2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

"Kadınlar ve kediler canları nasıl isterse öyle davranırlar; erkekler ve köpekler kendilerini bu fikre alıştırsalar iyi ederler..."

Robert A. Heinlein (kurgubilim ustası)

Adam çözmüş işi :roflol:

UNUTUTMUYUM AŞK OLSUN AMA İŞTEN KAFAMI KALDIRMIYORUM BU ARA BU HAFTAYI SAYMASSAK 2 HAFATAM KALDI EVİMDE YATICAM :)))))))))))))))))) GÜN SAYARKEN GÖRDÜM KENDİMİ :asigim:

Ha gayret yüzüp yüzüp kuuuukuna geldin. Aslında keşke ben de çalışsam da iki haftam kalsa diyorum. Evde olmak cidden sıkıcı.

yapmam gereken bi sürü iş var çok üşeniyorum kalkıp ütümü yapayım bari ama sıcaktan bayılmazsam iyidir

ah be canım bu sıcakta sandalye tepesinde olmak cok zor geliyo insana başka türlü olsa sorun değil evde oturmak fikri bana her zman kötü gelir ama simdi başka ayaklarımı uzatıp elimde tatlı tabağı ile tv karşında olmayı istiyorum çok mu şey istiyorum

valla benimde canım sıkılıyor sıcaktda bi şey yapılmıyor aa acaba bugün çarşıya mı gitsem valla gideyim bari eksiklerimi tamamlıyayım

Aynı şeyi ben de istiyorumm. oturmayı bırak. sadece evde olsam bile yeter.

walla ben çalışıyorum hiç de canım sıkılmıyorsempatiksalakcinni
işler yağıyor yetiştirmeye çalışıyorumsempatiksalakcinni

neyse son 3 haftam inş az kaldıııı,evde ben de sıkılırım kesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…