bizim için:)
son kontrolümde 16 kilo almıştım.fazla dedi doktorum.gideli 2 hafta oldu.2 hafta boyunca günlük 2 dilim ekmek yedim.makarna pilav az yedim.daha doktorun söylediği bi sürü şey...
ama yine aldım kilo.hemde 2 kilo.normal doğum riske girer dedi.bilmiyorum nolcak?
doruk face de de varmış hallisnacık dün aysuna yazmıştı bunu ama ben göremedim face de...
nurcancım doktor bana daha hiç birşey söylemedi ne normal ne sezeryan her halde bir problem olsa söylerdi diye düşünüyorum birde sanırım fazla kilolu olmayacak dedi hayatım ya daha bir hafta var kontrole her halde hem doğumu söyler hemde çatı muayenesi yapar diye sanıyorum
nurcancım doktor bana daha hiç birşey söylemedi ne normal ne sezeryan her halde bir problem olsa söylerdi diye düşünüyorum birde sanırım fazla kilolu olmayacak dedi hayatım ya daha bir hafta var kontrole her halde hem doğumu söyler hemde çatı muayenesi yapar diye sanıyorum
yok hayatım o katılmadı.. sanırım aysunu eklediğini düşündü kendi özeline..
dün gittim kızlar ikinci kez doplere bebeği suyu normalden azmışmafoldumbençok üzüldüm çok gittim hastanenin behçesinde ağladım bebek iki hafta geiymiş normal haftasına göre doktora gittim sonucu gösterdim kızlar on gün sonra yine doplere sokucakmış değerlendirme yapıcak almak zorunda kalırsak alırız dışarıda durması daha hayırlıysa benim tam 35 hafta bitmiş doplere göre dedisenağlama
canım benim doplerde çıktı sonuç ama dediğin gibi sakınca olsa belli olurdu doktor bana senin bebeğin 3 kilodan fazla olmaz demişti ama senin durumun farklı:1hug:
çiğdemcim normal doğum açısından iyi ama insan ister istemez üzülüyor inşallah önümüzdeki hafta biraz kilo almış olur
nurcancım sende üzülme hiç erken almaları gerekiyorsa alsınlar canım hiç kendini üzme bence dışarda beslersin sen kuzucuğunu :)
üzülme tatlım ne kadar olmuş kilosu alması daha hayırlıdır belki de canım.
üzülme doktorlar en iyisini bilirler doktoruna güven doppler dediğin şu renkli usg mi?
orada daha mı net çıkıyor ki suyu kilosu falan.bol bol su iç demiştir muhtemelen doktorun..
çiğdemcim normal doğum açısından iyi ama insan ister istemez üzülüyor inşallah önümüzdeki hafta biraz kilo almış olur
nurcancım sende üzülme hiç erken almaları gerekiyorsa alsınlar canım hiç kendini üzme bence dışarda beslersin sen kuzucuğunu :)
canım zaten büyük olsa tehlikeye atmam ben vakkum falanda istemiyorum kesinlikle direk sezeryan isterim ama dediğim gibi daha hiç konuşmadık doktorumla birde bizim zor oldu 3 düşükten sonra tuttu oğluşum tehlikeyede atmak istemiyoruz anlayacağın doktora kalmış hakkımızda hayırlısı
canım ama bu yapıyla alakalı bir şey herkesin bir olacağı anlamına gelmiyorki ben 176 boyunda bir insanım serdem benim gibi uzun seninde öyle olduğunu anımsıyorum sanki üçümüzün bebişleride aynı nerdeyse gören derki 3,500 yada 4 kilo doğruru bunlar ama bizimkiler küçük yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?