2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Afiyet olsun canımcım, yarasın bebişe... Eh bana baksana 3 hafta kaldı tıbben. Sancılarım da var, bakalım ağustostan evvel gelir mi??

defne çok güzel olmuş cnm odanız.bende o yapışkanlardan almayı düşündüm sonra odayı çok kapatır diye vazgeçtim.ama güzel olmuş.bu arada oğullarımız adaş olacak aklinialirimsmile

[ı]
pişt, nasılsın bakalım?
[/ı]

iyiyiz cok şükür sen nasılsın

[ı]benimde son 15 günümzemuszemus zemuszemus[/ı]

:)bir bitse :)

/ı][/b]

bende 2 ağustosta doğuracagım gibi :)) ben p.tesi doğurcam onu biliyourm da hangi p.tesi onu bilemiyorum :)

:)

hadi bakalım 3 cocuk birde :)

hosgeldin canım.biz de iyiyiz.havalar da ısındı artık.sıcak sıcak oturuyoruz.kaydirigubbakcemile3

güle güle canım.

Ben dün denize girdimmmm yüzdüm bol bol. Opuyorumnanaktan

benim yerime de gir denize (( bende h.sonu evden cıkmadım

bende haftassonu meleğimi gördüm doktor en son 10 ağustos dedi doğum tarihi için aslında 23 ağustos ya yani 13 gün daha erken olucak kısmetse herşeyi cok iyimiş 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacakmıs ama heran doğurabilirsin bekliyoruz artık dedi

Saol cnm :)) bende aynı klozete oturunca kafamı duvara yaslıyom resmen içim geçiyo hemen :)) bu arada 8/8 ne oluyo anlamadıımmmmm bennnn bilmiyorumkismile

Hoşgeldin canım... Herşey yolundaymış maşallah ...

saol cnm :)) hepimizin bebiklerine maşallah olsun nazar değmesinnnn inşallahhh

siyah beyaz normal usg den baktı..ayrıntılı usg ye baktığı makineydi belki ondan daha net görünmüş olabilir..bizede ilk defa böle bişey dedi :)) hatta gözterdi böle dalga dalga görnüyo tabii hani tam net anlamıyoz biz..sor bakalım sende ne dicek..eşimle ben kel doğmuşuz ama bilmemki kime çekti bizim oğlan kaydirigubbakcemile3

Daha iyiyim şükür, ara ara sancım oluyor ama geçiveriyor hemen. Aaah ah gel çarşamba geeellll...

Kızlar gönderdim.MERYEM SOHO PİSİCİKKK.
öyle küçük çıkıyor fotolar ama pc ye kaydedip öyle bakın isterseniz...

yarın kayınpederimde menüsküs ameliyatı olacakmış.yarında bende temizlik vardı.neyse ben zaten yatak odasını mutfağı vitrinleri yapmıştım.kadında cam kapı duvar yapar.bide tatile gideeceklerdi perşembe günü inş çabuk iileşir.üzüldüm valla.

Geldi canım, cevap da yazdım sana özelden...

Kızlar ben çıkıyorum artık. Kocam aradı, geç kalacakmış akşam, Kuşadasına gidiyorlarmış. Şu son günlerimde yanımda olmamasına çok üzülüyorum. Oturup ağlayacağım neredeyse. Sanki doğuracakmışım da yanımda olamayacak gibi geliyor. Kendinize iyi bakın...

geçmiş olsun meryem valla bizide bu sene tam doğum zamanı buldu hastalıklar babamın ve yengemin pataloji sonuçları var bakalım 20 sinden sonra ikiside annemlerde gelemiyor o yüzden aksilik işte neyse iyi olsunlarda

siercim benim de hep 8 gün 10 gün önde görünüyor baş karın ölçümlerinde falan.
ama benim dr sezeryana hiç hiç iyi gözle bakmıyor kimbilir belki de tahmin ediyordur da
söylemiyordur yaklaşık doğacağı kilosunu. korkarım da sezeryan isterim diye düşünüyor belki..[
hem özellikle sordum yanılma oluyor mu usg lerde diye kendi usg sinden bahsetti bu usg lerde
pek yanılma olmuyor dedi..bakalım cuma günü randevum var o zaman ne çıkacak.ben 2900 gibi
bekliyorum 3200 3300 doğacak dediğine göre okadar bekliyorum fazla da beklersem hayal kırıklığı
oluyor çünkü:)))

Cnm senin sezeryanmı olcak? 13 gün önce neden doğuruyon? bilmiyorumkismile

[ı]
daha iyiyim şükür, ara ara sancım oluyor ama geçiveriyor hemen. Aaah ah gel çarşamba geeellll...
[/ı]

cabul gelir inş. Benmeleğimi gördüm aynı babasına benziyo :) cok tatlıydı canım kıcıda yukarıda hep arada dötünü ısırasım geliyo ama doğsun cok ısırıcam :)))

geçmiş olsun canım

wild ciğdem en azından akşamları geliyor benim oda yok akşamları kayınvalidemlere gidiyorum gündüzde evdeyim

geçmiş olsun meryem valla bizide bu sene tam doğum zamanı buldu hastalıklar babamın ve yengemin pataloji sonuçları var bakalım 20 sinden sonra ikiside annemlerde gelemiyor o yüzden aksilik işte neyse iyi olsunlarda

evet cnm ama napıcan belli olmuyor işte.15 gün öncede ananemin apansiti patladı.annem orda bu hafta sonu gelecek.memlekette yani.neyse allah sağlık versinde yapacak bişi yok.sizede çok geçmiş olsun cnm.inş ii çıkar sonuçlar.

wild ciğdem en azından akşamları geliyor benim oda yok akşamları kayınvalidemlere gidiyorum gündüzde evdeyim

Ben de akşamdan akşama eve gidiyorum. Ne bileyim, bazen keşke yapışık olsaydık diye düşünüyorum. Acayip bağlanmışım kocama. Kendimi acayip yalnız hissediyorum o yokken. Koala gibi yapışasım var adama. Bundan kendisinin haberi yok ama olsun...

özlemcim siz ne yaptınız oda işini.doğumdan sonraya mı kaldı?
kocişi ikna edemedin mi?

canım 2 yıllık evliyiz ama şuan ne yaptığını ben bile anlayamıyorum... hala bana kesin bir tarih vermiyor... odayı boşalttı zırtp pırt çağırıp özlem dolabı şuraya beşiği şuraya koysak nasıl olur diye soruyor ama faaliyet yok anlamadım ki ne yapmak istiyor ben de üzerine gitmiyorum ben de bebek doğmadan almak istemiyorum çünkü ama onun bu hali beni geriyor hepten... bakalım ne olacak hayırlısı diyorum artık :)))

canım maşallah bebişineee :))) tosuncuk gelecekk :)) bana da dr seninki çok iri bir bebek olmayacak hatta minyon bir bebek olacak bile diyebiliriz dedi :)) 35+6 da 2700 gr çıktı usg de :)) sanırım 3000 gramı bulur doğana kadar e bu da bana fazlası ile yeter normal doğumu isteyen bri olarak :))

canımmm baktım süper olmuş özellikler duvarları çok güzel yapmışsınız boya gibi duruyor... Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin... bayıldım valla Allah bana da nasip etsin :)))

Hımm anladım cnm..dr un çok iyi normal doğumu desteklediği için bence.cnm çokta olmasın zaten ne yapcan normal doğum için zor olur :)) şimdiye kadar zaten maşallah çok güzel zaten kilosu..valla ben tosuncuk olcak diye tırsmayada başladım..bizden önce biri vardı onlar çıkınca biz girdik..dr dedii, o bebişten sonra sizinki kocaman dedi gülümsedi filan...kafa filan kocaman yani usg de..kilo da alıyo dedi..o yüğzden bende normal isteyen biri olduğum için çokta iri olmasını istemiyom valla ne yalan söyleyeyimm..herşeyin normali makbuldür :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…