2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bahçede halletmişler beni karanlıkta anlamadım soğuk soğuk oturuyorduk ama şimdi delirecem kaşıntıdan .... Bir de bu kelebekler çıktı 2 haftadır kelebek kaynıyor evin içine giriyorlar , yüzüme gözüme saldırıyorlar... Haberlerde de çıktı deprem alameti diye birşey çıkarmışlar 7 günde biter dediler ama halen dolanıyorlar ....

ebru limon sür canım direk kesiyor kaşıntıyı bir dene bak...

Okur okumaz hemen sürdüm yaktı biraz umarım iyi gelir teşekkürler , Atv'yi açsanıza bir kız var gri elbiseli sarışın inanılmaz güzel maşallahhhhh

Defne samyelini yolladılar galiba , Berna Laçin başladı programa

Son düzenleme:

benim ilk kontrolümden beri satıma göre 2 hafta eksik çıkıyordu.geç döllenme demişti doktorum.son kontrolde kilosu da yine eksik çıktı.sata göre 7 ağustos ta 40 hafta bitiyor.ama doktorum büyük ihtimalle 2 hafta daha bekleyeceğiz dedi.pazartesi kontrolüm var ne diyecek bakalım?

evet hakketen güzel yani,maşallahhhhh...öylelerini gördükçe nasıl vercem kiloları vs.bunları düşünüyorum :gitme: şimdiden spor egzersiz araştırmaları yapıyorum..eyvahedigeldismile

Benim de SAT'ım 27 ekimdi ama 1 hafta geç döllenme olmuş SAT'ımı 8 kasım olarak revize ettiler, doğum da 2 Ağustostan 15 ağustosa falan uzadı... İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım

evet hakketen güzel yani,maşallahhhhh...öylelerini gördükçe nasıl vercem kiloları vs.bunları düşünüyorum :gitme: şimdiden spor egzersiz araştırmaları yapıyorum..eyvahedigeldismile

12 kg'ye kadar alanlar 2 ayda , 20 kg'ya kadar kilo alanlar da 6 ay içinde süt verirlerse doğumdan önceki kilolarına ulaşıyorlarmış yazıyor. Normalde emzirmek 500 kalori harcanıyormuş hele ki bu sıcaklarda durduğumuz yerde terlediğimiz düşünülürse eriyip gideriz :)) 3 litre su içmek gerekiyormuş

of bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum belim ağrıyor halim yok kızımda öyle zorla hareket ediyor benim gibi dün 2 saat yürüdüm çok oldu sanırım gecede klimada uyuyunca kötü oldum ama başka türlü durulmuyor hala acık klima

aranızda kilo problemi yaşayan var mı?

Kimin için kilo problemi ? Bebek mi ? biz mi ?

Benim bebek normal sınırlarda 33 hafta 2.100 gr , Ben de almam gereken kilo için normal sınırlardayım 12 kg . Sabah yarım kilo az gözüktüm gerçi tartıda ... Çok sıcak canım pek birşey yemek istemiyor , bebiş için yiyorum .

burcucum bizim de yatak odasında klima var hem de yatağın tam karşısında...
eşim altına L şeklinde sac yaptırdı iş yerinde altına takıyoruz hafif üfletiyoruz süper
oluyor beni çarpmıyor yani eşim üşüyor gece:)))
havayı üflüyor tavana geliyor içerisi hafif hafif serinliyor...

Klimadan tutulmuştur , terli terli önünde durma , bir de uyumamaya çalış şimdi hasta olmamamız lazım. Ortapedik terliği de ayağından hiç çıkartma evde de dışarıda da .... Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ....

bırazdan yatağıma geçip yatıcam ama yatak odası sıcak orda klima yok ufo var artık onu denerim uzaktan azcık üflesin yatağımda yatayım belki kendime gelirim

bizim için:)
son kontrolümde 16 kilo almıştım.fazla dedi doktorum.gideli 2 hafta oldu.2 hafta boyunca günlük 2 dilim ekmek yedim.makarna pilav az yedim.daha doktorun söylediği bi sürü şey...
ama yine aldım kilo.hemde 2 kilo.normal doğum riske girer dedi.bilmiyorum nolcak?

merhaba güzel anneler geçmişi okudum geldim doruk yeni girmiş doğuma maşallah hayırlısıyla alır inşallah kuzucuklarını kucağına bende evde takılıyorum işte ayaklarım şişmeye başladı dün gece çoraplarımı bir çıkardım baktımki ayaklarım mahvolmuş olsun o kadar ne yapayım şunun şurasında son ayımdayım allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için

izmirde nerde oturuyosun ? ben egekentteyim.. evimin iki tarafıda açık bide esiyor..bu yaz hiç klima açmadım ...diğer odaların camını açıyorum yatak odasında camlar kapalı..rahat uyuyoruz ama...

gerçi şimdi ofisteyim..ofis aşada kalıyor...bide güneş alıyor..klimayı hiç kapatamıyorum haliyle

nurcancım senin bebeğinin gelişimi normalmi dedi doktor 3kilo olucakmış ya en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…