kızlllarr kımmmseler yokmu bızde uyuyamadııkk( hem sıcakkk hem yatıs pozısyonu bulamıyorum offf az kaldı ama bızde az kaldık...
bende artık zor yuruyorum cok zorlanıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun
ohh yarasın ozaman size...
yüzdün mü?birşey demedi mi doktorun?
aslınd biz de erikliye gitmek istiyoruz ama yol çok uzun geliyor.
t.dağda kalırız 2 gece falan diye düşündük ama zor olur o iş...
az daha sabret canım mıs kokuluları kucagımıza alınca hepsını unutucaz
bende walla bendee fazla ayakta kalamıyorum, fazla yatamıyorum fazla yuruyemıyorum fazla oturamıyorum hemen bıyerlerıme bıseyler oluyor tutulluyor agrıyor kasılıyor( pozısyon degıstrıyorum sureklı. bilmiyorumkismile allahın ıznıyle bı kurtulsaayydıkk kızllarrr hele sıcaklar hıc cekılmıııyoorrr ((((((((((
gulguzeli hoşgeldin cnm..
geçecek bugünler de ama neye yarar daha beter uykusuz kalıcaz...
ay benimki sakinleşti zıpır şey yaaa.
giddip yatıym bari sabah erken kalkamam heralde.
ahh ahh gelsin onun poposunu ısırıcam bana rahat vermediği için...
hoşbulldummm canmm wallaaa bende hem kurtulmak ısıtoyrumm hemde ıcımde dıursun ıstıyorum ::))) enazından aglamıyor ,acıkmıyor ,altını pısletmıyor ,huysuzluk cıkkarmıyor ıcerde kendı halınde ugrasıp duruyor yawruccaklarımız buuymeye calsıyor bıan onnce cıkalım dıye hazılrık yapıyolar :)) gelllsınlerdeee onuda ozmn dusuncezzz artık bu yola cıktık bıkere donusss yok cnm annelık kolay ıs degılll fedakarlıkkk emek ıstıyorrr..korkuyorum acıkcasııı daaaa zaman yaklastıkcaa..
kızzzllarr sizee ıyı gecelerr guzel uykulllarrrr bak sımdıde bılg basında oturamadım belım sırtımmm oyle bı agrıdıkı kopacakkk sankıııı gıdıyım azdda yatakta saga sola donuyummm sabah olsunn hemen:)) opuyorum sızlerı allah rahatlık wersınn..
maasallah bebısıne canım neguzel bellı olmus bende cuma gıdıcem artık bellı olur insallah doğum seklı
günaydınlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?