2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana fikir verin ben bugün kendimi çok ağır hissediyorum iş yerindeyim ve koltuğumdan bile kalkarken zorlanıyorum sizce bu normal mi.aldığım kilolardan mı yoksa yürüyüş yapamıyorum pek onunla da ilgisi olabilir mi?

dün arkadaş doğumda beni de arayın dediğinde,özel msj atma hakkı olmadığını anlayıp özelden msn adresimi verdim ki oraya numarasını mail olarak atsın diye..
atmadı o ayrı ama:)

kızzz olurmu öyle sey yazdımda burdakı sayfaya yazdım pardon ya...
kusura bakma 2gündür okadar yoruluyorumkı yemek ve ev işlerinden.hazırlıklarımı bitirmeye calısıyorum.ben sana tekrar ulastırırım ..şimdi camasırları asmaya gidiyorum kızımın döncem hemen..

ya kızlar şimdi size bişey sorucam ben ne olur bana bi akıl verin...
güzelim tülümü kestirmeye verdim ben akşam getirdiler 4 4 buçuk cm kısa
kesmişlerkötükedihüso şimdi tülü götürüp adamın kafasına atıcam ama ne desem ki acep
ne tür kelimeler kullansam kendilerine acayip güzel brilantın tülü dünya para
saydı kocam yaaa mahvetmişler. geçirdik düdük gibi kaldı.ne diyim ben şimdi bu
adama ne söyliyeyimkötükedihüso..içimden acayip kavga etmek geliyorkötükedihüso.
yaaa beyinsiz insan tekstilde terzide cm le çalışılır allahın...... neyseeekötükedihüso

bitanesin esterya.forumu şimdi açmıştım ki senin yazını okudum arka planda neler konuşuldu da yazma gereği hissettin bilmiyorum ama çok güzel yazmışsın içm ferahladı biraz olsun.

Benden bahsetmiştin, daha doğrusu bana veryansın etmişsin... Neden bu kadar asabileştiğini bilmiyorum.
Benim hamileliğim malum kötü başladı, kötü gitti, kötü sonuçlanması da beni mahveder.
Herkesin olaylara vereceği tepki faklı farklıdır. Normalde kafama takmam hiçbir şeyi. Ama 1 hafta boyunca kocanızın en ufacık şeye 100 desibel kadar bağırması söz konusu olunca insanın canı haliyle biraz sıkılabiliyor. Özellikle demişsin ki "didişiyorum". Ne güzel, benim kocamla didişmek gibi bir olanağım yok, hep içime atıyorum. O sinirle doğurmadığıma dua ediyorum ben. O sadece 100gr alırken ben yerimde saymışım desem yeridir. Toplasan 300 gr almamışımdır. E bunun suyu var, ödemi var...

ıııhıııılmaz:kandıramazsın beni..
akşam çok canım sıkılıyordu sen yazmadın bana
gönlümü alamazsın:mymeka:
alırım alırım lakin bilerek yazmamazlık yapmadım yorgunluktan ve ağrılardan nerde nasıldım bilemedim şekercim
varya bi kapris yapam dedim sen aldın elimden kapris tacını nen ağız tadıylan kapris yapamıycakmıyım neeeeeeeeeennnnnnn kaydirigubbakcemile3

valla ben olsam açarım ağzımı yumarım gözümüüü ne demek yaa adama dersin ben size bu ölçüyümü verdim diyerek girersin mevzuya sonrası doğaçalmaa kötükedihüs
o

Vallahi çalıştığım yerden sormamışsın... Keşke gelse aklıma birşeyler. Ben açar telefon kıyameti koparırdım da onlar ölçü alıp sana göstermediler mi bu kadar olacak diye?

biz ölçtük verdik kocaman 171 cm yazmışım kağıda adama vermişim..
tülü ölçüyoruz ölçüyoruzz 166 cm anca çıkıyor...2 tane tül verdim diğeri de
2 cm uzunnn.allahım yaaa ne diyeyim ben şimdiii sinirlendim adamakıllı gidip
sinirimi çıkarayım bari içime atmayayımm dimi pisimmm....

geçmişi okumaktan gelemedim herkese kolay gelsin banada ama( çünkü mutabakatlara başaladım bilenler varsa nasıl illet birşey oldugunu bilir sadece sabır sabır sabırrrrrrrrrrrrr

Eh atma tabi, yalnız bağırıp çağıracaksan soluk almadan yapsan iyi olur, cevap falan verir şimdi, daha da kızarsın.

hahaha:roflol: kocam okusaydı bu yazdığını hıhh işte benim de
başedemediğim bi konu bu derdi...:roflol bişeye mi kızdı ya da bana mı
alllaaaaah yavuz hırsız misali burnundan getiririm :roflol:

eferin seni tebrik ediyom erkeklerin korkulu rüyası senii özellikle kocişinin alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…