2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende başlıyıcam işe bi türlü gidemedim evde sıkılıyorum ama iş yerinde de çok rahat olucağımı sanmıyorum kesin ayaklarım davul olucak işe başlayınca

günaydın ben geldim :)

hoşgeldin canım nasılsın

ben geldim. canlar sıkılmasın lütfen.

hoşgeldinnopuyorumnanaktan

evet aynen evde oturmak banada hep ters gelirdi ama şimdi tam zamanı:kedi:
az kaldı inşallah Allah ım sabır ve kolaylık versin hepimize

Sıkılır o kesın ama ŞÇyle ayaklarımı uzatıp elımde soĞuk bıŞıyle otursam kÖtÜ mÜ olur bu sıcakta yada denız kıyısında ayaklarım suyun ıÇınde elımde buz gıbı bıŞıy Şezlong offfffffffff offfffffffffffffffffff

Ha gayret yüzüp yüzüp kuuuukuna geldin. Aslında keşke ben de çalışsam da iki haftam kalsa diyorum. Evde olmak cidden sıkıcı.

emin ol canım 36 haftalık çalışmak istemezsin ben 35 in içindeyim ve ne zaman eve geçicem diye gün sayıyorum.9 saat bir sandalyede oturuyorum bilgisayar başında.belim ayaklarım mahvoluyor.şöyle kanepeye uzamnak isterdim.uykum geliyor ne sağa yaslanabiliyorum ne de sola.ayrıca 6,30 da kalkmak çok kötü.hele gece uyku pek tutmamışsa.sen en iyisi şimdi benim yerime keyif yap da ben yapmış gibi olayım.hem bak canım da sıkkınmış, benim de bebeğim pek kilolu değil benim de sıkılıyor.napalım artık.

benim haftaya cuma son. gün sayıyorum resmen. canım sıkılmıor ama yorgunum. çünkü evde de dinlenemiyorum. oğlum rahat bırakmıyor. bi de hiçbişey yapamadım. ne bebeğin kıyafetleri yıkandı ne beşik hazır, ne temizlik. izne ayrılsam da hepsini halletsem sağlıkla

evet ya ben de daha yikamadim kiyafetleri
ne cantam hazir ne de bebegin cantasi

besik felan aldik ama kurmadik

isler cok ama gittikce de cabuk yorulur oldummm

bu arada dr bana 35 haftadan sonra denize girme dedi siz konuştunuz mu drunzla 2 haftam kaldı ama giremiyorum çünkü kocamı bulamıyorum

ah kızlar siz yıkamaktan çantadan bahsediyorsunuz valla bizde doğur düzgün bi şey yok bi odası geldi ne uyku seti ne başka bi şey ne geceliğim hepsi annemde annemi bekliyorum 15 inden sonra gelicek o zaman hazırlıyıcaz hepsini

evet ya ben de daha yikamadim kiyafetleri
ne cantam hazir ne de bebegin cantasi

besik felan aldik ama kurmadik

isler cok ama gittikce de cabuk yorulur oldummm

Bizim de aynı işte. bi de beşik durumu daha fena. oğlumun bambu beşiği vardı tekstilleri mavi. şimdi hepsi pembe olacak. daha onlar dikilmedi. hatta kumaşı alınmadı. yuh bana. nerdeyse doğurcam hiçbi hazırlık yok. bi de oğlum 36,5 haftada doğdu şu an ben 35. haftadayım

ben geldim. canlar sıkılmasın lütfen.

Hoşgeldin

Yok mantıken güzel düşünce. Ama bunu hergün yapacaksın. Sonra izleyecek birşey bulamayabilirsin. Baksana didem'e piyasadan kayboldu. Deli gibi ev işi yapıyor. Ben ona demiştim, "kendine iş icat edeceksin sürekli" diye. Balın bile fazlası bayıyor bir süre. Umarım bize olan sana da olmaz.

inşallah hayatım ama merak etme 3 gün 3 gün sonra ben baslarım sıkılmaya diyorumki sıkılmadan kızım gelsede onunla zaman geçirsem hemde boşu boşuna izinimi harcamam :)

Yaa mama yedikten sonra, bebeğim, meleğim, yawrum, herşeyim benim nasıl da kıprış kıprış; kurban olurum ben onu yaradana :asigim:

vereliniortakdidoşş bugün vitrini indirip silecektikaydirigubbakcemile3
bi de buluştuğumuz da anlatıyor ben ev işi yapmam pek beceremem falan diye
kızcağız evde kalmamış ki hiç bilmiyor nerden bilsin...kaydirigubbakcemile3
benim gibi işlerini biterecek oturucak poposunun üstüne sonra burada lak lak yapıcak.kaydirigubbakcemile3

iş iş iş 2 haftadır delirtiyor beni sabah çıkıyor gece 12 de dönüyor kabus gibi patlıyorum evde daha da sürer gibi bu durum. Çok üzgünüm çoook

Allah yardımcın olsun. Benim kocam da bir ara sabahın 7buçuğunda gidip gecenin 2lerinde geliyordu. Şüphelenmeye bile başlamıştım. Neyse ki altından birşey çıkmadı. Tek olmak çok zor iyi anlıyorum seni. Ben de tekim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…