- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
kızlar birde şey sorucam cam biberon ne marka almak lazım
canım ben dr brown aldım ama cam değil gaz yapmayan yenidoğan biberonu varmış ondan aldım
Maşallah kuzulara , genelde erkekler daha toplu olur ama senin cimcime kardeşini geçmiş :)) Haftalarına göre maşallahları var gerçekten doğum tarihi için dr birşey dedi mi kaçıncı haftada alacaklarmış ?
Biz de şimdi hazırlandık alışverişe ve kıyafetini değiştirmeye çıkıyoruz...
Teşekkür ederim hayatımm..opuyorumnanaktanselam ben gelidm günay maşallah bebeklerine
burcu hayırlı olsun hazırlıklarınız güle güle kullansın bebeğin
ben yine yanlızım eşim bugünde sınava gitti daha gelmedi umarım eve döndüğünde çalışıcağını söylemez yoksa sinir olurum.
dün mahfoldum resmen düğüne gidicez demiştim gittik yemekliydi ama ben hiç bi şey yiyemedim beğenmedim eşimde yoktu kayınvalidemler vardı pilastik sandalyede mahfoldum dedim doğurucam sanırım wcyede gidemedim tam 5 saat o iğrenç sandalyede oturdum ayaklarım uyuştu karnım belim nasıl ağrıdı anlatamam ay doğuruyorum diye ağlıyıcaktım nerdeyse and içtim bi daha eşim olmadan bi yere gitmem tabi karşımdaki insanlarda bu kız kıvranıyor kalkalım demediler resmen en son biz kalktık oda müzik bitti diye yoksa daha otururduk
Çok teşekkür ederim tatlım.Rabbim tüm bebişlerimizi sağ salim kucağımıza versin inşallahh..maşallahhhh kuzucuklra canım allahım sağlıcakla noksansız kusursuz kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
hemde ne hasta canım inşallah oğlum futbolu sever diyor yoksa onu mahvederim falan diyor bende endişeleniyorum baba oğul ortak bir noktaları olmazsa diye inşallah sever yavrum valla hamileliğimde futbol programlarını izledim bol bol sevsin diye eşimmmm acayip hasta çünkü haftanın 3 günü maçları var amatör olarak bir kulupte futbol oynuyor
evet canımm heyecannn ne demekk kalbim yerinden çıkacak dün hazırladıkça allahımıza ne kadar şükretsek az olduğunu düşündüm muhteşem bir şeye sahip olmaya az adım kaldı
valla benimkide futbolcu yapmak için elimden geleni yapıcam diyor bende inşallah becerikli istekli olur diye dua ediyorum tatlım yoksaaaa oğluşum yandıııı
günaydınnnn
ay kıslar sağ elim iptal fena halde uyuşuk. perş doktora gidicem belki bir formulü vardır. bende dün oğlumun bir kısım eşyalarını ütüledim ay mini mini valla ter içinde kaldım kısmet olursa bugün babaızla cibinlik ve cam biberon almaya gidicez. hava serin halletmek lazım.
canım benim Allah sağlıkla kullanmasını nasip etsin. artı tek eksik onlar kaldıı kuzcuklarımız:)
maşaallah günay büyüttün kuzularını.
merhaba kızlar,
maşallah herkesler iyi çok şükür geçen hafta ikizlerimiz oldu bu hafta bakalım sürpriz yapıcak bebişimiz var mı kaydirigubbakcemile2
size annemin oğluşum için yaptığı sepetini göstereyim sergiye çıktı sonrasında evimize götürdük ve yerine koyduk çok heyecanlandım 2 hafta sonra içinde oğluşum yatıyor olucak inş. hem heyecanlanıyorum hem çok korkuyorum :kedi:
çokk güzl maş. gülehüle kulllansın
Evet teyzeleri büyolar yavaş yavaş..Az kaldı gelmelerinee inşallahh..
misgrafik canım çokkk güzel sepetiniz güle güle büyüsün bebişin içinde huzurlu bir şekilde uyusun
kızlar göbek bağı bandı alan varmııı ???
kızlar birde şey sorucam cam biberon ne marka almak lazım
Teşekkür ederim teyzesii.Hayır tatlım tarih vermedi daha.Her şey yolundaymış dur bakalım ne kadar daha kalıcaklar içerde dedi.Ama ben kesin ağustos ayına girmesinler istiyorum.Ağustos ayını sevmiyorumm..
herkese merhaba guzel anneler
masallah hepimiz sona dogru yaklasiyoruz insallah....
kizimla sabah kpssye girdik,anne karninda ilk sinavina girdi kizim
Selam arkadaslar hepinize hayırlı-güzel günler ve hafta sonları diliyorum.Burdan sölemek istediğim birsey var hediyeleşme ile ilgili olarak bana asıl hediye gndericek yani kurada cıkan kişi gndermemişti uzun zamandır ki ben artık beklemiyordm unuttum dahi gelse hatırı bile olmuycaktı bnm için anlamsızdı artık neyse dün hallisna -hatice-arkadasımız aradı beni hem kargo olduğunu hemde dün rahatsızdım giremedim ve nasıl olduğumu ssormak için bgünde sabah 11 gbi elime kargo ulaştı BEBEGİMM die kayıtlı funda arkadasımızdan geldi hediyemiz kızımın hediyesi resmini cekmedim faat cok beğendim cok duygulandım kendisine burdan teşekkür etmek istiyorum çok çok teşekkür ediyorum özellikle emek harcayıp yptığın bebek sekerleri harika canım cok saol
merhaba kızlar...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?