2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok henüz doğuran yani bugün doruk kızlarını aldığı kucağına ondan önce doğuran olmadı edepli bizim hamişler herkes vaktini bekliyor :)

iyi akşamlar kızlar,
doruk yavrularına kavuşmuşş çook heyecanlandımmalkisalkisalkis Allah analı babalı büyütsün maşallah kiloları da çook iyiymiş...darısı bizlerin başına inşallah..

yarım saat 40 dk önce yattım gözümden uyku akıyor ama
şu an benim tosun karnımı yırtıp çıkmak üzere.mahvetti beni yaamafoldumben

karnımda küçük ama upuzun ve sipsivri bi tepecik hızlı hızlı tur atıyor ne
olduğunu çözemedim bir türlü...

merhaba kızlar oku oku anca bitirebildim
dorukcum allah analı babalı büyütsün gözün aydın diyorum darısı bizlerin başına inşallah

bende bugün doktordaydım kızlar bebem 2500gr olmuş bakalım günde aldık sezeryan için 02.08.10 da inşallah sabah 9da çok heycanlıyımmm

çok sıcak nasıl uyucaz yaaa bilmiyorum boğazımda da iltihap başlamış durumda inşallah ilerlemez böyle acı acı acıyorrrrr(

maasallah bebısıne canım neguzel bellı olmus bende cuma gıdıcem artık bellı olur insallah doğum seklı

ya evet hülyacım ama uyuyamıyorum yemin ederim şu an gözlerim kapanıyor.
ama ben elimi koyup onu ittiriyorum göbişimde çok canım acıyor..

ya evet hülyacım ama uyuyamıyorum yemin ederim şu an gözlerim kapanıyor.
ama ben elimi koyup onu ittiriyorum göbişimde çok canım acıyor..

yaramaz doruk pasa senı.......artık epey buyuduler heryerde hıssedıyorum bende bazen felaket canımı acıtıyor valla bıan once gelsın dıye bakıyorum 3 kıloyu gectıyse korkmam artık

nereye gittiniz tatile??
bize bu yıl tatil falan yok..hele bu vakitten sonra..
doğururum başka yerde diye korkuyorum:)))

kızlllarr kımmmseler yokmu bızde uyuyamadııkk( hem sıcakkk hem yatıs pozısyonu bulamıyorum offf az kaldı ama bızde az kaldık...

nereye gittiniz tatile??
bize bu yıl tatil falan yok..hele bu vakitten sonra..
doğururum başka yerde diye korkuyorum:)))

çiğdemcım bızım yanı esımın aılesının yazlığı var altınolukta oradaydık cok korktum tabı yollarda doğururum dıye valızımızıde aldık netten arastırdık gıdeceğimiz yol uzerındekı doktorlarıda allahtan bısı olmadı hatta ıyı geldı değişiklik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…