2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohh yarasın ozaman size...
yüzdün mü?birşey demedi mi doktorun?
aslınd biz de erikliye gitmek istiyoruz ama yol çok uzun geliyor.
t.dağda kalırız 2 gece falan diye düşündük ama zor olur o iş...

ay benimki sakinleşti zıpır şey yaaa.
giddip yatıym bari sabah erken kalkamam heralde.
ahh ahh gelsin onun poposunu ısırıcam bana rahat vermediği için...

bende artık zor yuruyorum cok zorlanıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun

bende walla bendee fazla ayakta kalamıyorum, fazla yatamıyorum fazla yuruyemıyorum fazla oturamıyorum hemen bıyerlerıme bıseyler oluyor tutulluyor agrıyor kasılıyor( pozısyon degıstrıyorum sureklı. bilmiyorumkismile allahın ıznıyle bı kurtulsaayydıkk kızllarrr hele sıcaklar hıc cekılmıııyoorrr((((((((((

ohh yarasın ozaman size...
yüzdün mü?birşey demedi mi doktorun?
aslınd biz de erikliye gitmek istiyoruz ama yol çok uzun geliyor.
t.dağda kalırız 2 gece falan diye düşündük ama zor olur o iş...

evet canım doktorumuza sorarak gıttık ıstersen 3 sat suda kal ama sabah 11 aksam 5 ten sonra dedı zaten ozaman daha oğlum dogum pozısyonu almamıstı bakalım cumayı ıple cekıyorum

ne yaptın sen gıttınmı doktora yakında

aynen valla arada bı nefesımde daralıyor sagasola donmek ımkansız yataktan bıle kalkamıyorum penguen gıbı oldum :roflol::roflol::roflol:

gulguzeli hoşgeldin cnm..
geçecek bugünler de ama neye yarar daha beter uykusuz kalıcaz...

hoşbulldummm canmm wallaaa bende hem kurtulmak ısıtoyrumm hemde ıcımde dıursun ıstıyorum ::))) enazından aglamıyor ,acıkmıyor ,altını pısletmıyor ,huysuzluk cıkkarmıyor ıcerde kendı halınde ugrasıp duruyor yawruccaklarımız buuymeye calsıyor bıan onnce cıkalım dıye hazılrık yapıyolar :)) gelllsınlerdeee onuda ozmn dusuncezzz artık bu yola cıktık bıkere donusss yok cnm annelık kolay ıs degılll fedakarlıkkk emek ıstıyorrr..korkuyorum acıkcasııı daaaa zaman yaklastıkcaa..

kızzzllarr sizee ıyı gecelerr guzel uykulllarrrr bak sımdıde bılg basında oturamadım belım sırtımmm oyle bı agrıdıkı kopacakkk sankıııı gıdıyım azdda yatakta saga sola donuyummm sabah olsunn hemen:)) opuyorum sızlerı allah rahatlık wersınn..

korkmakmı eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
oyle tırsıyorumkı am bazende boyle rahatsızlık verdığınde doğsada rahatlasam bıraz olsun dıyorum bazı aksamlar oğlusumun tepısmelerınden uyuyamıyorum bıle

günaydın herkelereee opuyorumnanaktan
ağrısız sancısız bir gün diliyorum tüm annişlere
dün gece bacak kasık boğaz ağrısından döndüm durdum valla allah sonumuzu hayıretsin sabır diyorum biraz daha

dün bebişlerini görmeye giden tüm anneler maşallah diyorum bebiklerinizee

maasallah bebısıne canım neguzel bellı olmus bende cuma gıdıcem artık bellı olur insallah doğum seklı

sağol canım ya inşallah sende güzel haberlerle geliceksin artık az kaldı vallaaa delikafadulden

herkese günaydın canlarrr
hepinize huzurlu ve sağlıklı bir gün dilerim

Mirac Kandiliniz mübarek olsun
Allah ım bu mübarek günler hürmetine hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı eli ayağı düzgün yavrular nasip eylesin inşallah
hepinizi kocaman öperimm

Kızlar size ve bebeiklerinize günaydın, dün kontrolüm vardı! Herşey yolunda Allah'a şükür, doktor NST yi haftaya yaparız dedi. Bu arada benim bal kızım 35+3 haftasında ve 2.700 gr olmuş!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…