2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım, senin de kandilin mübarek olsun kuzum. Öptük seni de bebekini de..Şeniz

(HERKESE HAYIRLI KANDİLLER)

Günaydın kuzuş,az kaldı cancan sabret

günaydınlar....

Günaydın cancan!

zemuszemus

günaydın canım
aminnnnnnnnnnnnnn
kandiliniz mübarek olsun cümleten hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim herbirimize inşallah

Günaydın canım, senin de kandilin mübarek olsun kuzum. Öptük seni de bebekini de..Şeniz

(HERKESE HAYIRLI KANDİLLER)

Günaydın kuzuş,az kaldı cancan sabret

Günaydın cancan!

zemuszemus

bizde sizi öpüyoruz kocamanopuyorumnanaktan
napıyosunuz bakalım

günaydın canım
aminnnnnnnnnnnnnn
kandiliniz mübarek olsun cümleten hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim herbirimize inşallah

amin canım inşallah nasılsın

Ne yapıyorsunuz, nasılsınız??

günaydın canım
çok sıcak bir güne başlamış oluyoruz
Allah yardımcımız olsun
sen nasılsın
alıştınmı yeni evine

günaydın herkese
ben de hepinizin kandilini kutluyorum kızlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

bizde sizi öpüyoruz kocamanopuyorumnanaktan
napıyosunuz bakalım

Fatura işliyorum, bi yandan kuzumda tekmeleri iyice sertleştirdi.. Klavyeye zor ulaşıyom valla şafak son 7 iş günü..
günaydın herkese
ben de hepinizin kandilini kutluyorum kızlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Günaydın canımcım,sana da kuzuna da hayırlı kandiller!
:ecrin_bebek:

Nasıl olsun kötüyüm işte. Dün benim de kontrolüm vardı. Kilo almamışım maalesef, hala 62'de dolaşıyorum. Bebek de 100 gr almış, herşeyi iyiydi sadece kilosu bir hafta geriden. Geçen hafta eşimle aramız çok bozuktu, stresim bebeğimi de etkilemiş, ya da 49,1cm olduğu için göbek çevresi az görünüyordu bilemiyorum. Doktorum avutmak için "iyi, bebeğin kilosunda birşey yok; sen iri yarı değilsin ki bebeğin iri olsun" dedi. Çok moralim bozuk.

günaydın herkese

günaydınnn
amin canımmm

ay benimde 2 hafta sonra cuma son:)))
bende iyiyim canım kahvaltı yaptım benim kızımda çok hareketli yaa ALlah ıma bin şükür
onu böle hissedince çok mutlu oluyorum sağlıklı olduğunu anlıyorum

ay canım yaa ben bebeğin kilosunu hiç kafama takmıyorum valla hiç kilo takibide yapmadım bu gittiğimde sormadım bile doktor herşey normal haftasıyla uyumlu deyince bitiyo benim için
bilmiyorum belkide ben rahatım bu konuda ama takma kafana streste çok yapmamaya çalış ben burda arkadaşların tavsiye ettiklerini yiyorum bebeğim için işte kırmızı et muz fındık ceviz o yüzdende içim rahat sende rahat ol tatlım hepimiz hayırlısıyla sağ salim meleklerimizi kucağımıza alacağız inşallah az kaldı canımŞeniz

tatlım ya doktoruna güven bak sağlığında sorun yoksa yoktur maşallah bak boyu ne güzel
benimki tombik lakin son gidişimden bu yana çokda almamış ayrıca boyu uzun değil 49 cm diyosun ben fl boyundan baktığımda geçen gittiğimle hemen hemen aynı 43 cm anlamadım gerçi doktorujm kesinlikle boy hakkında bişey diyemeyiz dedi ama ben yinede 7 ile çarpıyorum ki ben 170 im kocam 180 yani o kadar kısada değiliz ama güvenmekten başka bir şey gelmiyor elden valla doktorlarımıza güvenicez başka sorun olmasında

Canım herşeyden yiyorum, içim kalkıyor ama yiyorum. Protein de alıyorum kalsiyum da. Niye böyle oldu anlamıyorum. Kocama da kızgınım. Geçen hafta ota mota ağlattı beni saatlerce. "Stres yapma" demişti doktor. Gel de sen stres yapma. Çok moralim bozuk, dokunsalar ağlarım. Yaramıyor işte yediklerim bebeğime...
mafoldumben

Canım benim ben de en son 15 gün önce gittim, gr bile kilo almamışım, şaşırdım.. Önceden alınca şaşırıyodum, fazla yiyemiyom diye!! ama kuzumun kilosu iyi.. Sen de bence şu kilo mevzusunu çok takma.. Sadece kilo mevzusunu değil, kimseyi takma.. Kocan da biraz daha ılımlı olsa ya.. Bi de doğum yaklaştı,sevinçli, heyecanlı, stresli,hatta korkuluyuz.. Ne kadar duygu varsa hepsini yaşıyoruz.. Sen sıkma canını, bi terslik olsaydı, doktorun söylerdi mutlaka.. Ki bi doktorun da avutmak için konuşacağını sanmıyorum hiç.. ıçini ferah tut. Sen de kuzun da çok iyisiniz..

Kocam şimdi iyi davranıyor ama farkı nasıl kapatacağız bilemiyorum. 100 gr eksik kaldı bebeğim. Daha da üzülürsem, daha da beter olur diye korkuyorum ama elimde değil. mafoldumben

bence de arkadaşların dediği gibi takmamaya çalış kilosunu, çünkü sen elinden geleni yapıyosun bebek almıyosa yapacak birşey yok demek ki, hem zayıf bebekler sağlıksız olacak diye bişey yok bakalım bu son haftalarındda inş. toparlar gerçi tam bilmiyorum kilosu ne kadar ama

Günaydın herkeseee...ne var ne yok bakalımm..yenidoğan bebişlerden haber var mı? Valla geçmişe girecek olsam eminim gömülüp kalırım. :))

canım ya ne demek yediklerim yaramıyor :sinifsinif: sen bu olayı çok kafana taktığın için böle oluyor bence kocanıda kilolarıda takma az biraz sakin ol rahatla dua et yeter bence
ne diyorum sana "herşey güzel olcak".

günaydııınnnn
kandiliniz mübarek olsun. rabbim dualarımı kabul etsin bebişlerimize sağlıkla kavuştursun.
benim bebişin dünden beri az oynuyo. gecede beni hiç rahatsın etmiyor.bugün ütü yapıcam çokda SICAK:

merak ettim dün seni. hiç takma kafana herşey yolunda. bebeğini üzme herşey yoluna girecek. ona sarıldığın anı düşün bana iyi geliyorrr.

aminn canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…