yemeğimi yedim geldim baya uzun sürdü :)) kızlar ya cidden az kaldı kızım son zamana kadar beklerse tam 5 hafta ama ben 10 ağustosta doğucağını düşünüyorum bende istiyorum bi ak sakallı dede de bana söylesin kaçında doğucağını :)
[ı]
pişt, nasılsın bakalım?[/ı]
[ı]benimde son 15 günümzemuszemus zemuszemus[/ı]
:)bir bitse :)
/ı][/b]
selam kızlar nasılsınız ? Ben dün gece pek uyuyamadım.biseyler beni uyandırıyodu sürekli. Gözümü açınca siyah bisey geçti gözümün önünden. Korktum valla. Birde dalmıstım biri bana rüyamda 5 ağustosta doğurucağımı söyledi. Sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ak sakallı bi amcaydı hemde bunu söyleyen. Kaydirigubbakcemile3
[ı]
sanmam... Boşveeerrr, bebeği doğunca kendini yemeğe adapte edecek. Aç kalırsa bebek, doğar doğmaz yemeğe endekslermiş bebek kendini. Gülben ergen almış 15 kilo, şimdi incecik maşallah, biz de veririz; incecik oluruz.[/ı]
incecik olucaz da bu catlaklar ne olucakoffffffffff offffff
[ı]kız damla, o ak sakallı bi tek benim rüyama girmedi, ben gireceğim böyle giderse onun rüyasına kaydirigubbakcemile3[/ı]
hosbulduk canım, ben de bi kaç gece uyandırdım kocamı ses geliyo diye.deli oldu. Meğer akvaryumdan geliyomus ses.kaydirigubbakcemile3 bu arada balkonumda pazar arabası vardı ,kusun biri altına girip çıkıyodu.bende yuva yapmadan temizliyim dedim orayı.meğer çoktan yuva yapmıs yumurtlamıs.önce yumurtları görmemistim çalı çırpıları topladım.sonra yumurtaları gördüm.kürek vardı bi de orda aldım onun içine çalıları koydum yuva yaptım.yumurtaları da peçeteyle aldım içine yerlestirdim.kus geldi oturdu üstüne. Simdi onların doğmasını bekliyorum.balkon fayans olucak.kus rahatsız olmasın diye de sessiz sessiz çıkıyorum balkona.kaydirigubbakcemile3 karnımda bi tane , balkonumda da ikiz bebeklerim var artık. Kaydirigubbakcemile3
hosgeldin canım.biz de iyiyiz.havalar da ısındı artık.sıcak sıcak oturuyoruz.kaydirigubbakcemile3
güle güle canım.
Ben dün denize girdimmmm yüzdüm bol bol. Opuyorumnanaktan
[color="ındigo"]selam kızlar herkese iyi haftalar :)
bizde şimdi oğluşumu gördük :)) herşey çok iyi ve normaldi şükürler olsun allahıma..
2580 gr olmuş bizim oğlan..böle giderse 3500-4 arası olur dedi :) saçlarıda var dedi saçlı olcak galiba dedi hatta bizede gözterdi enselerinde var baya dedi :)) dedim ben tarağınıda yanımıza alalım o zaman doğum sonrası tararız artık..fotolarında güzel çıksın oğlum dedim hihihihiih:)) nst ye henüz girmedim yaklaşık 12 gün sonra tekrar randevu verdi..kiloda hiç almamışım sevindim tabii..70 de kaldım bakalım inşallah böle kalırım..zaten sıcaklarda bişey yiyemiyom su,meyve veya en fazla hafif bi sebze yemeği yiyebiliyorum..meyvede bol olduğu için yemek hiç aramıyom desem yeridir yani..[/color]
Maşallah size , Biz de haftaya bugün bu saatte gideceğiz kısmetse bakalım bizim kuzuş ne kadar olmuş. Ben de doğum için 8/8'i isteyecem bakalım ne diyecek.... Ayyy vakitler yaklaştıkçe heyecan basıyor. Geceleri sabaha kadar tuvalete taşınıyoruz ya o saatlerde bebek için kalkacakmışız. Ben bazen tuvalette uyuyorum bebeği emzirirken uyumaktan korkuyorum(
Hoşgeldin canım... Herşey yolundaymış maşallah...
Hosgeldin canım.Masallah bebiseeee. Bende merak ediyorum bizimki saçlı mı saçsız mı.kaydirigubbakcemile3 Normal ultrasondan mı bakıp söyledi doktor yoksa 3 boyutludan falan mı ? Çarsamba kontrole gidicem,eğer normal ultrasonda sorarım doktora. Birde çarsamba nst ye bağlanıcam ben,doktor artık her hafta gel, nst ye bağlanıcaksın dedi.
Hoşgeldin canımm..
doktorun mu dedi 3500 4 kg arası doğar diye allah allaaaaah:uhm:burada 3.kişisin canım bu haftada bu kiloyu söyleyen hepinizin doktorları 3500 ü geçer diyor da benim niye 3200 3300 gr doğar dedi ki..benim de 34+0 da 2600 gr dı?????
Hoşbulduk cnm:)) dr bana zaten hep öle söylüyo iri kocaman bebiş diye..bide biz önden gidiyoz haftamıza göre..kafa ve göbek ölçümüne göre usg daha fazla gözteriyo yanii hep..valla cnm senin dr u anlamadım ama gayet iyi senin oğluşunun kilosuuu..gerçi son haftalar netleşir dedi yine dr um..o zaman daha kesin söylerler cnm..
ay canım arkadaşım benim maşallah 40 bin kere maşallah oğluşumuza:)
Allah ım sağsalim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
herşey zor başlamıştı bizim için ama güzel ve mutlu son olcak inşallahŞeniz
Saol canımın içi..evet bizim için herşey zor başladı ama dediğin gibi sonu güzel olur inşallah önemli olanda o zaten yerimseniben
maşallah canım nazar değmesin oğluşunaa
saol nurcan cımm..hepimizin kuzularına maşallahhhha.s.
iyiyiz cok şükür sen nasılsın
bende 2 ağustosta doğuracagım gibi :)) ben p.tesi doğurcam onu biliyourm da hangi p.tesi onu bilemiyorum :)
:)
hadi bakalım 3 cocuk birde :)
benim yerime de gir denize(( bende h.sonu evden cıkmadım
bende haftassonu meleğimi gördüm doktor en son 10 ağustos dedi doğum tarihi için aslında 23 ağustos ya yani 13 gün daha erken olucak kısmetse herşeyi cok iyimiş 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacakmıs ama heran doğurabilirsin bekliyoruz artık dedi
Kızlar gönderdim.MERYEM SOHO PİSİCİKKK.
öyle küçük çıkıyor fotolar ama pc ye kaydedip öyle bakın isterseniz...
bende haftassonu meleğimi gördüm doktor en son 10 ağustos dedi doğum tarihi için aslında 23 ağustos ya yani 13 gün daha erken olucak kısmetse herşeyi cok iyimiş 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacakmıs ama heran doğurabilirsin bekliyoruz artık dedi
[ı]
daha iyiyim şükür, ara ara sancım oluyor ama geçiveriyor hemen. Aaah ah gel çarşamba geeellll...[/ı]
yarın kayınpederimde menüsküs ameliyatı olacakmış.yarında bende temizlik vardı.neyse ben zaten yatak odasını mutfağı vitrinleri yapmıştım.kadında cam kapı duvar yapar.bide tatile gideeceklerdi perşembe günü inş çabuk iileşir.üzüldüm valla.
geçmiş olsun meryem valla bizide bu sene tam doğum zamanı buldu hastalıklar babamın ve yengemin pataloji sonuçları var bakalım 20 sinden sonra ikiside annemlerde gelemiyor o yüzden aksilik işte neyse iyi olsunlarda
wild ciğdem en azından akşamları geliyor benim oda yokakşamları kayınvalidemlere gidiyorum gündüzde evdeyim
cnm senin sezeryanmı olcak? 13 gün önce neden doğuruyon? Bilmiyorumkismile
özlemcim siz ne yaptınız oda işini.doğumdan sonraya mı kaldı?
kocişi ikna edemedin mi?
Selam kızlar herkese iyi haftalar :)
Bizde şimdi oğluşumu gördük :)) herşey çok iyi ve normaldi şükürler olsun allahıma..
2580 gr olmuş bizim oğlan..böle giderse 3500-4 arası olur dedi :) saçlarıda var dedi saçlı olcak galiba dedi hatta bizede gözterdi enselerinde var baya dedi :)) dedim ben tarağınıda yanımıza alalım o zaman doğum sonrası tararız artık..fotolarında güzel çıksın oğlum dedim hihihihiih:)) nst ye henüz girmedim yaklaşık 12 gün sonra tekrar randevu verdi..kiloda hiç almamışım sevindim tabii..70 de kaldım bakalım inşallah böle kalırım..zaten sıcaklarda bişey yiyemiyom su,meyve veya en fazla hafif bi sebze yemeği yiyebiliyorum..meyvede bol olduğu için yemek hiç aramıyom desem yeridir yani..
Kızlar gönderdim.MERYEM SOHO PİSİCİKKK.
öyle küçük çıkıyor fotolar ama pc ye kaydedip öyle bakın isterseniz...
siercim benim de hep 8 gün 10 gün önde görünüyor baş karın ölçümlerinde falan.
ama benim dr sezeryana hiç hiç iyi gözle bakmıyor kimbilir belki de tahmin ediyordur da
söylemiyordur yaklaşık doğacağı kilosunu. korkarım da sezeryan isterim diye düşünüyor belki..[
hem özellikle sordum yanılma oluyor mu usg lerde diye kendi usg sinden bahsetti bu usg lerde
pek yanılma olmuyor dedi..bakalım cuma günü randevum var o zaman ne çıkacak.ben 2900 gibi
bekliyorum 3200 3300 doğacak dediğine göre okadar bekliyorum fazla da beklersem hayal kırıklığı
oluyor çünkü:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?