- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
biz akşam değil ondan önceki akşam 4 tane sivri cinayeti işledikkaydirigubbakcemile3
eşimle beraber nasıl uykum var nasıl anlatamam vızır vızır bi de..o akşam camı açtm aptal
gibi ışıkta açık dolmuşlar içeri..güneşliğimi de yeni yıkadım eşime diyorum uyku sersemi vur valla umrumda değil yıkarım yinekaydirigubbakcemile3hakikaten de öyle oldu sabah
kalktım ne yaptık biz yaa diyorum güneşliğimi yıkadım ve tekrar ütüledim ertesi günkaydirigubbakcemile3
ebru limon sür canım direk kesiyor kaşıntıyı bir dene bak...
Bekleteceğini nasıl biliyor dr un :)) benim de normalde sat ıma göre 19 ağustos çıkıyor tahmini doğum ama ben hep 1-1,5 hafta önden gittiğim için ne zaman olur anlamıyorum..dr umda kesin bişey demedi henüz..bi keresinde çok önceden 10-12 ağustos gibi demişti..şimdi ise daha tarih vermedi..o yüzden senin bu kadar nasıl net anlaşılmış merak ettim de..
Okur okumaz hemen sürdüm yaktı biraz umarım iyi gelir teşekkürler , Atv'yi açsanıza bir kız var gri elbiseli sarışın inanılmaz güzel maşallahhhhh
Defne samyelini yolladılar galiba , Berna Laçin başladı programa
benim ilk kontrolümden beri satıma göre 2 hafta eksik çıkıyordu.geç döllenme demişti doktorum.son kontrolde kilosu da yine eksik çıktı.sata göre 7 ağustos ta 40 hafta bitiyor.ama doktorum büyük ihtimalle 2 hafta daha bekleyeceğiz dedi.pazartesi kontrolüm var ne diyecek bakalım?
Benim de SAT'ım 27 ekimdi ama 1 hafta geç döllenme olmuş SAT'ımı 8 kasım olarak revize ettiler, doğum da 2 Ağustostan 15 ağustosa falan uzadı... İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım
evet hakketen güzel yani,maşallahhhhh...öylelerini gördükçe nasıl vercem kiloları vs.bunları düşünüyorum :gitme: şimdiden spor egzersiz araştırmaları yapıyorum..eyvahedigeldismile
aranızda kilo problemi yaşayan var mı?
of bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum belim ağrıyor halim yok kızımda öyle zorla hareket ediyor benim gibi dün 2 saat yürüdüm çok oldu sanırım gecede klimada uyuyunca kötü oldum ama başka türlü durulmuyor hala acık klima
Kimin için kilo problemi ? Bebek mi ? biz mi ?
Benim bebek normal sınırlarda 33 hafta 2.100 gr , Ben de almam gereken kilo için normal sınırlardayım 12 kg . Sabah yarım kilo az gözüktüm gerçi tartıda ... Çok sıcak canım pek birşey yemek istemiyor , bebiş için yiyorum .
of bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum belim ağrıyor halim yok kızımda öyle zorla hareket ediyor benim gibi dün 2 saat yürüdüm çok oldu sanırım gecede klimada uyuyunca kötü oldum ama başka türlü durulmuyor hala acık klima
merhaba güzel anneler geçmişi okudum geldim doruk yeni girmiş doğuma maşallah hayırlısıyla alır inşallah kuzucuklarını kucağına bende evde takılıyorum işte ayaklarım şişmeye başladı dün gece çoraplarımı bir çıkardım baktımki ayaklarım mahvolmuş olsun o kadar ne yapayım şunun şurasında son ayımdayım allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?