Çiğdemmm ben göremiom Doruk Bey in odasını ama zaten mobilyaları görmüştüm... şimdi siz süsleyip püsleyince eminim daha da güzel olmuştur... güle güle kullansın inş. sağlıklı günlerde....
canım özelden atayım istersen...
vildcat çiğdemcikk sana da gönderiyim miiii?
hoşgeldin damlacım.ne diyon kızzzkaydirigubbakcemile3ben de 2 gece önce hep kocişi
uyandırdım yaa ses geliyor antreden diye adam bağırdı sonunda banakaydirigubbakcemile3kafayı yedik heralde.bu arada 5 AĞUSTOS benim tarihim kız ben taktım 5 ağustosaa.
selam kızlar.herkes ii dir inş.
Hosbulduk canım, ben de bi kaç gece uyandırdım kocamı ses geliyo diye.Deli oldu. Meğer akvaryumdan geliyomus ses.kaydirigubbakcemile3 Bu arada balkonumda pazar arabası vardı ,kusun biri altına girip çıkıyodu.Bende yuva yapmadan temizliyim dedim orayı.Meğer çoktan yuva yapmıs yumurtlamıs.Önce yumurtları görmemistim çalı çırpıları topladım.Sonra yumurtaları gördüm.Kürek vardı bi de orda aldım onun içine çalıları koydum yuva yaptım.Yumurtaları da peçeteyle aldım içine yerlestirdim.Kus geldi oturdu üstüne. Simdi onların doğmasını bekliyorum.Balkon fayans olucak.Kus rahatsız olmasın diye de sessiz sessiz çıkıyorum balkona.kaydirigubbakcemile3 karnımda bi tane , balkonumda da ikiz bebeklerim var artık. kaydirigubbakcemile3
selam kızlar herkese güzel sıkıntısız sağlıklı haftalar diliyorum benim son 7 günümmm çok acayip heyeceanlıyım allahım sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımıza almak nasip olsunn
gurbetçimm gözünüz aydın allahım analı babalı sağlıklı büyümek nasip olsun ben 2 kere hala oldum çokk başka birşeyyy
çiğdoş seninde oda süper olmuşşş halında çok güzel canım koyu olması hareket getirmiş tatlım duvardaki balıklarında koyuları var uyumlu olmuş canım doruk beyimiz sağlıcakla mutlu hayırlı büyüsün odasında
ayyyyy canım nasıl yanıyor şu an anlatamam kızlar yaaaa.
çığlık atmamak için zor tutuyotum kendimiii..çok kötü çokk.
oğlum sol alt taraftan buyuk bi çıkıntı yapıyor sipsivri kocamann.
ama nasıl sert anlatamam göbişimin şaftı kaydııı..
hee o zaman 3 aylık falandı ben ilk 3 4 ay kg verdim hızla 5 kg kadar
şimdi o verdiklerimi aldım bide +3 aldım canım
tabi tv olmadığı için ben göremiyorum ama ben zaten balık etliydim yani o nedenle çok memnunum az kilo almaktan:) belkide doğumdan sonra doğum öncesinden daha da zayıf olurum:) emzirmek baya bi kilo verdiyomuş öle diyolar yakaydirigubbakcemile3
selam kızlar.herkes ii dir inş.
kızlar ben çıkıyorum
kendinize iyi bakın görüşmek üzere sonra
Disney Donald Duck Hal | Disney Hal | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
kızlar bu halıya karar verdim nasıl?
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz oğluşumla iyiyiz evde takılıyoruz işte geçmişi bakıp geliyorummm
gurbetçiiiim teşekkür eederim yine de cnm çok uğraştınn bitanem sitede sorun var başka
zaman denerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?