2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet haftaya çarşamba. İnşallah canım ya, öyle olması için ne gerekirse yapardım.

ya bende sıkıldım artık, izne çıkmak istiyorum ama daha 3 hafta var bu haftayı saymazsak

bu arada,

Tüm anneler ve güzel bebişleri hepinize hayırlı bir kandil diliyorum... dualarda birbirimizi unutmayalım...

Heh hıçkırmaya başladı oğlum. kaydirigubbakcemile3 Geçmezse birazdan sinirlenip tekme de atar.

Olsun, 3 hafta çabuk geçer; bu hafta bitmek üzere zaten.
Senin de kandilin mübarek olsun.

nutelladan olabilirmi:))))))))) benimki uyuyoo geceleriiii

:roflol: :roflol:
bence de defne kaydirigubbakcemile3

günaydın canım , bu haftayı saymayalım 2 haftam kaldı:kedi:

hahaha yeminle şu an benimki de hıçkırıyordelikafadulden ayyy tatlı yavrular onlar

Şöyle sağlıkla kollarıma alıp bir koklasam, ölsem de gam yemem sonra. Tek istediğim bebeğimin iyi olması ve tabi kollarımda olması. sinirlenmeye başladı, sağa sola dönüyor.

benimkinin neden hıçkırdığını bal gibi biliyorum ben...
KAHVALTI ETMEDıM çünkü yemek öncesi mutalaka
hıçkıtıyor akşamları da öyle neyse ben kaçtım birazdan
gelirim...

benimkinin neden hıçkırdığını bal gibi biliyorum ben...
KAHVALTI ETMEDİM çünkü yemek öncesi mutalaka
hıçkıtıyor akşamları da öyle neyse ben kaçtım birazdan
gelirim...

Tamam canım, afiyet olsun sana. Benim de markete kadar gitmem lazım. Birazdan gelirim ben de.

hayırlı kandiller hepinize.
bende artık doğum çantamı hazırlıyorum bugün sonunda :)
ee artık 34üncü haftaya girdik.34+2
ipeğimin cicileride suan yıkamada makinada .dalan roxy le yıkıyorum kızlar oğlumdada onu kullanıyordum herkes cok memnun forumda,bende memnundum.hem fiyatı uygun hemde bitkisel.yalnız kızım hala dönmedi.sezeryan olacak zaten ama olsun ya ...
ayrıca kız bebek için nevresım takımı arayan varsa dun aldım ben cok pahalı bişey alamayacagım için english home da kelebekli bi takım vardı onu aldım.23lira.cok iyi bişey değildir sanırım dedım ama kumasına bayıldım cok kaliteliymiş.tavsiye ederim.erkek bebekler içinde uygun fiyatlı sade ve güzel takımlar var.maltepe carefourdan aldım ben viaporttada var.fiyatlar aynı farklı magazada olsa..

evet çiçekcik seninde kandilin mübarek olsun.ya arkadaslar bişi daha diycem burdakılerın facebooku vardır sanırım coğumuzun..ben face de grup acmayı düşünüyorum katılırmısınız?hem birbirimizi tanırız hemde bebişlerimizi görürüz :)
nasıl olur sizce?

güzel fikir ben katılabilirim arkadaşım...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…