2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım günaydın
aldığın cicileri güle güle kullansın bebişin:)
face de grubumuz var zaten canım
en güzel anneler klübü diye
halisna başkanımıza özelden adresini mail atarsan seni de ekler
bis birbirimisi görüşüyorus ordakaydirigubbakcemile2

nasıl yani çiçeğim :)))
seni tenziiii ediyom şekercimm:)))

Günaydın, senin de kandilin mübarek olsun.
mersi kuzuu

senin de kandilin mübarek olsun çiçekcik arkadaşımmm....opuyorumnanaktan
bende öpüyom kocaman

mersi canımcım face var çoğumuzda ben katılırım neden olmasın:)

Canımcım En Güzel Anneler Klübü diye bi bi grup açmıştı Hallisna.. Özelden mailini yolla istersen seni de eklesin.. Uzun zamandır da var.. Gizli bi de,herkes girip bakamıyo

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben de akşam okadar yazdım sen de benim yazdıklarımla muhatap olmadın:dilcikar::dilcikar:

seni kastetmemiştim şekerim kaydirigubbakcemile3
neyse ya sordun soruyu biliyomda sen geldinde ben gitmiştim bugün gelince cevaplarım dediydim şekerim
ben korkuyom açıkçası doğumdan ailemde pek iyi örnekler yok bu konuda birde çok sorunlar oldu myomdu kistti şuydu buydu ondan sezercik isterkene çatımında çok dar olduğunu öğrendim buda isabet oldu benim için:)) ondan dolayı sezercik olucam tatlım
gel sen yamacıma yamacımaa :jeyyar:

hmmmmmbilmiyorumkismile
banane küstümmm:çok üzgünüm:

Arkadaslar bu kadar da herseyi kafanıza takmayın lutfen, kocanızla kavga ettiniz diye bebeginiz kilo almamazlık etmez, yok böle bişi.. Insanlar savas ve açlık koşullarında bile gayet saglıklı bebekler dunyaya getiriyorlar.

Benim bir arkadasım hamileligi boyunca gunde 2 paket sigara icti, haftada 4 şişe falan bira içti, ve korkunc sorunlar taşınmalar, kavgalar, itilp kakılmamalarla dolu bir hamilelik geçirdi, doguma gittiginde yanında sadece ben vardım, bebegin babası gelmedi bile.. Ama bebiş 3800 kg dogdu.. ve su anda o kadar saglıklı ve o kadar guzel bir kız ki bakmaya kıyamazsınız..

Stres yuzundne kilo almasa bebekler ohoooo dunyada ki tum bebekler sanırım 2 kg den yukarı cıkmazdı.
Ben halen calısıyourm gunde yaklasık 150 km araba kullanıyorum, musteriler odemeler , uretim sorunlari , iadeler o kadar cok seyle ugrasıyorum ve stresten oturu esimle o kadar didisiyorum ki.. Ama Allaha sukur bebegim haftasından bir hafta onde..

Bence dikkatinizi baska seylere verin, son kalan zamanlarınızın keyfini cıkarın, senin yuzundne benim yuzumden tartısmalarına giereceginize olgun akıllı pozitif olmaya calısın, zaten bebekte onemli olan kg degil saglıktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…