ben de aynısını yapıyorum :)) zaten sütyene alerjim var hemen fırlatıyorum kimse de gelmesin :))
sancı gibi mi zaman aralıklarına dikkat et , rahimi tutan bağların ağrısı ise hepimizde oluyor ... sancı gibi ise gidin dr'a
benimde kayınvalidemler geliyor bugün bize 1 hafta falan kalıcaklar gerçi zararları olmaz yararları dokunurda işte yinede istediğin gibi olamıyosun
yatış vakitleri falan azcık erteleniyor onlar bişey demesede :kedi:
:teselli: üzülme şeker..
Ayy ne zor oluyo dimi öle zorla oturmak birileriyle( artık ağrılarını bahane edip erken kalkmaya bakarsınız cnmm..ben böle durumlarda hemen eşime ultimatomlarımı baştan veriyom, fazla oturmayalım, erken kalkalım,sen oraya gidince söle vb gibilerinden fiş fişliyom önceden..bizimki de saolsun uygular bişey demez..benim huyumu bilir çünkü.öle kalabalığı filan sevmem yani..sende öle yap şeker yerimseniben
Aynen bende sütyen düşmanıyımdır eve geldiğimde ilk iş onu çıkarmaktır ohhhh ölee otururum rahat rahat..kimisi yatarken bilem çıkarmazmışş anaaammm benim tepeme çıkar valla o sütyen zaten deli yatıyom..kaydirigubbakcemile3
akşam üzeri oldu hava serinledi ütü saati geldi gaza ihtiyacım var çok üşeniyorum yukarı çıkmaya ama ütülemem lazım
bu arada bugün kasıklarım çok ağrıyor sanki kum torbası taşımışım gibi zor kalkıyorum yerimden
ohh süpper
güzel haberler alırsın inşallah canımm
Kıss Allah iyiliğini versin güldürdün beni :roflol: Ben südyensiz duramam. Bi tek gece çıkarırım, o da evlendikten sonra çıkarmaya başladımEve gider gitmez, yarım atlet gibi spor südyenler var, ondan giyiyorum..
aa hamişken sütyen çıkarmı zaten deve gibi oldular bide sütyensiz olsam kesin sarkalar hem sıcakta sütyensiz nasıl duruyorsunuz terlemiyor mu valla ben mantar falan olur diye sürekli sütyen takıyorum bez olanlardan yani altındaki teri emsin diye maşallahları var çünkü :)
Gaza mı ihtiyacaın var!!!
"Yürü be kuzum,kim tutar seni, sen yaparsın.... Heheyyttt ütü yapmak ne ki senin için.."
Oldu mu kuzum? :sm_cool:
bu arada bugün kasıklarım çok ağrıyor sanki kum torbası taşımışım gibi zor kalkıyorum yerimden
Kıss Allah iyiliğini versin güldürdün beni :roflol: Ben südyensiz duramam. Bi tek gece çıkarırım, o da evlendikten sonra çıkarmaya başladımEve gider gitmez, yarım atlet gibi spor südyenler var, ondan giyiyorum..
aa hamişken sütyen çıkarmı zaten deve gibi oldular bide sütyensiz olsam kesin sarkalar hem sıcakta sütyensiz nasıl duruyorsunuz terlemiyor mu valla ben mantar falan olur diye sürekli sütyen takıyorum bez olanlardan yani altındaki teri emsin diye maşallahları var çünkü :)
hecababe seni görmüşken kızının odası pek güzel olmuş güle güle kullanın
yok ben gidiyorum aklımda kalmasın yapayım öptüm hepinizi
Adet ağrısı gibi oluyo dimi o da.. Ayyy panik yapmasam bari!! Panikten zaman aralıklarına dikkat edemezmişim... İhihihiihih
Ya valla ben istediğim kadar seveyim, ki kayınvalidem melek gibi.. Ben işteyken paqzar alışverişimi yapar.. Arada gider temizliğimi yapar, yemeğimi yapar... Evler yakın birbirine 10 dk yürüyerek.. Ama bi kaç gün bile kalsın istemem. Rahat edemem, üff ne bilim.. Kalıcı pek sevmiyom.. 2-3 günden fazla.. izne ayrılınca yanıma glecekmiş, bana bişi yaptırmamak için.. doğumdan sonra da benle olcakmış... İyi niyetli ama , ben kalsın istmemiyorum ya nedense... Üff ya fisfisfisfisfisfis
Sorma kuzum ya... Ben de her gidişimizde benim söylememi bekleme, sen kalaklım de diyorum ama... Ayıp olmasın diye kulağıma "aşkım yarım saat daha" diyo.. ee napim bende.. Üff... Ağrıım var diyom bazen olmadığı halde sesli bi şekilde.. Kayınvalidem, geç odaya uzan diyo, ama ben evime gitmek istiyoruuumm... delikafadulden
İNŞ. CANIM BENİM KİLO TAKINTIM YOK İYİ OLSUN BİR KERECİK MELEK YÜZÜNÜ GÖREYİM YETER HANIM DAHA GÖSTERMEDİ YÜZÜNÜDE :))) DAMADIN COK İŞİ VAR COOOKKK
EVLENDİKTEN SONRA :)))))sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni AY NE GÜZEL UNUTMUŞTUMMM BAK GENE GELDİ KOCAM AKLIMA OFFFF OFFFFFFFFFFFFF
MAŞALLAH BENİMKİLERDE BÜYÜDÜDE O KADAR COK DEĞİL :)) BU HALİ GÜZEL BEN SEVDİM ŞÖLE AZICIK ELE AVUCA GELİR CİNSTYEN OLDULAR :))
BU GAZLA BEN BİLE ÜTÜ YAPARIM HEYTTTT KACILIN AMA ÖNCE GİTMEM LAZIM :))sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
]
:)
okumaktan ancak geldim:)
çok teşekür ederim canım ,daha iyileri sizin olsun çok öptüm...
]:)okumaktan ancak geldim:)çok teşekür ederim canım ,daha iyileri sizin olsun çok öptüm...
Güle güle kullansın kuzucuklar hepsi çok güzel olmuş , ben daha sermedim kirlenmesin tozlanmasın diye....
Cibinlik kullanmadınız galiba ? Bebeğe hem güven duygusu veriyormuş hem malum yaz sinekler yemesin bebişlerimizi ...
-------------naber canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?