herkese günaydınlar
mutlu hafta sonlarııı
ben akşam 5 e kadar burdayım malesef:))
dün kızımın cicilerini getirdi babanesi ve dedesiyatağını kurduk hemen çok süper oldu:)) perdelerini falanda yaptırmışlar hemen taktık kayınvalidem 2 3 tane nevresim takımı dikmiş hepsi birbirinden güzel şimdi bizim verdiğimiz siparişte gelince yani alt değiştirme ünitesi herşey tamam olacak inşallah :)
ay bütün gece lavaboya falan girdikçe odasına girdim durdum o kadar mutlu ve huzurluydum ki anlatamam yada anlatırım:) en iyi siz anlarsınız beni :)
Allah ıma binlerce şükür olsun ki bize bu anı bu duyguları yaşattı Allah ım isteyen herkese nasip eylesin bu güzel duyguyu bu mutluluğu ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
hepinizi öperim kocaman
Herkese günaydınlar...Ben hala doğurmadım herhalde 26sını bekliycek kızım ne kasılmam var ne ağrım bu kız normal beklesek kesin doğmıycak:)Annemin dayısı hastanedeymişonu ziyarete gidicez sonra da pazara...Herkese mutlu haftasonları
Hayırlı olsun canım sağlıklı günlerde kullanın işallah doğru söylüyorsun en iyi biz anlarız birbirimizi:içelim:
herkese günaydınlar
mutlu hafta sonlarııı
ben akşam 5 e kadar burdayım malesef:))
dün kızımın cicilerini getirdi babanesi ve dedesiyatağını kurduk hemen çok süper oldu:)) perdelerini falanda yaptırmışlar hemen taktık kayınvalidem 2 3 tane nevresim takımı dikmiş hepsi birbirinden güzel şimdi bizim verdiğimiz siparişte gelince yani alt değiştirme ünitesi herşey tamam olacak inşallah :)
ay bütün gece lavaboya falan girdikçe odasına girdim durdum o kadar mutlu ve huzurluydum ki anlatamam yada anlatırım:) en iyi siz anlarsınız beni :)
Allah ıma binlerce şükür olsun ki bize bu anı bu duyguları yaşattı Allah ım isteyen herkese nasip eylesin bu güzel duyguyu bu mutluluğu ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
hepinizi öperim kocaman
günaydın tatlım...
ne güzel hayırlı olsun canım,mutlu,huzurlu günler yaşayın odanızda kuzunuzla inş.:Saruboceq:
allaha şükredecek ne çok şeyimiz var dimi??çok şükür allahımmm....öpe koklaya beni kendimden geçiren biricik kocacım,her hareketinde heyecan duyduğum bebeğimmmmm...allahım içimde bebek vaaaaaaaaaaaaaarrr..diye bağırasım geliyo bazen,uçuyoruz biz bugünkaydirigubbakcemile3
didemcim sana da günaydııın ve dr günay sana da canım...hepinizi ve kuzularınızı opuyorumnanaktan
sağol canım inşallah hep beraber kuzularımızla sağlıklı huzurlu günler geçiririzopuyorumnanaktan
evet canım çok şükür benim her an dilimde şükür ona minicik bi çorap alırken bile Allah a şükrediyorum bana bu mutluluğu yaşattığı için:Saruboceq:
sizede maşalllah canım:asigim:
ee sen neler yapıyosun hepimizin az zamanı kaldı hazırlıklar bittimi yıkama ütüleme vs.:kedi:
herkese günaydınnnnnn
Biz de 8 de kalktık kocişle , kahvaltımızı yaptık çayımızı içip gazete okuyoruz. Geçen hafta e-bebekten aldığım chicco hırkanın üstünde ütü hatasından mı bilmiyorum bir leke gördüm onu değiştirmeye gideceğiz inşallah problem çıkarmazlar yıkamadık ellemedik askısıyla asarken gördüm. Ordan da pazara gidip meyve sebze alıp gelmeyi planlıyoruz.
Angel'cim kuzuşun odasını güle güle kullansın ... Ben de kıyafetlerini yıkayacaktım ama haftaya bıraktım güneş açsın daha güzel kururlar.
Hepinize çok güzel mutlu haftasonları diliyorum
tam olarak hazırlıklar bitmedi canım yaaa...en önemlisi beşiğimiz hala alınmadı gerçi karar verdik alıncak ürün belli ama dedemiz hala acele etmeyelim diyenlerden(
onun dışında bi makine yıkancaklarımız kaldı,güneşli havalarda yıkayıp güneşte kurutmak istiyorum ama aslında direk vucuduna değcek şeyler değil aslında battaniyelerimiz felan,bi de ütülüyoruz herşeyi zaten.....işte öyle...bunların dışında kendimle alakalı olanlar dahil hiç eksiğimiz kalmadı inş. öyle görünüyor yani :))
aman daha acelesimi kalmışdoğuncamı getircek acep
neyse hayırlsı ama siz onu acele ettirin bence
aman eksik bitmez zaten gözle görülenleri halledelimde dimi ama:kedi: gerisi kolay
aynen öyle tatlım ama benim ilk bebeğim karnımda öldü..ikinci dış gebelik oldu...öyle olunca aileler de biraz daha hassaslaşıyo galiba...beni düşünüyolar ama oğlum kocaman oldu artık ve her şey yolunda çok şükür :Saruboceq:
hmm anladım canım ben bilmiyodum ama bu durumu demekki hayırlısı böleymiş Allah meleğine sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah
ama dediğin gibi oğluşun kocaman oldu artık ay sonuna doğru alsalar iyi olur dimi ama sonra koynunda yatırmak zorunda kalırsın:))
Gunaydın arkadaşlar nasılsınıZ bız oglumla cok ıyıyıZ sanırım sezeryan dogum yapacağım. Bir korku başladı AsAmıyorum halbuki
Cok hAzırdım. Bu hAftA pErsembe doğumu. KonusAcagız koNtroldE normAl Su durumdA asla yApAmAm. Bunu. Biliyorum
Odamız. Bitti. HErsEy. Hazır. Cantam. HAzıR. Bir eksıgım. Oğlum. O dA. Sağlıkla gelsin ınsllAh. Dorukcum cok sevındıM
Allah aNalı babalı buyUtSuN inşallah. Darısı. CumlemızıN. BAsıNA. KIslar hepiniz. OpuyOrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?