geçmişi okumaktan gelemedim herkese kolay gelsin banada ama( çünkü mutabakatlara başaladım bilenler varsa nasıl illet birşey oldugunu bilir sadece sabır sabır sabırrrrrrrrrrrrr
anaaaaaa benim de haberim yok facedeki gruptan!:1no2: ben de katılam.. anestezi uzmanı tek bu özel hastanede adamın nefes alacak zamanı yokk.. etkilemiş sanırım çok yorgunluk ve de aşırı narkoz adamı!!!laelaelaelaelae
ben de hepsinden tırsıyorum. ilk doğumum normaldi bi de bunu deneyeyim dedim. hayırlısı bakalım. sırt ağrısı bende de başladı. eve geçince biraz rahatlarsın diyecem ama ben evdeyim hiç işimm bitmiiii...boshayallersmile
UNUTUTMUYUM AŞK OLSUN AMA İŞTEN KAFAMI KALDIRMIYORUM BU ARA BU HAFTAYI SAYMASSAK 2 HAFATAM KALDI EVİMDE YATICAM :)))))))))))))))))) GÜN SAYARKEN GÖRDÜM KENDİMİ :asigim:
UNUTUTMUYUM AŞK OLSUN AMA İŞTEN KAFAMI KALDIRMIYORUM BU ARA BU HAFTAYI SAYMASSAK 2 HAFATAM KALDI EVİMDE YATICAM :)))))))))))))))))) GÜN SAYARKEN GÖRDÜM KENDİMİ :asigim:
ah be canım bu sıcakta sandalye tepesinde olmak cok zor geliyo insana başka türlü olsa sorun değil evde oturmak fikri bana her zman kötü gelir ama simdi başka ayaklarımı uzatıp elimde tatlı tabağı ile tv karşında olmayı istiyorum çok mu şey istiyorum
ah be canım bu sıcakta sandalye tepesinde olmak cok zor geliyo insana başka türlü olsa sorun değil evde oturmak fikri bana her zman kötü gelir ama simdi başka ayaklarımı uzatıp elimde tatlı tabağı ile tv karşında olmayı istiyorum çok mu şey istiyorum