2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet asıl mesele silecek, temizleyecek yer kalmadığında başlıyor kaydirigubbakcemile3

yok şüphelenmiyorum ama beraber çalıştığı ark. hanımı kafayı yemek üzere kadın herşeyden nem kapar olmuş çok şükür benim öyle bi durumum yok ben sadece ilgisiz olmasına kızıyorum yani bide tek başıma bi şey yapamamak canımı sıkıyor alışveriş bile yapamıyorum sıcak zaten

ya siz iş yapıyormusunuz benmi çok pasaklıyım hiç iş yapmıyorum ben tek yaptığım ütü oda mecburen eşim işe gittiği için yoksa onuda yapmıyıcam :)) annem gelmeden önce temizlikçi çağırıcam annemde gelince mutfağı falan halleder detaya girer oldu bitti

Hadİ kızlar zamanı 2 hafta sonraya alalım kabul edenler :)))))))))))

Seni severim ama kabul edemem bu öneriyi. Geçen haftayı kaçırmış olurum o zaman. Ağladım mı güldüm mü? Bebeğim 1 haftada ne kadar büyümüş öğrenemem. Ben burada kalabilir miyim?

burcu ne iş yapıor kocan kız?
bu arada ben deli gibi iş yaptım kaç gündür normal bir insanın
yapabileceği kapasitede iş seçimi yaptım tabii ama deli gibi
hiç durmadan bitsin heryer bir an önce dedim ama ayaklarım davul
oldu haaala da inmiyor.şimdi heryerim temiz
ne oldu canım sıkılıyor....

Nasıl aĞlıyorlar kıme benzıyorlar nasıl mıcıp babalarının paralarının ÜstÜne nasıl yapıyorlar nasıl bÜyÜyorlar dıye sana daha bır sÜrÜ nasıl ıle baŞalyan cÜmlelere 2 hafta daha erken varmak bu sıcaklarda bana cok ıyı gıbı geldı ama sen kalacaksan burada kal ben gıdıyorum :)))))))))))))))))

fundaaaa ben varım ben varım tam 37 haftalık olucam o zaman..
ama heran doğrurum korkusu olcak en iyisi biz şunu 4 hafta yapalım hee?

kızlar ben gidiyorum şu adamla bi kavga edip geleyim.sonra anlatırım size..
sokağın başında zaten tülcü çabuk gelirim....

Şöyle ki: haftada bir tertemiz evimi siler süpürürüm. Sabahları 7de kalkar, kocamı doyurur işe gönderirim. Sonra toz alırım illa her sabah. Hatta bu sabah saat 7 buçukta tatlı yaptım kocama, birazdan da fındık kıracağım tatlının üzerine dökmek için. 2 günde bir banyo temizlerim, haftada bir ütü yaparım, çamaşırı da sepet dolunca yıkarım. İki kişinin çok çamaşırı çıkmıyor maalesef. Öyle işte. Bir de burayla ilgileniyorum ufak tefek işleriyle... İşte sen karar ver.
Bu arada kocam iş için kuşadasındaymış

Peki gelecekte görüşürüz o zaman... Ben her günümü dolu dolu yaşayıp sana yetişirim inşallah =))))

eşim devlet dairesinde yani özel iş değil ama şu anda özel bi durum var teftiş o yüzden gelemiyor ama ben deliriyorum. ay valla hiç iş yapmıyorum yapmayıda düşünmüyorum sonra ayaklarım şişiyor belim ağrıyor kendi kendime eziyet etmiş oluyorum drda dikkat et bu zamandan sonra ayakların şişerse artık kolay kolay inmez dedi bende yatıyorum zaten kaldı 40 gün ondan sonra yat uyu deselerde zor olucak yatmak uyumak :)

Amaneeeyyyy 28 günüm kalmışşşşş, bir de 38. haftayı konuşursak 14 güüünnnn akannehir

Eşin asker mi ki?

merhaba hanımlar nasılsınız görüşmeyeli?
güzel haberler aldım topiciğimizin ilk bebişleri gelmiş maşalllah..
ben de birazdan kızımı görmeye gideceğim inş. bakalım cimcime nasıl büyümüş mü :)

dünden beri çok hareketli zaten hareketli bir bebekti ama dün geceden beri baya fazla. karnım toplanıp gevşiyo göbek deliğim kasılıyo acaba çok hareketli olması da bi sorun mudur? az önce bir tekme attıki karnım yırtılcak sandım çok canım yandı anlık bi refleksti ama çığlık attım neredeyse.. aranızda böyle bi durum yaşayan var mı?

hayır asker değil neden ?
bak 28 günün kalmış hiç iş yapma bence yat dinlen

Hiiç, onların senede iki kere teftişleri oluyor da ondan sordum.

Hoşgeldin. Evet doruk bebeklerine kavuştu, bakalım bize ne zaman sıra gelecek... Sen de inşallah güzel haberlerle dönersin aramıza.
Benimki de hareketli maşallah. Öyle ki bir keresinde doktorun ultrason aletini tekmelemişti muayene sırasında kaydirigubbakcemile3 . İyi bir şey tabi ki. Merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…