2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol ficilcim inş. hepimiz hayırlısıyla iyi günlerde kullanırız eşyalarımızı...
valla daha okumayada başlamadım ama başlamak lazım artık ne zaman ne olacagı belli olmaz bebişler sıkıldık çıkmak istiyoruz derlerse :)

misgrafik canım çokkk güzel sepetiniz güle güle büyüsün bebişin içinde huzurlu bir şekilde uyusun
kızlar göbek bağı bandı alan varmııı ???

Selam arkadaslar hepinize hayırlı-güzel günler ve hafta sonları diliyorum.Burdan sölemek istediğim birsey var hediyeleşme ile ilgili olarak bana asıl hediye gndericek yani kurada cıkan kişi gndermemişti uzun zamandır ki ben artık beklemiyordm unuttum dahi gelse hatırı bile olmuycaktı bnm için anlamsızdı artık neyse dün hallisna -hatice-arkadasımız aradı beni hem kargo olduğunu hemde dün rahatsızdım giremedim ve nasıl olduğumu ssormak için bgünde sabah 11 gbi elime kargo ulaştı BEBEGİMM die kayıtlı funda arkadasımızdan geldi hediyemiz kızımın hediyesi resmini cekmedim faat cok beğendim cok duygulandım kendisine burdan teşekkür etmek istiyorum çok çok teşekkür ediyorum özellikle emek harcayıp yptığın bebek sekerleri harika canım cok saol

Teşekkür ederim teyzesii.Hayır tatlım tarih vermedi daha.Her şey yolundaymış dur bakalım ne kadar daha kalıcaklar içerde dedi.Ama ben kesin ağustos ayına girmesinler istiyorum.Ağustos ayını sevmiyorumm..

Teşekkür ederim hayatımm..opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim tatlım.Rabbim tüm bebişlerimizi sağ salim kucağımıza versin inşallahh..

misgrafik canım çokkk güzel sepetiniz güle güle büyüsün bebişin içinde huzurlu bir şekilde uyusun
kızlar göbek bağı bandı alan varmııı ???

amin inş. cnm çok sağol göbek bağı bandı bana teyzem verdi...

kızlar birde şey sorucam cam biberon ne marka almak lazım

bende philips avent aldım ama cam değil gaz yapmayan camda almak istiyorum ama mümkün olmazsa hiç emzik biberon kullanmak istemiyorum aldım her ihtimale karsı olurda emziremezsem sütümü sağıp içirmke için aldım biberonu

Teşekkür ederim teyzesii.Hayır tatlım tarih vermedi daha.Her şey yolundaymış dur bakalım ne kadar daha kalıcaklar içerde dedi.Ama ben kesin ağustos ayına girmesinler istiyorum.Ağustos ayını sevmiyorumm..

öle düşünme cnm ne kadar kalırlarsa onlar için okadar iyi 1 saat bile anne karnında farkediyormus Allah hayırlısını versin vaktinde sağlıkla sıhhatle gelmelerini nasip etsin inş. annesi

ben 38. haftada sezeryan olucam ama erken mi acaba diyorum... zaman azaldıkca heyecan korku duygusallık hepsi birikiyor...

herkese merhaba guzel anneler
masallah hepimiz sona dogru yaklasiyoruz insallah....

kizimla sabah kpssye girdik,anne karninda ilk sinavina girdi kizim

ahhh cok sevındım canım ama bu asıl gondercek olan arkadas değil ne guzel dusunmusssun fundacım incelığınden dolayı sana tesekkur edrım

merhaba güzel anneler nasılsınız biz bu gün temizlik yaptık çok yoruldum valla alim ayağım kalmıyor geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kocaman öpüldünüz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…