2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün kontrole gittim diye tam gün gelmedim işe :jeyyar: Kuzumun eşyalarını yerleştirmiştim.. O çekmeceden alıp diğerine koyuyom, zıbınları alıyom başka yere.. Ayyyyy delirdim bi türlü nerde durcaklarına karar veremedim... En sonunda yoruldum yarım bıraktım Bakalım cumartesi genel temizlik günüm, o gün halim kalırsa yapıcam, yoksa izne ayrılınca artık!!! Benim de ayaklarım şişiyo ama biraz dinlenince geçiyo, bel ağrısı da henüz yok Allaha şükür, olmaz inşallah kuzu ya.
:Saruboceq:
kızlar ben gidiyorum şu adamla bi kavga edip geleyim.sonra anlatırım size..
sokağın başında zaten tülcü çabuk gelirim....

Haketti adam valla, adamın yüzünü görmek isterdim.. Bakalım nolcak, yaz gelince..
kaydirigubbakcemile

Bız kızımla yemekteyız:)))))))

Sana da kuzuna da afiyet bal şeker olsun. cokacimcoook

Yaa mama yedikten sonra, bebeğim, meleğim, yawrum, herşeyim benim nasıl da kıprış kıprış; kurban olurum ben onu yaradana :asigim:

Benim de çok haraketli oluyo yedikten sonra, ama özellikle akşam servisle eve dönerken fır dönüyo sanki, poposunu sağdan alıp,sola atıyo gibi ayy bi tuhaf!! Bababmızı görcez diye heyecanlanıyo sanırım... Çünkü her akşam yapıyo.. delikafadulden

Benimde yerime bakcak kişi yapıyo herşeyi sağolsun, yap yap öğrenmen lazım diyorum.hahahaha
:jeyyar:

arada benim kızımda öyle oluyor sonra sakinleşiyor bilmiyor huzursuzluktan mı keyiften mi yapıyolar ama en son nst gittiğimizde çok çok hareketliydi ve dr bu durumda çok iyi değil yani bi rahatsızlığı var demekki demişti

valla dediğin gibi asker gibi olduk bu sene 2 kere geldiler birinde kıştı bende vardım hamile hamile gece yarılarına kadar iş yerindeydik eşimi yanlız bırakmamak için bekliyordum 12 ye kadar tabi şimdi imkanı yok sokağa çıkamıyor yardımcı olmak şöyle dursun

saol canım içime su serptin. ne biliyim karnım şekilden şekle girince neler oluyor diye korktum açıkçası. bakalım doktorumuz ne diycek?
senin bebişine de maşallah.. allah nazarlardan saklasın yavrularımızı tam zamanlarında kavuşalım inş.

Benim doktorum, bebeğin az hareketli olması kötü olduğu anlamına gelmez ama hareketli olması sağlıklı olduğunu gösterir demişti.

Canımcım benim doktorum beni hala NST ye almadı, haftaya NST ye girersin dedi.. Neye göre alıyolar acaba.. 36 haftallık oldu kuzum.. Eğer çok hareketliyse NST de sorun çıkma ihtimali çok çok düşük dedi.. Benimki çok hareketli diye mi acaba bu kadar geçiktirdi? bilmiyorumkismile

gerçekten mi akannehir
ayy ben daha hiç nst ye girmedim bile acaba bişiy mi var? ne rahatsızlığı olabilir ki?

bi kaç gündür hareketli stresli günler geçirdim eşimle görüşüyorum bu aralar ruh halimden etkilenmiş olabilir mi ohaoldumsmile

gurbetçim benim doktorda burası kalabalık olursa seni nst ye gönderirim dedikaydirigubbakcemile3
bizimki hasta sayısına göre gönderiyorkaydirigubbakcemile3
ben çok istiyorum girmeyi çok hoşuma gidiyor 1 kere girmiştim..

merhaba kızlar. 2 gündür kasıklarıma doğru bi sancımı desem batmamı desem öle bişiler oluyor.acaba oğlum yerleşiyomu?ama çok garip.böle acıyo aşağıya doğru.anlatabildim mi?:kedi:

merhaba kızlar. 2 gündür kasıklarıma doğru bi sancımı desem batmamı desem öle bişiler oluyor.acaba oğlum yerleşiyomu?ama çok garip.böle acıyo aşağıya doğru.anlatabildim mi?:kedi:

Evet doğuma yaklaşıyorsun ondan, çatı kemiklerine dayanıyordur. Ama korkma sorun yok, daha vakti var.

Herkesın kandılı mÜbarek olsun.bu mÜbarek gÜnÜn hatırına allah ım bızlere hayırlı doĞumlar nasıp etsın.bebeklerımızı kucaĞımızda gÖrmeyı nasıp etsın ınŞ.

Kızlar benim biraz işim var, sonra da biraz şekerleme yapayım. Öğleden sonra gelmeye çalışırım. Gelemezsem, kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…