Tekrar selamlar kızlarrr.Bu gün bebişlerimi görmeye gitmiştik.Kızım 32+6 da 2300 gr oğlum 1900 gr olmuş maşallah teyzeleriii..
maşallah maşallah 41 kere.kuzularrrr bi an önce sağlıcakla gelsinler...
Tekrar selamlar kızlarrr.Bu gün bebişlerimi görmeye gitmiştik.Kızım 32+6 da 2300 gr oğlum 1900 gr olmuş maşallah teyzeleriii..
günaydınlarrrr herkeslerde hazırlıklar tamam eksikler meleklerimiz hayırlısıyla sağlıklı noksansız kusursuz gelsinler
bizde kıyafetlerini yıkadık ütüledik dolabına yerleştirdik hastane çantamı hazırlıcaz bugünde dün ayırdım koyacaklarımı bugün kilitli poşet aldırcam eşime onalra yerleştircem
yatağını hazırladık nevresimlerini geçirdik hemen hemen hazırlıklarımız tamam
benim doğumum 20 sinde demişti doktorum dün eşim aklına gelmiş 19.07 fenerbahçenin yıl dönümü kutlanıyormuş bir gün önce olsa ne olur acaba diyor bakalım soracağız doktora adam acayipppp fener hastası hastane çıkış kıyafeti bile fenerbahçeli hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bebeğimin kilosu falan gelişimi iyi olduğu için bir sıkıntı olmaz herhalde
Angelcim canzicim hayırlı olsun bebişlerinizşn herrr şeyi.Güle güle kullansınlar inşallahhh.Sağğ salim gelsinler kuzucuklar.
günaydın canım nasılsınopuyorumnanaktan
bi gün önce olur canım nolcekkaydirigubbakcemile3 o da abim gibi fener hastası demek kaydirigubbakcemile3 ne güzel
bizimde yataklar geldi kuruldu ama daha nevresimini falan geçirmedik ayy çok güzel bi duygu dimi çok duygusalım ben bugünlerde odaya baktıkça ağlayasım geliyor
hayırlısıyla bi gelse kuzularımız:kedi:
amin canım hepimizinki sağlıkla gelsinler inşallah
maşallah kuzularına ay ne güzel yaa bi kız bi oğlan
ikisinin heycanını da yaşayacaksın bi anda inşallah ALlah ım sağlıklı uzun ömür versinde yeter ki
selam ben gelidm günay maşallah bebeklerine
burcu hayırlı olsun hazırlıklarınız güle güle kullansın bebeğin
ben yine yanlızım eşim bugünde sınava gitti daha gelmedi umarım eve döndüğünde çalışıcağını söylemez yoksa sinir olurum.
dün mahfoldum resmen düğüne gidicez demiştim gittik yemekliydi ama ben hiç bi şey yiyemedim beğenmedim eşimde yoktu kayınvalidemler vardı pilastik sandalyede mahfoldum dedim doğurucam sanırım wcyede gidemedim tam 5 saat o iğrenç sandalyede oturdum ayaklarım uyuştu karnım belim nasıl ağrıdı anlatamam ay doğuruyorum diye ağlıyıcaktım nerdeyse and içtim bi daha eşim olmadan bi yere gitmem tabi karşımdaki insanlarda bu kız kıvranıyor kalkalım demediler resmen en son biz kalktık oda müzik bitti diye yoksa daha otururduk
söyledim zaten yüzümden anlamamaları mümkün değildi anlamadım bende yani bu kadar gamsızlık olur mu resmen bittim ya dedim kesin doğurucam burda. eşimi arıyorum onunda işi olduğu için gelemedi yani ben eve girdim o geldi yok bi daha asla gitmem off annemi istiyorum artık gelsin bir an önce akşam üzeri arıyıcam tekrar annemi söyliyicem gel diye
Angelcim canzicim hayırlı olsun bebişlerinizşn herrr şeyi.Güle güle kullansınlar inşallahhh.Sağğ salim gelsinler kuzucuklar.
günaydın canım nasılsınopuyorumnanaktan
bi gün önce olur canım nolcekkaydirigubbakcemile3 o da abim gibi fener hastası demek kaydirigubbakcemile3 ne güzel
bizimde yataklar geldi kuruldu ama daha nevresimini falan geçirmedik ayy çok güzel bi duygu dimi çok duygusalım ben bugünlerde odaya baktıkça ağlayasım geliyor
hayırlısıyla bi gelse kuzularımız:kedi:
bu arada canan benim eşimde seninki gibi bizimde öyle bi durumumuz olsa kesin oda isterdi kızımın adı bile fenerbahçeyle alakalı bide basketbolcu olucakmış fenerbahçede oynayacakmış falan acaba oğlumuz olsa ne yapardı merak ediyorum :)
missgrafik normal doğum olacak dimi? bu arada sanırım topikte normal doğum yapıcaklar az gibi herkes sezeryana kayıyor aman yapmayın ya bende korkuyorum ama en normalinden olsun istiyorum
canım benim Allah sağlıkla kullanmasını nasip etsin. artı tek eksik onlar kaldıı kuzcuklarımız:)herkese günaydınlar
mutlu hafta sonlarııı
ben akşam 5 e kadar burdayım malesef:))
dün kızımın cicilerini getirdi babanesi ve dedesiyatağını kurduk hemen çok süper oldu:)) perdelerini falanda yaptırmışlar hemen taktık kayınvalidem 2 3 tane nevresim takımı dikmiş hepsi birbirinden güzel şimdi bizim verdiğimiz siparişte gelince yani alt değiştirme ünitesi herşey tamam olacak inşallah :)
ay bütün gece lavaboya falan girdikçe odasına girdim durdum o kadar mutlu ve huzurluydum ki anlatamam yada anlatırım:) en iyi siz anlarsınız beni :)
Allah ıma binlerce şükür olsun ki bize bu anı bu duyguları yaşattı Allah ım isteyen herkese nasip eylesin bu güzel duyguyu bu mutluluğu ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
hepinizi öperim kocaman
maşaallah günay büyüttün kuzularını.Tekrar selamlar kızlarrr.Bu gün bebişlerimi görmeye gitmiştik.Kızım 32+6 da 2300 gr oğlum 1900 gr olmuş maşallah teyzeleriii..
merhaba kızlar,
maşallah herkesler iyi çok şükür geçen hafta ikizlerimiz oldu bu hafta bakalım sürpriz yapıcak bebişimiz var mı kaydirigubbakcemile2
size annemin oğluşum için yaptığı sepetini göstereyim sergiye çıktı sonrasında evimize götürdük ve yerine koyduk çok heyecanlandım 2 hafta sonra içinde oğluşum yatıyor olucak inş. hem heyecanlanıyorum hem çok korkuyorum :kedi:
çokk güzl maş. gülehüle kulllansın
canım benim bildiğim kadarıyla inşikak suresi günde 7 kere . ama ikisinide okuyalım ne olcak.cnm tşk ederim...
ben çok istiyordum normal dogum ama maalesef sezeryan olucak omuriliğimde eğrilik var riskli olabilir dedi normal dogum için ama artık hayırlısıyla kurtulalımda beraber normal sezeryan hangisi olursa dün akşam zaten kasıklarım belim çok ağrıdı korktum dogurucam die
bi teyze bana gecen gün bol bol inşirah suresi oku dogumu kolaylastırır dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?