eşim devlet dairesinde yani özel iş değil ama şu anda özel bi durum var teftiş o yüzden gelemiyor ama ben deliriyorum. ay valla hiç iş yapmıyorum yapmayıda düşünmüyorum sonra ayaklarım şişiyor belim ağrıyor kendi kendime eziyet etmiş oluyorum drda dikkat et bu zamandan sonra ayakların şişerse artık kolay kolay inmez dedi bende yatıyorum zaten kaldı 40 gün ondan sonra yat uyu deselerde zor olucak yatmak uyumak :)
kızlar ben gidiyorum şu adamla bi kavga edip geleyim.sonra anlatırım size..
sokağın başında zaten tülcü çabuk gelirim....
Bız kızımla yemekteyız:)))))))
Yaa mama yedikten sonra, bebeğim, meleğim, yawrum, herşeyim benim nasıl da kıprış kıprış; kurban olurum ben onu yaradana :asigim:
walla ben çalışıyorum hiç de canım sıkılmıyorsempatiksalakcinni
işler yağıyor yetiştirmeye çalışıyorumsempatiksalakcinni
neyse son 3 haftam inş az kaldıııı,evde ben de sıkılırım kesinnn
Hiiç, onların senede iki kere teftişleri oluyor da ondan sordum.
Hoşgeldin. Evet doruk bebeklerine kavuştu, bakalım bize ne zaman sıra gelecek... Sen de inşallah güzel haberlerle dönersin aramıza.
Benimki de hareketli maşallah. Öyle ki bir keresinde doktorun ultrason aletini tekmelemişti muayene sırasında kaydirigubbakcemile3 . İyi bir şey tabi ki. Merak etme...
arada benim kızımda öyle oluyor sonra sakinleşiyor bilmiyor huzursuzluktan mı keyiften mi yapıyolar ama en son nst gittiğimizde çok çok hareketliydi ve dr bu durumda çok iyi değil yani bi rahatsızlığı var demekki demişti
arada benim kızımda öyle oluyor sonra sakinleşiyor bilmiyor huzursuzluktan mı keyiften mi yapıyolar ama en son nst gittiğimizde çok çok hareketliydi ve dr bu durumda çok iyi değil yani bi rahatsızlığı var demekki demişti
merhaba kızlar. 2 gündür kasıklarıma doğru bi sancımı desem batmamı desem öle bişiler oluyor.acaba oğlum yerleşiyomu?ama çok garip.böle acıyo aşağıya doğru.anlatabildim mi?:kedi:
Evet doğuma yaklaşıyorsun ondan, çatı kemiklerine dayanıyordur. Ama korkma sorun yok, daha vakti var.
:bbo: doğuuummmm.evet doğum.biz doğum yapcaktık demi.akannehir
Herkesİn kandİlİ mÜbarek olsun.bu mÜbarek gÜnÜn hatırına allah ım bİzlere hayırlı doĞumlar nasİp etsİn.bebeklerİmİzİ kucaĞımızda gÖrmeyİ nasİp etsİn İnŞ.
normal normal diyodum yaklaştıkça acaba sezeryanmı yapsam diyorummmmmm.bilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Çok alemsin canım yaaa...
normal normal diyodum yaklaştıkça acaba sezeryanmı yapsam diyorummmmmm.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?