bence de arkadaşların dediği gibi takmamaya çalış kilosunu, çünkü sen elinden geleni yapıyosun bebek almıyosa yapacak birşey yok demek ki, hem zayıf bebekler sağlıksız olacak diye bişey yok bakalım bu son haftalarındda inş. toparlar gerçi tam bilmiyorum kilosu ne kadar ama
Günaydın herkeseee...ne var ne yok bakalımm..yenidoğan bebişlerden haber var mı? Valla geçmişe girecek olsam eminim gömülüp kalırım. :))
canım ya ne demek yediklerim yaramıyor :sinifsinif: sen bu olayı çok kafana taktığın için böle oluyor bence kocanıda kilolarıda takma az biraz sakin ol rahatla dua et yeter bence
ne diyorum sana "herşey güzel olcak".
günaydııınnnn
kandiliniz mübarek olsun. rabbim dualarımı kabul etsin bebişlerimize sağlıkla kavuştursun.
benim bebişin dünden beri az oynuyo. gecede beni hiç rahatsın etmiyor.bugün ütü yapıcam çokda SICAK:
merak ettim dün seni. hiç takma kafana herşey yolunda. bebeğini üzme herşey yoluna girecek. ona sarıldığın anı düşün bana iyi geliyorrr.
aminn canımmmmm
günaydın canımcım
seninde kandilin mübarek olsun
gerçekten çok sıcak dinlene dinlene yap ütüyüde :hulya:
günaydııınnnn
kandiliniz mübarek olsun. rabbim dualarımı kabul etsin bebişlerimize sağlıkla kavuştursun.
benim bebişin dünden beri az oynuyo. gecede beni hiç rahatsın etmiyor.bugün ütü yapıcam çokda SICAK:
merak ettim dün seni. hiç takma kafana herşey yolunda. bebeğini üzme herşey yoluna girecek. ona sarıldığın anı düşün bana iyi geliyorrr.
2650gr mafoldumben
canım haftada en az 100 gr alsa 4 haftada 3000 i geçer bu da ideal olan zaten, yine de rabbim gönlüne göre versin canım
Sağol canım, herkesin kandili mübarek olsun. Düşündüğüm tek şey yavrumun sağlıklı doğması. 2080gr ile 3300gr arası min. max. değerleri kiloda. Ortalaması da 2700 civarı olmalı. Korkuyorum gittikçe zayıflayacak diye. Boya gitmiş maşallahı var. Daha 4 haftası olmasına rağmen 49,1cm, 50'yi geçecek doğana kadar. Yine de üzülüyorum işte.
Sağol canım, herkesin kandili mübarek olsun. Düşündüğüm tek şey yavrumun sağlıklı doğması. 2080gr ile 3300gr arası min. max. değerleri kiloda. Ortalaması da 2700 civarı olmalı. Korkuyorum gittikçe zayıflayacak diye. Boya gitmiş maşallahı var. Daha 4 haftası olmasına rağmen 49,1cm, 50'yi geçecek doğana kadar. Yine de üzülüyorum işte.
Günaydın kızlaar..
herkesin kandili mubarek olsun..
Çok kötü bir gece geçiridm.oğlum karnımda
değil sanki dışarıda mubarek evlat bütün gece neler etti bana..
günaydınlar ben de birazdan kontrole gidecem.
dorukk şimdi bebişleri emziriyordur.
pisim üzülme yaaa bu usg ölçümleri okadar da güvenilir değil ki:teselli:
be canım üzme sen kendini elinden geleni yap yine faydalı şeyler
yemeye çalış az alırsa da az alıcak ne yapalım canım..opuyorumnanaktan
Bi de şöyle düşün ALLAH KORUSUN ama ya bir anormallik görülseydi
bebeğinde kilosunu nekadar takardın kafana bi düşünsene....
2650gr mafoldumben
[/I][/B]
canım yaaa bebişimin esyalarınnı yıkıcam babasınınkileri ütülicem.iki erkekle uğraşmak zor:)))
Günaydın kızlaar..
herkesin kandili mubarek olsun..
Çok kötü bir gece geçiridm.oğlum karnımda
değil sanki dışarıda mubarek evlat bütün gece neler etti bana..
Herşeyden yiyorum, tiksinsem de yarasın diye yiyorum. Kocamla geçen hafta aramız kötüydü ondan mı oldu ki? Stres yapma dedi doktor. Ondan yaramıyor sanırım. Şimdi aramız iyi, bakalım işte...
olabilir canım belki de kocana söyle bunu..
daha dikkatli olsunlar canım...biz onların bebeklerini taşıyoruz
onlar da bizi başının üstünde taşımalılar ama nerdeee.ince düşünce
aman üzülmesin karım demezler ki...
ama canım senin bebiş erken gelmezse 3kiloyu geçer ki be canım..
ben o kadar istiyorum daha fazlasını inanki istemiyorum yani.3000 gr
oldu dese tamam bidaha ne alırsa önemli değil...
Off off inşallah daha da kötüye gitmez.
iyiyim burcucum nasıl olayım uykusuzum yine.
gece geç saatlere kadar buradaydım yatmışken
kalktım hem de gözümden uyku akıyordu.ama
rahat vermedi ki sıpa sabah sabah yine aynen
nerden buluyo bu enerjiyi bilmem...
iyiyim burcucum nasıl olayım uykusuzum yine.
gece geç saatlere kadar buradaydım yatmışken
kalktım hem de gözümden uyku akıyordu.ama
rahat vermedi ki sıpa sabah sabah yine aynen
nerden buluyo bu enerjiyi bilmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?