fundaaaa ben varım ben varım tam 37 haftalık olucam o zaman..
Ama heran doğrurum korkusu olcak en iyisi biz şunu 4 hafta yapalım hee?
[ı]
afiyet olsun ikinize de...[/ı]
[ı]
tamam pisim çok da bağırma adama, doruk paşa gelmeye karar vermesin.[/ı]
[ı]peki gelecekte görüşürüz o zaman... Ben her günümü dolu dolu yaşayıp sana yetişirim inşallah =))))[/ı]
sana da kuzuna da afiyet bal şeker olsun. cokacimcoook
a :jeyyar:
merhaba kızlar. 2 gündür kasıklarıma doğru bi sancımı desem batmamı desem öle bişiler oluyor.acaba oğlum yerleşiyomu?ama çok garip.böle acıyo aşağıya doğru.anlatabildim mi?:kedi:
herkesin kandili mübarek olsun.bu mübarek günün hatırına allah ım bizlere hayırlı doğumlar nasip etsin.bebeklerimizi kucağımızda görmeyi nasip etsin inş.
ben de çıkıyorum kızlar.. Doktordan sonra gelebilirsem yeni bilgileri paylaşırım. Inş. Bişiyi yoktur kızımın. Hepinizin mirac kandili mübarek olsun öpüyoruz sizi ve bebişlerinizi.
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım.biz iyiyiz oğluşumla çok şükür gece uyuyamadığımz anları saymazsak.bugün evlilik yıldönümümüz ve ben kocama ne alsam ne yapsam diye düşünüyorum....
ay şimdi sanki sizi telaşlandırmış gibi oldum ya ben hareketlerini az hissediyorum diye girdim nst ye ama 5 dak kalbini dinleyemediler sürekli kaçtı drunda hoşuna gitmedi yani en azından bi 15 dak. sabit durması gerekir dedi hareketten kastım bu yani tekme tokat değil:) geçen kontrolde de çok keyifli nstye alıcaktım ama vezgeçtim keyfinizi kaçırmayalım 10 gün sonra gerek duyarsam bakarız dedi
oğlusunun ağzından mektup yazablirsin birde güzel bir sofra yeter
KIZLAAAR KENDİMİ HİÇ İYİ HİSSETMİYORUM!!!
BÖYLE TUHAF BİŞİ, KARNIMDA SANKİ KAYA VAR, AĞRI YOK AMA RAHATSIZ EDİCİ Bİ DURUM VAR, OFFF ÇOK FENAYIM, ELİMİ KALDIRMAYA MECALİM YOK,SİZDE DE VAR,SİZDE DE OLUYO MU BÖYLE YA,AĞRISIZ RAHATSIZLIK HİSSİ!! AKŞAM 6 OLMAZ ŞİMDİ.. AYYY NAPSAM YA.... :çok üzgünüm:
arada benim kızımda öyle oluyor sonra sakinleşiyor bilmiyor huzursuzluktan mı keyiften mi yapıyolar ama en son nst gittiğimizde çok çok hareketliydi ve dr bu durumda çok iyi değil yani bi rahatsızlığı var demekki demişti
ben geldım canlar kandılınız mubarek olsunnnnnnnn....bu hafta gıdıyorum ınsallah kayserıye resmen dogum yaklastı cok heyecanlıyım dun evı temızlettırdım cok guzel oldu.bu arada tum vucudum kasınıyor ıslak havluyla durabılıyorum yoksa yok karnımdada heryerım catladı ya
hoşgeldin canımm..
ıslak havlu işe yarıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?