günaydın ben geldim :)
ben geldim. canlar sıkılmasın lütfen.
ah be canım bu sıcakta sandalye tepesinde olmak cok zor geliyo insana başka türlü olsa sorun değil evde oturmak fikri bana her zman kötü gelir ama simdi başka ayaklarımı uzatıp elimde tatlı tabağı ile tv karşında olmayı istiyorum çok mu şey istiyorum
Ha gayret yüzüp yüzüp kuuuukuna geldin. Aslında keşke ben de çalışsam da iki haftam kalsa diyorum. Evde olmak cidden sıkıcı.
walla ben çalışıyorum hiç de canım sıkılmıyorsempatiksalakcinni
işler yağıyor yetiştirmeye çalışıyorumsempatiksalakcinni
neyse son 3 haftam inş az kaldıııı,evde ben de sıkılırım kesinnn
benim haftaya cuma son. gün sayıyorum resmen. canım sıkılmıor ama yorgunum. çünkü evde de dinlenemiyorum. oğlum rahat bırakmıyor. bi de hiçbişey yapamadım. ne bebeğin kıyafetleri yıkandı ne beşik hazır, ne temizlik. izne ayrılsam da hepsini halletsem sağlıkla
evet ya ben de daha yikamadim kiyafetleri
ne cantam hazir ne de bebegin cantasi
besik felan aldik ama kurmadik
isler cok ama gittikce de cabuk yorulur oldummm
ben geldim. canlar sıkılmasın lütfen.
ah be canım bu sıcakta sandalye tepesinde olmak cok zor geliyo insana başka türlü olsa sorun değil evde oturmak fikri bana her zman kötü gelir ama simdi başka ayaklarımı uzatıp elimde tatlı tabağı ile tv karşında olmayı istiyorum çok mu şey istiyorum
bu arada dr bana 35 haftadan sonra denize girme dedi siz konuştunuz mu drunzla 2 haftam kaldı ama giremiyorum çünkü kocamı bulamıyorum
bizim herşey hazır doruk yok ortada bitek:)))
[ı]hoşgeldin[/ı]
[ı]
yok mantıken güzel düşünce. Ama bunu hergün yapacaksın. Sonra izleyecek birşey bulamayabilirsin. Baksana didem'e piyasadan kayboldu. Deli gibi ev işi yapıyor. Ben ona demiştim, "kendine iş icat edeceksin sürekli" diye. Balın bile fazlası bayıyor bir süre. Umarım bize olan sana da olmaz.[/ı]
Nasıl yani? Nerede ki kocan bulamıyorsun??
inşallah hayatım ama merak etme 3 gün 3 gün sonra ben baslarım sıkılmaya diyorumki sıkılmadan kızım gelsede onunla zaman geçirsem hemde boşu boşuna izinimi harcamam :)
Hoşgeldin
Yok mantıken güzel düşünce. Ama bunu hergün yapacaksın. Sonra izleyecek birşey bulamayabilirsin. Baksana didem'e piyasadan kayboldu. Deli gibi ev işi yapıyor. Ben ona demiştim, "kendine iş icat edeceksin sürekli" diye. Balın bile fazlası bayıyor bir süre. Umarım bize olan sana da olmaz.
iş iş iş 2 haftadır delirtiyor beni sabah çıkıyor gece 12 de dönüyor kabus gibi patlıyorum evde daha da sürer gibi bu durum. Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?