2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tekrar selamlar kızlarrr.Bu gün bebişlerimi görmeye gitmiştik.Kızım 32+6 da 2300 gr oğlum 1900 gr olmuş maşallah teyzeleriii..

Angelcim canzicim hayırlı olsun bebişlerinizşn herrr şeyi.Güle güle kullansınlar inşallahhh.Sağğ salim gelsinler kuzucuklar.

Tekrar selamlar kızlarrr.Bu gün bebişlerimi görmeye gitmiştik.Kızım 32+6 da 2300 gr oğlum 1900 gr olmuş maşallah teyzeleriii..

Maşallah kuzulara , genelde erkekler daha toplu olur ama senin cimcime kardeşini geçmiş :)) Haftalarına göre maşallahları var gerçekten doğum tarihi için dr birşey dedi mi kaçıncı haftada alacaklarmış ?

Biz de şimdi hazırlandık alışverişe ve kıyafetini değiştirmeye çıkıyoruz...

günaydın canım nasılsınopuyorumnanaktan
bi gün önce olur canım nolcekkaydirigubbakcemile3 o da abim gibi fener hastası demek kaydirigubbakcemile3 ne güzel
bizimde yataklar geldi kuruldu ama daha nevresimini falan geçirmedik ayy çok güzel bi duygu dimi çok duygusalım ben bugünlerde odaya baktıkça ağlayasım geliyor
hayırlısıyla bi gelse kuzularımız:kedi:

Angelcim canzicim hayırlı olsun bebişlerinizşn herrr şeyi.Güle güle kullansınlar inşallahhh.Sağğ salim gelsinler kuzucuklar.

amin canım hepimizinki sağlıkla gelsinler inşallah
maşallah kuzularına ay ne güzel yaa bi kız bi oğlan
ikisinin heycanını da yaşayacaksın bi anda inşallah ALlah ım sağlıklı uzun ömür versinde yeter ki

Aminnn bir tanemm...opuyorumnanaktan

selam ben gelidm günay maşallah bebeklerine
burcu hayırlı olsun hazırlıklarınız güle güle kullansın bebeğin
ben yine yanlızım eşim bugünde sınava gitti daha gelmedi umarım eve döndüğünde çalışıcağını söylemez yoksa sinir olurum.
dün mahfoldum resmen düğüne gidicez demiştim gittik yemekliydi ama ben hiç bi şey yiyemedim beğenmedim eşimde yoktu kayınvalidemler vardı pilastik sandalyede mahfoldum dedim doğurucam sanırım wcyede gidemedim tam 5 saat o iğrenç sandalyede oturdum ayaklarım uyuştu karnım belim nasıl ağrıdı anlatamam ay doğuruyorum diye ağlıyıcaktım nerdeyse and içtim bi daha eşim olmadan bi yere gitmem tabi karşımdaki insanlarda bu kız kıvranıyor kalkalım demediler resmen en son biz kalktık oda müzik bitti diye yoksa daha otururduk

sağol canımcım hepimizin bebekleri güle oynaya kullanır inşallah cicilerinikaydirigubbakcemile2
ayy niye o kadar zorlandın kendini canım söleseydin kayınvalidene ben iyi değilim diye yada eşini arasaydın bencede gitme bi daha eşsiz hiçbi yere nazın geçer sözün geçer eşine :kedi:

söyledim zaten yüzümden anlamamaları mümkün değildi anlamadım bende yani bu kadar gamsızlık olur mu resmen bittim ya dedim kesin doğurucam burda. eşimi arıyorum onunda işi olduğu için gelemedi yani ben eve girdim o geldi yok bi daha asla gitmem off annemi istiyorum artık gelsin bir an önce akşam üzeri arıyıcam tekrar annemi söyliyicem gel diye

bu arada canan benim eşimde seninki gibi bizimde öyle bi durumumuz olsa kesin oda isterdi kızımın adı bile fenerbahçeyle alakalı bide basketbolcu olucakmış fenerbahçede oynayacakmış falan acaba oğlumuz olsa ne yapardı merak ediyorum :)

ay canım ya neyseki dünü sorunsuz atlatmışsın ama bi daha gitmezsin olur biter
ayy 5 saatte ne uzun düğünmüş belki sana öle gelmiştir:)))

yok valla tam 5 saat burda düğünler sokakta oluyor yemekli ayy herkes aynı tabaktan yemek yiyor iğrenç 7 de gittik 12 yi geçiyordu kalktığımızda şaka gibi dimi

maşallahhhh kuzucuklra canım allahım sağlıcakla noksansız kusursuz kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

hemde ne hasta canım inşallah oğlum futbolu sever diyor yoksa onu mahvederim falan diyor bende endişeleniyorum baba oğul ortak bir noktaları olmazsa diye inşallah sever yavrum valla hamileliğimde futbol programlarını izledim bol bol sevsin diye eşimmmm acayip hasta çünkü haftanın 3 günü maçları var amatör olarak bir kulupte futbol oynuyor
evet canımm heyecannn ne demekk kalbim yerinden çıkacak dün hazırladıkça allahımıza ne kadar şükretsek az olduğunu düşündüm muhteşem bir şeye sahip olmaya az adım kaldı

valla benimkide futbolcu yapmak için elimden geleni yapıcam diyor bende inşallah becerikli istekli olur diye dua ediyorum tatlım yoksaaaa oğluşum yandıııı

merhaba kızlar,
maşallah herkesler iyi çok şükür geçen hafta ikizlerimiz oldu bu hafta bakalım sürpriz yapıcak bebişimiz var mı kaydirigubbakcemile2

size annemin oğluşum için yaptığı sepetini göstereyim sergiye çıktı sonrasında evimize götürdük ve yerine koyduk çok heyecanlandım 2 hafta sonra içinde oğluşum yatıyor olucak inş. hem heyecanlanıyorum hem çok korkuyorum :kedi:

missgrafik çok güzel güle güle kullansın oğlun annemde bana yaptı buna benzer ark. sergilemek istemiş bizde görücüye çıktık daha doğmadan :))

missgrafik normal doğum olacak dimi? bu arada sanırım topikte normal doğum yapıcaklar az gibi herkes sezeryana kayıyor aman yapmayın ya bende korkuyorum ama en normalinden olsun istiyorum

missgrafik normal doğum olacak dimi? bu arada sanırım topikte normal doğum yapıcaklar az gibi herkes sezeryana kayıyor aman yapmayın ya bende korkuyorum ama en normalinden olsun istiyorum

cnm tşk ederim...

ben çok istiyordum normal dogum ama maalesef sezeryan olucak omuriliğimde eğrilik var riskli olabilir dedi normal dogum için ama artık hayırlısıyla kurtulalımda beraber normal sezeryan hangisi olursa dün akşam zaten kasıklarım belim çok ağrıdı korktum dogurucam die

bi teyze bana gecen gün bol bol inşirah suresi oku dogumu kolaylastırır dedi...

günaydınnnn
ay kıslar sağ elim iptal fena halde uyuşuk. perş doktora gidicem belki bir formulü vardır. bende dün oğlumun bir kısım eşyalarını ütüledim ay mini mini valla ter içinde kaldım kısmet olursa bugün babaızla cibinlik ve cam biberon almaya gidicez. hava serin halletmek lazım.

canım benim Allah sağlıkla kullanmasını nasip etsin. artı tek eksik onlar kaldıı kuzcuklarımız:)

maşaallah günay büyüttün kuzularını.

canım benim bildiğim kadarıyla inşikak suresi günde 7 kere . ama ikisinide okuyalım ne olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…