ben de attım mailimi ama herkesi nasıl tanıyacam bilmiiiimmm....boshayallersmilesumayraicer mail olarak atabilirsin adresini.. listeye dahil edemiyorum kişileri..
ben de attım mailimi ama herkesi nasıl tanıyacam bilmiiiimmm....boshayallersmile
dün arkadaş doğumda beni de arayın dediğinde,özel msj atma hakkı olmadığını anlayıp özelden msn adresimi verdim ki oraya numarasını mail olarak atsın diye..kız msn ye nasıl ekliyorsun hallisna yı..
mail adresini nerden bliyon ki?
dün arkadaş doğumda beni de arayın dediğinde,özel msj atma hakkı olmadığını anlayıp özelden msn adresimi verdim ki oraya numarasını mail olarak atsın diye..
atmadı o ayrı ama:)
hıımm ok...CANIMCIM BURDA KULLANDIĞIM NİCK VE KARŞILIĞINDA GERÇEK ADIMIZ SOYADIMIZ VAR
Arkadaslar bu kadar da herseyi kafanıza takmayın lutfen, kocanızla kavga ettiniz diye bebeginiz kilo almamazlık etmez, yok böle bişi.. Insanlar savas ve açlık koşullarında bile gayet saglıklı bebekler dunyaya getiriyorlar.
Benim bir arkadasım hamileligi boyunca gunde 2 paket sigara icti, haftada 4 şişe falan bira içti, ve korkunc sorunlar taşınmalar, kavgalar, itilp kakılmamalarla dolu bir hamilelik geçirdi, doguma gittiginde yanında sadece ben vardım, bebegin babası gelmedi bile.. Ama bebiş 3800 kg dogdu.. ve su anda o kadar saglıklı ve o kadar guzel bir kız ki bakmaya kıyamazsınız..
Stres yuzundne kilo almasa bebekler ohoooo dunyada ki tum bebekler sanırım 2 kg den yukarı cıkmazdı.
Ben halen calısıyourm gunde yaklasık 150 km araba kullanıyorum, musteriler odemeler , uretim sorunlari , iadeler o kadar cok seyle ugrasıyorum ve stresten oturu esimle o kadar didisiyorum ki.. Ama Allaha sukur bebegim haftasından bir
hafta onde..
Bence dikkatinizi baska seylere verin, son kalan zamanlarınızın keyfini cıkarın, senin yuzundne benim yuzumden tartısmalarına giereceginize olgun akıllı pozitif olmaya calısın, zaten bebekte onemli olan kg degil saglıktır..
Arkadaslar bu kadar da herseyi kafanıza takmayın lutfen, kocanızla kavga ettiniz diye bebeginiz kilo almamazlık etmez, yok böle bişi.. Insanlar savas ve açlık koşullarında bile gayet saglıklı bebekler dunyaya getiriyorlar.
Benim bir arkadasım hamileligi boyunca gunde 2 paket sigara icti, haftada 4 şişe falan bira içti, ve korkunc sorunlar taşınmalar, kavgalar, itilp kakılmamalarla dolu bir hamilelik geçirdi, doguma gittiginde yanında sadece ben vardım, bebegin babası gelmedi bile.. Ama bebiş 3800 kg dogdu.. ve su anda o kadar saglıklı ve o kadar guzel bir kız ki bakmaya kıyamazsınız..
Stres yuzundne kilo almasa bebekler ohoooo dunyada ki tum bebekler sanırım 2 kg den yukarı cıkmazdı.
Ben halen calısıyourm gunde yaklasık 150 km araba kullanıyorum, musteriler odemeler , uretim sorunlari , iadeler o kadar cok seyle ugrasıyorum ve stresten oturu esimle o kadar didisiyorum ki.. Ama Allaha sukur bebegim haftasından bir hafta onde..
Bence dikkatinizi baska seylere verin, son kalan zamanlarınızın keyfini cıkarın, senin yuzundne benim yuzumden tartısmalarına giereceginize olgun akıllı pozitif olmaya calısın, zaten bebekte onemli olan kg degil saglıktır..
alırım alırım lakin bilerek yazmamazlık yapmadım yorgunluktan ve ağrılardan nerde nasıldım bilemedim şekercimıııhıııılmaz:kandıramazsın beni..
akşam çok canım sıkılıyordu sen yazmadın bana
gönlümü alamazsın:mymeka:
ya kızlar şimdi size bişey sorucam ben ne olur bana bi akıl verin...
güzelim tülümü kestirmeye verdim ben akşam getirdiler 4 4 buçuk cm kısa
kesmişlerkötükedihüso şimdi tülü götürüp adamın kafasına atıcam ama ne desem ki acep
ne tür kelimeler kullansam kendilerine acayip güzel brilantın tülü dünya para
saydı kocam yaaa mahvetmişler. geçirdik düdük gibi kaldı.ne diyim ben şimdi bu
adama ne söyliyeyimkötükedihüso..içimden acayip kavga etmek geliyorkötükedihüso.
yaaa beyinsiz insan tekstilde terzide cm le çalışılır allahın...... neyseeekötükedihüso
ya kızlar şimdi size bişey sorucam ben ne olur bana bi akıl verin...
güzelim tülümü kestirmeye verdim ben akşam getirdiler 4 4 buçuk cm kısa
kesmişlerkötükedihüso şimdi tülü götürüp adamın kafasına atıcam ama ne desem ki acep
ne tür kelimeler kullansam kendilerine acayip güzel brilantın tülü dünya para
saydı kocam yaaa mahvetmişler. geçirdik düdük gibi kaldı.ne diyim ben şimdi bu
adama ne söyliyeyimkötükedihüso..içimden acayip kavga etmek geliyorkötükedihüso.
yaaa beyinsiz insan tekstilde terzide cm le çalışılır allahın...... neyseeekötükedihüso
çiğdemcim pisipisim takılma canım boşver...
alırım alırım lakin bilerek yazmamazlık yapmadım yorgunluktan ve ağrılardan nerde nasıldım bilemedim şekercim
varya bi kapris yapam dedim sen aldın elimden kapris tacını nen ağız tadıylan kapris yapamıycakmıyım neeeeeeeeeennnnnnn kaydirigubbakcemile3
hahaha:roflol: kocam okusaydı bu yazdığını hıhh işte benim de
başedemediğim bi konu bu derdi...:roflolbişeye mi kızdı ya da bana mı
alllaaaaah yavuz hırsız misali burnundan getiririm :roflol:
biz ölçtük verdik kocaman 171 cm yazmışım kağıda adama vermişim..
tülü ölçüyoruz ölçüyoruzz 166 cm anca çıkıyor...2 tane tül verdim diğeri de
2 cm uzunnn.allahım yaaa ne diyeyim ben şimdiii sinirlendim adamakıllı gidip
sinirimi çıkarayım bari içime atmayayımm dimi pisimmm....
hahaha:roflol: kocam okusaydı bu yazdığını hıhh işte benim de
başedemediğim bi konu bu derdi...:roflolbişeye mi kızdı ya da bana mı
alllaaaaah yavuz hırsız misali burnundan getiririm :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?