herkese günaydın canlarrr
hepinize huzurlu ve sağlıklı bir gün dilerim
Mirac Kandiliniz mübarek olsun
Allah ım bu mübarek günler hürmetine hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı eli ayağı düzgün yavrular nasip eylesin inşallah
hepinizi kocaman öperimm
günaydın herkelereee
ağrısız sancısız bir gün diliyorum tüm annişlere
dün gece bacak kasık boğaz ağrısından döndüm durdum valla allah sonumuzu hayıretsin sabır diyorum biraz daha
dün bebişlerini görmeye giden tüm anneler maşallah diyorum bebiklerinizee
günaydınlar....
Allah ım bu mübarek günler hürmetine hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı eli ayağı düzgün yavrular nasip eylesin inşallah
hepinizi kocaman öperimm
Kızlar size ve bebeiklerinize günaydın, dün kontrolüm vardı! Herşey yolunda Allah'a şükür, doktor NST yi haftaya yaparız dedi. Bu arada benim bal kızım 35+3 haftasında ve 2.700 gr olmuş!!
Günaydın kızlar...
Günaydın canım, senin de kandilin mübarek olsun kuzum. Öptük seni de bebekini de..Şeniz
(HERKESE HAYIRLI KANDİLLER)
Günaydın kuzuş,az kaldı cancan sabret
Günaydın cancan!
zemuszemus
günaydın canım
aminnnnnnnnnnnnnn
kandiliniz mübarek olsun cümleten hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim herbirimize inşallah
Ne yapıyorsunuz, nasılsınız??
Ne yapıyorsunuz, nasılsınız?? =((
bizde sizi öpüyoruz kocamanopuyorumnanaktan
napıyosunuz bakalım
günaydın herkese
ben de hepinizin kandilini kutluyorum kızlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
günaydın herkese
ben de hepinizin kandilini kutluyorum kızlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Hoşgeldin canımcım, biz kuzumla iyiyiz! Dün kontrolüm vardı, kuzumu her gördüğümde ağzım kulaklarımda işe geliyorum! Haftaya cuma izne ayrılıyorum hayırlısıyla! Sen nasılsın bakim? Bu arada hayırlı kandiller. kaydirigubbakcemile2
Fatura işliyorum, bi yandan kuzumda tekmeleri iyice sertleştirdi.. Klavyeye zor ulaşıyom vallaşafak son 7 iş günü..
ay benimde 2 hafta sonra cuma son:)))
bende iyiyim canım kahvaltı yaptım benim kızımda çok hareketli yaa ALlah ıma bin şükür
onu böle hissedince çok mutlu oluyorum sağlıklı olduğunu anlıyorum
Günaydın canımcım,sana da kuzuna da hayırlı kandiller! :ecrin_bebek:
Nasıl olsun kötüyüm işte. Dün benim de kontrolüm vardı. Kilo almamışım maalesef, hala 62'de dolaşıyorum. Bebek de 100 gr almış, herşeyi iyiydi sadece kilosu bir hafta geriden. Geçen hafta eşimle aramız çok bozuktu, stresim bebeğimi de etkilemiş, ya da 49,1cm olduğu için göbek çevresi az görünüyordu bilemiyorum. Doktorum avutmak için "iyi, bebeğin kilosunda birşey yok; sen iri yarı değilsin ki bebeğin iri olsun" dedi. Çok moralim bozuk.
Nasıl olsun kötüyüm işte. Dün benim de kontrolüm vardı. Kilo almamışım maalesef, hala 62'de dolaşıyorum. Bebek de 100 gr almış, herşeyi iyiydi sadece kilosu bir hafta geriden. Geçen hafta eşimle aramız çok bozuktu, stresim bebeğimi de etkilemiş, ya da 49,1cm olduğu için göbek çevresi az görünüyordu bilemiyorum. Doktorum avutmak için "iyi, bebeğin kilosunda birşey yok; sen iri yarı değilsin ki bebeğin iri olsun" dedi. Çok moralim bozuk.
günaydınnn
amin canımmm
ay benimde 2 hafta sonra cuma son:)))
bende iyiyim canım kahvaltı yaptım benim kızımda çok hareketli yaa ALlah ıma bin şükür
onu böle hissedince çok mutlu oluyorum sağlıklı olduğunu anlıyorum
ay canım yaa ben bebeğin kilosunu hiç kafama takmıyorum valla hiç kilo takibide yapmadım bu gittiğimde sormadım bile doktor herşey normal haftasıyla uyumlu deyince bitiyo benim için
bilmiyorum belkide ben rahatım bu konuda ama takma kafana streste çok yapmamaya çalış ben burda arkadaşların tavsiye ettiklerini yiyorum bebeğim için işte kırmızı et muz fındık ceviz o yüzdende içim rahat sende rahat ol tatlım hepimiz hayırlısıyla sağ salim meleklerimizi kucağımıza alacağız inşallah az kaldı canımŞeniz
Canım benim ben de en son 15 gün önce gittim, gr bile kilo almamışım, şaşırdım.. Önceden alınca şaşırıyodum, fazla yiyemiyom diye!! ama kuzumun kilosu iyi.. Sen de bence şu kilo mevzusunu çok takma.. Sadece kilo mevzusunu değil, kimseyi takma.. Kocan da biraz daha ılımlı olsa ya.. Bi de doğum yaklaştı,sevinçli, heyecanlı, stresli,hatta korkuluyuz.. Ne kadar duygu varsa hepsini yaşıyoruz.. Sen sıkma canını, bi terslik olsaydı, doktorun söylerdi mutlaka.. Ki bi doktorun da avutmak için konuşacağını sanmıyorum hiç.. İçin ferah tut. Sen de kuzun da çok iyisiniz..
Canım herşeyden yiyorum, içim kalkıyor ama yiyorum. Protein de alıyorum kalsiyum da. Niye böyle oldu anlamıyorum. Kocama da kızgınım. Geçen hafta ota mota ağlattı beni saatlerce. "Stres yapma" demişti doktor. Gel de sen stres yapma. Çok moralim bozuk, dokunsalar ağlarım. Yaramıyor işte yediklerim bebeğime... mafoldumben
Canım herşeyden yiyorum, içim kalkıyor ama yiyorum. Protein de alıyorum kalsiyum da. Niye böyle oldu anlamıyorum. Kocama da kızgınım. Geçen hafta ota mota ağlattı beni saatlerce. "Stres yapma" demişti doktor. Gel de sen stres yapma. Çok moralim bozuk, dokunsalar ağlarım. Yaramıyor işte yediklerim bebeğime... mafoldumben
Günaydın herkeseee...ne var ne yok bakalımm..yenidoğan bebişlerden haber var mı? Valla geçmişe girecek olsam eminim gömülüp kalırım. :))
merak ettim dün seni. hiç takma kafana herşey yolunda. bebeğini üzme herşey yoluna girecek. ona sarıldığın anı düşün bana iyi geliyorrr.Nasıl olsun kötüyüm işte. Dün benim de kontrolüm vardı. Kilo almamışım maalesef, hala 62'de dolaşıyorum. Bebek de 100 gr almış, herşeyi iyiydi sadece kilosu bir hafta geriden. Geçen hafta eşimle aramız çok bozuktu, stresim bebeğimi de etkilemiş, ya da 49,1cm olduğu için göbek çevresi az görünüyordu bilemiyorum. Doktorum avutmak için "iyi, bebeğin kilosunda birşey yok; sen iri yarı değilsin ki bebeğin iri olsun" dedi. Çok moralim bozuk.
hepinizi kocaman öperimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?