2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim eski işyerimde bi kız vardı benden hemen önce evlendi.
ufak tefek benden kısa zayıf bi kızdı.geçenlerde doğum yapmış.
arkadaşım söyledi telde 5 küsur doğmuş bebeği şok oldum.
kızı görseniz zor yaşıyo bu kız dersiniz acayip zayıf...

kızlar noluyo bakim.:hulya: nedir bu kilo muhabbeti????

hoşgeldin pelin.
hiç durmuyorlar sıpalar yaa akşam avm deydik bi kafede oturalım dedik butun akşam yerimde duramadım..
kıpır kıpır felaket bişey bunlar...

vakkum kullanılmaması çok iyi bende zor olacaksa direk sezeryan diyorum sonrası canım acır ama olsun oğluşum için her şeyy

ALLAH'ım bebeğimi nur kıl,

Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kıl...

Ey nurlandırıcı ALLAH'ım,

Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...

Bebeğimin nurunu çoğalt ...

AMİN...

genetikmiş heeelaelaelaelaelaeben 3600 gr doğmuşum eşim 2500 civarı..

eşin nasıl biri canım ufak tefekmi irimi
bilmiyorum canım doktor bizi teselli etmez herhalde doktorlar katı olur diyolar ya benim ilk zaten tecrubemde yok pek bilgimde:çok üzgünüm:

pşşşt sen sus bakemmmklava:
seninki maşallaaahh yaniiiiikaydirigubbakcemile3

kızzzz boşverin kiloyu.sağlıklı olsunlarda.zayıf bebekler tombiklere fark atıyo doğunca.hem tombik olanı doğurmak vaaaarrrrrr eyvahedigeldismile

AMİN...

eşin nasıl biri canım ufak tefekmi irimi
bilmiyorum canım doktor bizi teselli etmez herhalde doktorlar katı olur diyolar ya benim ilk zaten tecrubemde yok pek bilgimde:çok üzgünüm:

eşim iri de değil ufak tefekte değil.işte orta boylu birikaydirigubbakcemile3 180 cm yok
amakaydirigubbakcemile3ikimizde iri değiliz yanii...

Benin bebiş 2 kilocuktu 35 haftasında şimdi 3 kilo olmus son haftalarda alıyolar demekki gercekten bende cok üzülmüştüm ama şimdide düşünüyorum ya 1 kilo daha alırsa doğuma kadar die stres yapmayın arkadaslar kilo konusunu küvöz lük olmasınlar yeter

benim de 34+0 da 2600 gramdı..doktor 3200-300 doğar dedi...
senin ki bir kilo daha alırsa 4 kilo doğacak

valla kızlar ben 3000 kilo olsun başka birşey istemiyorum ama bu gidişle olurmu bilemiyorum inşallah olurrr

ben geldim. ne sıcak bir gün yaaa.
bebişlerin kiloları konuşulmuş Kafanıza takmayın hiç son ay çok kilo alıyorlar. bir de önemli olan doğduktan sonraki halleri.
bide usg'ye çok güvenmeyin. bi arkadaşıma 3900 demişlerdi 2900 doğdu. sonuçta verileri bi formülle hesaplıyorlar. ama her kriteri dikkate alamıyor bu cihaz. kafa ve karın çevresi ile ölçüm yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…