2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım özelden atayım istersen...
vildcat çiğdemcikk sana da gönderiyim miiii?

Hosbulduk canım, ben de bi kaç gece uyandırdım kocamı ses geliyo diye.Deli oldu. Meğer akvaryumdan geliyomus ses.kaydirigubbakcemile3 Bu arada balkonumda pazar arabası vardı ,kusun biri altına girip çıkıyodu.Bende yuva yapmadan temizliyim dedim orayı.Meğer çoktan yuva yapmıs yumurtlamıs.Önce yumurtları görmemistim çalı çırpıları topladım.Sonra yumurtaları gördüm.Kürek vardı bi de orda aldım onun içine çalıları koydum yuva yaptım.Yumurtaları da peçeteyle aldım içine yerlestirdim.Kus geldi oturdu üstüne. Simdi onların doğmasını bekliyorum.Balkon fayans olucak.Kus rahatsız olmasın diye de sessiz sessiz çıkıyorum balkona.kaydirigubbakcemile3 karnımda bi tane , balkonumda da ikiz bebeklerim var artık. kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.herkes ii dir inş.

Hoşgeldiiinnn a.s.

Ah kıyamaaaammm... :asigim:

ayyyyy canım nasıl yanıyor şu an anlatamam kızlar yaaaa.
çığlık atmamak için zor tutuyotum kendimiii..çok kötü çokk.
oğlum sol alt taraftan buyuk bi çıkıntı yapıyor sipsivri kocamann.
ama nasıl sert anlatamam göbişimin şaftı kaydııı..

cnm allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.artık sona yaklaşıyor herkes ve heyecan artıyor.ben sizlere bu kadar heyecan stres yapıyosam kendimi hiç düşünemiyorumbilmiyorumkismile

pisicikkk sorun var sitede ondan olmmuyor avatar resmii.
ama dur özelden odanın fotolarını atayım size özlemle ssana.
biraz bekleticem ama yüklensin fotolar...

Biz dün kocişimle, göbüşümün sağ orta kısmından bele yakın yerden bebek pisi patisi yakaladık :asigim:

Bende senin gibiyim kız. 62,5 kiloydum.Sonra ilk aylar 58,5 a düstüm.Simdi 64 kiloyum. Verdiğim kilolar+1,5 kilo aldım bende toplamda. Yani hepsini toplarsam 5,5 kilo oluyo. AMa hamile kaldığım kilodan hesaplarsam 1,5 kilo oluyo. Bu arada Ebru Sallı gecen ay da 6 aylık hamileydi, bu ayda 6 aylık hamile. Bunun ayları hiç ilerlemiyomu ne ? kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.herkes ii dir inş.

Hogeldin, iyiyiz,sen nasılsın ?

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz oğluşumla iyiyiz evde takılıyoruz işte geçmişi bakıp geliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…