2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amannn fazla düşünme bir şekilde çıkacaklar artık hayırlısıyla ...

Benim de bir kaplumbağam oldu şimdi bahçede buldum , yandakilerin de bahçesine 1 tane gelmişti ama o büyüktü bizim bahçeye geçmişti dün doğurdu mu ne avucum kadar bir kaplumbağa buldum şimdi. Salatalık verdim süzgeçle kapattım üstünü hapur hupur yiyiyor .... Ellemiyorum işerse siil olur diye hatırlıyorum...

nurcancım doktor bana daha hiç birşey söylemedi ne normal ne sezeryan her halde bir problem olsa söylerdi diye düşünüyorum birde sanırım fazla kilolu olmayacak dedi hayatım ya daha bir hafta var kontrole her halde hem doğumu söyler hemde çatı muayenesi yapar diye sanıyorum

hoşgeldin nurcann...doktorunla konuştun mu sen doğum hakkında...
benim ayaklarda davul davul resmen..altları acıyor...

doğumun kolay olacak büyük bir ihtimalle..bir de bu açıdan bak.:dance:

dün gittim kızlar ikinci kez doplere bebeği suyu normalden azmışmafoldumbençok üzüldüm çok gittim hastanenin behçesinde ağladım bebek iki hafta geiymiş normal haftasına göre doktora gittim sonucu gösterdim kızlar on gün sonra yine doplere sokucakmış değerlendirme yapıcak almak zorunda kalırsak alırız dışarıda durması daha hayırlıysa benim tam 35 hafta bitmiş doplere göre dedisenağlama

canım benim doplerde çıktı sonuç ama dediğin gibi sakınca olsa belli olurdu doktor bana senin bebeğin 3 kilodan fazla olmaz demişti ama senin durumun farklı:1hug:

canım benim doplerde çıktı sonuç ama dediğin gibi sakınca olsa belli olurdu doktor bana senin bebeğin 3 kilodan fazla olmaz demişti ama senin durumun farklı:1hug:

üzülme tatlım ne kadar olmuş kilosu alması daha hayırlıdır belki de canım.
üzülme doktorlar en iyisini bilirler doktoruna güven doppler dediğin şu renkli usg mi?
orada daha mı net çıkıyor ki suyu kilosu falan.bol bol su iç demiştir muhtemelen doktorun..

çiğdemcim normal doğum açısından iyi ama insan ister istemez üzülüyor inşallah önümüzdeki hafta biraz kilo almış olur
nurcancım sende üzülme hiç erken almaları gerekiyorsa alsınlar canım hiç kendini üzme bence dışarda beslersin sen kuzucuğunu :)

evet canım doğru üzülüyor insan ben de didem gibi diyorum 3000 gramı geçsin yeter..
fazlası da bizim için iyideğil.normal doğum istiyoruz çünkü...3 kiloyu doğurmak başka
4 kiloyu doğurmak başka.benim doktor da kolay kolay sezeryan demez biliyorum...

dediki canım senin yapabileceyin bir şey yok genetikmiş böyle şeyler afrikadaki açlarında bebeği oluyo öyle olsa onların olmazdı dedi
bebeğin kilosu 2200 gr

canım zaten büyük olsa tehlikeye atmam ben vakkum falanda istemiyorum kesinlikle direk sezeryan isterim ama dediğim gibi daha hiç konuşmadık doktorumla birde bizim zor oldu 3 düşükten sonra tuttu oğluşum tehlikeyede atmak istemiyoruz anlayacağın doktora kalmış hakkımızda hayırlısı

selam millettt :) nasılsınız kuzular nasıl
Sonunda Dün hazırladm doğum çantamı:)
Bugünde hazırlanıorm yazlık için
Kocişe de bişiler hazırlayp attım derin dondurucuya
Akşam bırakcak beni biraz daha kalayım bidaha gitmem heralde..

Bide çok gerinio bnm oğlum resmen kemikleri batio çok itio beni çok cnm acıo
Korkuorm bazen biyerden sanki kolu bacağı çıkacak gibi gelio
Zaten çok hareketliydi şimdi daha da güçlendi
Yinede maşallah oğluma ama bazen lütfen dur diorm valla :)

evet çok üzülüyo insan çok 16 yaşında kız vardı hastanede sigarada içmiş kola bağımlısıymış eşine kaçmış kimse ilgilenmemiş bununla bebeği gayet iri topluydu

atma canım bebeği riske benim bir düşük oldu 7 sene hiç korunmadık ama olmadı şimdi oldu allaha şükürler olsun bazı insanlar kolay sahip olamıyo bebeğe

canım ama bu yapıyla alakalı bir şey herkesin bir olacağı anlamına gelmiyorki ben 176 boyunda bir insanım serdem benim gibi uzun seninde öyle olduğunu anımsıyorum sanki üçümüzün bebişleride aynı nerdeyse gören derki 3,500 yada 4 kilo doğruru bunlar ama bizimkiler küçük yapacak birşey yok

nurcancım (mertin annesi nurcan:)))
artık vakum kullanılmıyormuş çok çok nadir kullanılıyormuş ama ben de doktoruma söyleyeceğim.öyle
bir durum olacaksa hiç düşünmeden sezeryana alsın..benim doktorda işte sezeryanı hiç hiç sevmiyor.
nette de okudum birkaç yerde.normal doğumu sonuna kadar zorluyormuş.benim de bu yüzden korku var
içimde doğuramayacağımı anlar mı acaba?

benim boyum 160 cm canımcım siz benden daha uzunsunuz.acaba bebeklerin boyu
da uzun olunca kilosu boya göre düşük mü olur ki?eşim de çok uzun değil benim ne bileyim ay aman ne çıkacak bakalım usg ölçümleride okadar inandırıcı değil...

Benim ananem 1.50 boyunda , 6 tane yaşayan 1 tane de kaybettiği ikizi var, en zayıf doğanı 4 kg ... En son dayımı doğurmuş 40 yaşında ve hazır olunnnn 6 kg :)) Hepsi normal doğum en son doğumu yanlız 6 kg olduğu için hastaneye zor yetiştirmişler 1 kg su çekmişler bebek çatlıyacakmış diye anlatıyorlar tabi ananeme de birkaç dikiş atmışlar .... Annem de 3 tane doğurmuş 3.500 kg 51 cm ama ne zor doğurmuş ne zor 2 günde artık bizde annem de ölüyormuş , vakumla almışlar yamulmuşuz ama düzelmişiz hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…