki dairede oturan arkadaşın 2 tane bebişi var ; Kız 3 yaşında oğlu 1.5 yaşında , 2 saattir bahçede evcilik oynuyorlar bıdı bıdı konuşuyorlar o kadar tatlılar ki görseniz bayılırsınız. Babası plastikten ev almış Bahçelerine ona giriyorlar çıkıyorlar konuşuyorlar maşallah hep böyle beraber olsunlar iyi geçinsinler inşallah. Arkadaşa zor olmuş üst üste doğum ama şimdi öyle tatlılar ki ....

dorukk un doğuma girdiğini duyunca gözlerim doluyor,çok etkileniyorum.
nerdeyse ağlıycam.duygular çok karmaşıklaşıyor insanın.dua ediyorum.hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallah.ama benm oğlum biraz daha bekletcekmiş bizi.20 ağustos civarı

Selam kızlar..azcık yazdıklarınızı okudum öle geldim :)
Doruğu aramış hallisna inşallah hayırlı haberler alırız..çok merak ettim bugün onu..ama daha yeni girmiş sanırım doğuma..allahım yardımcısı olsun..

Ayy bende allahım izin verirse ikinciyi hemen öle istiyorum..kardeşi olmasından yanayım kesinlikle..tabii önce bunu sağlıkla doğurup büyütelim 1 yaşından sonra bakıcam bakalım :)

allah ım yardımcıları olsun.sağlıkla kurtulurlar inş.darısı tüm hamişlere.çok heyecanlıyım bende.

Bekleteceğini nasıl biliyor dr un :)) benim de normalde sat ıma göre 19 ağustos çıkıyor tahmini doğum ama ben hep 1-1,5 hafta önden gittiğim için ne zaman olur anlamıyorum..dr umda kesin bişey demedi henüz..bi keresinde çok önceden 10-12 ağustos gibi demişti..şimdi ise daha tarih vermedi..o yüzden senin bu kadar nasıl net anlaşılmış merak ettim de..

Adi sivrisinekler bacaklarımı tarlaya çevirmişler deli gibi kaşınıyorrrrr ...........

Adi sivrisinekler bacaklarımı tarlaya çevirmişler deli gibi kaşınıyorrrrr ...........

biz akşam değil ondan önceki akşam 4 tane sivri cinayeti işledikkaydirigubbakcemile3
eşimle beraber nasıl uykum var nasıl anlatamam vızır vızır bi de..o akşam camı açtm aptal
gibi ışıkta açık dolmuşlar içeri..güneşliğimi de yeni yıkadım eşime diyorum uyku sersemi vur valla umrumda değil yıkarım yinekaydirigubbakcemile3hakikaten de öyle oldu sabah
kalktım ne yaptık biz yaa diyorum güneşliğimi yıkadım ve tekrar ütüledim ertesi günkaydirigubbakcemile3

Daha önce 1 kere sütlaç yapmıştım hiç sevmemiştim inşallah portakalağacından aşağıdaki tarifi deneyecem , umarım güzel olur....

malzemeler:

•1 kg soğuk süt
•1,5 çay bardağı pirinç
•1 litre su
•2 yemek kaşığı pirinç unu
•2,5 su bardağı toz şeker
•üzerine tarçın

hazırlanması:
1. 1,5 çay bardağı pirinci yıkayıp 1 litre su ile ateşe koyun. pirinçler uzayıp bıraktığı suyu çekene kadar pişirin.

2. soğuk sütü ekleyin. 1-2 defa karıştırıp, kaynamasını bekleyin.

3. bu arada bir kasede 2 yemek kaşığı pirinç ununu 1 su bardağı soğuk su ile ezin. tencerede kaynamakta olan sütten 1-2 kepçe alıp kaseye ekleyin. (pirinç unu ılınmış olmalı)

4. pirinç ununu tencereye ekleyin, arasıra karıştırarak 10 dakika kadar pişirin.

5. 2,5 su bardağı toz şekeri ilave edip karıştırın ve 1-2 taşım kaynatın.

6. sütlacı kaselere paylaştırın. soğuyunca üzerlerine tarçın serpin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…