vereliniortakdidoşş bugün vitrini indirip silecektikaydirigubbakcemile3
bi de buluştuğumuz da anlatıyor ben ev işi yapmam pek beceremem falan diye
kızcağız evde kalmamış ki hiç bilmiyor nerden bilsin...kaydirigubbakcemile3
benim gibi işlerini biterecek oturucak poposunun üstüne sonra burada lak lak yapıcak.kaydirigubbakcemile3
Hadİ kızlar zamanı 2 hafta sonraya alalım kabul edenler :)))))))))))
Doruk paşa da vaktinde gelsin inşşalh sen de bu günlerin tadını çıkar
[ı]
seni severim ama kabul edemem bu öneriyi. Geçen haftayı kaçırmış olurum o zaman. Ağladım mı güldüm mü? Bebeğim 1 haftada ne kadar büyümüş öğrenemem. Ben burada kalabilir miyim? [/ı]
ya siz iş yapıyormusunuz benmi çok pasaklıyım hiç iş yapmıyorum ben tek yaptığım ütü oda mecburen eşim işe gittiği için yoksa onuda yapmıyıcam :)) annem gelmeden önce temizlikçi çağırıcam annemde gelince mutfağı falan halleder detaya girer oldu bitti
Bİz kızımla yemekteyİz:)))))))
kızlar ben gidiyorum şu adamla bi kavga edip geleyim.sonra anlatırım size..
sokağın başında zaten tülcü çabuk gelirim....
Nasıl aĞlıyorlar kİme benzİyorlar nasıl mıcıp babalarının paralarının ÜstÜne nasıl yapıyorlar nasıl bÜyÜyorlar dİye sana daha bİr sÜrÜ nasıl İle baŞalyan cÜmlelere 2 hafta daha erken varmak bu sıcaklarda bana cok İyİ gİbİ geldİ ama sen kalacaksan burada kal ben gİdİyorum :)))))))))))))))))
eşim devlet dairesinde yani özel iş değil ama şu anda özel bi durum var teftiş o yüzden gelemiyor ama ben deliriyorum. ay valla hiç iş yapmıyorum yapmayıda düşünmüyorum sonra ayaklarım şişiyor belim ağrıyor kendi kendime eziyet etmiş oluyorum drda dikkat et bu zamandan sonra ayakların şişerse artık kolay kolay inmez dedi bende yatıyorum zaten kaldı 40 gün ondan sonra yat uyu deselerde zor olucak yatmak uyumak :)
eşim devlet dairesinde yani özel iş değil ama şu anda özel bi durum var teftiş o yüzden gelemiyor ama ben deliriyorum. ay valla hiç iş yapmıyorum yapmayıda düşünmüyorum sonra ayaklarım şişiyor belim ağrıyor kendi kendime eziyet etmiş oluyorum drda dikkat et bu zamandan sonra ayakların şişerse artık kolay kolay inmez dedi bende yatıyorum zaten kaldı 40 gün ondan sonra yat uyu deselerde zor olucak yatmak uyumak :)
hayır asker değil neden ?
bak 28 günün kalmış hiç iş yapma bence yat dinlen
merhaba hanımlar nasılsınız görüşmeyeli?
güzel haberler aldım topiciğimizin ilk bebişleri gelmiş maşalllah..
ben de birazdan kızımı görmeye gideceğim inş. bakalım cimcime nasıl büyümüş mü :)
dünden beri çok hareketli zaten hareketli bir bebekti ama dün geceden beri baya fazla. karnım toplanıp gevşiyo göbek deliğim kasılıyo acaba çok hareketli olması da bi sorun mudur? az önce bir tekme attıki karnım yırtılcak sandım çok canım yandı anlık bi refleksti ama çığlık attım neredeyse.. aranızda böyle bi durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?