hayır simdilik normal ama eğer o tarihe kadar doğmassa plaesanta yaşlanıyormusya sezeryan olurum cünkü sunni sancııya sonuna kadar karşıyım
canım maşallah bebişineee :))) tosuncuk gelecekk :)) bana da dr seninki çok iri bir bebek olmayacak hatta minyon bir bebek olacak bile diyebiliriz dedi :)) 35+6 da 2700 gr çıktı usg de :)) sanırım 3000 gramı bulur doğana kadar e bu da bana fazlası ile yeter normal doğumu isteyen bri olarak :))
Valla dediğin gibi normal doğurmak için çokta iri olmamaları daha iyi tabii..ama napalımm ben zaten illa normal doğum diye diretmiyorum cnm..dr um ne derse aynen onu uygularım..çünkü hiçbir anlamda risk almak istemem.yaşım 32 çünkü..bide bissürü sıkıntılar ameliyatlar düşük yaşamış bi insan olarak bu saatten sonra çokta takılmam yani..herzaman hakkımızda hayırlısı diyorum cnm..
Slm kızlar,
ne zamandır yoktum ama anladığım kadarı ile herkes iyi ve herşey yolunda
işten izine ayrıldım, evde olunca daha az giriliyomuş foruma onu anladım, sizleri çok öpüyorummm
Slm kızlar,
ne zamandır yoktum ama anladığım kadarı ile herkes iyi ve herşey yolunda
işten izine ayrıldım, evde olunca daha az giriliyomuş foruma onu anladım, sizleri çok öpüyorummm
defne çok güzel olmuş cnm odanız.bende o yapışkanlardan almayı düşündüm sonra odayı çok kapatır diye vazgeçtim.ama güzel olmuş.bu arada oğullarımız adaş olacak aklinialirimsmile
serpilcim hoşgeldin canımmm...
iyi olmuş izine ayrıldığın bol bol dinlen..
kız ben de evdeyim ama hep buradayım(yalnız birazdan çıkıcam)
işimi de yapıyorum ara ara da buraya bakıyorum...
bebişin napıo iyi mi?
Defne cim oğluşunun odası pek güzel olmuş güle güle kullanın :))
Duvardaki objeler balıklar yanii sticker mi cnm yani kağıt mı yoksa daha farklı bişey mi? bende duvarın bi tarafını o tarz bişeyler yapmayı düşünüyorum da..
cnmmm evt iyi oldu ayağım biraz daha insan ayağına benzemeye başladı evde oturunca,
bebeğm iyi teyzesi 32 . haftada kontrolüm vardı herşey yolunda dedi doktor 2kg dı o zaman bakalım şimdi daha var kontrole 27 temmuz , ama ben arada başka bi doktor var ona kaçıyorum belki yarın giderim,
benimde dışarıda işlerim var hala odayla uğraşıyorum
bitsin atıcam inşallah resimleri ama ben bitirene kadar topikte herkes doğurur kimse bakmaz bile, hayırlısı olsun artık bakalım
Herkese merhabalar,
Ara ara yazıyorum ama bu haftasonu canım çok sıkıldı size onu anlatmak istiyorum. Cumartesi günü Recep Has'a gittim renkli ultrason için. Geçen çarşamba kendi doktorum bebeğin ağırlığını 2.8kg boyunu da 48 cm ölçmüştü. Ancak Recep Bey'deki veriler kilo olarak aynı ama boy olarak 44 cm olduğunu gösteriyor. Bir de plasenta previa nedeniyle sezaryana karar vermiştik ama Recep Bey normal doğum yapabilirsin dedi !?
İnanılmaz kafam karıştı hadi boy meselesi neyse eşim 1.86 boyunda bende 1.62. İkimizde 50 cm.den uzun doğmuşuz herhalde bunlar yaklaşık veriler değişir diye düşünüyorum...
Ama peki bu normal doğum meselesi? Ben zaten normal doğum diye yalvarıyordum doktora o imkansız yapamazsın kan kaybın çok olur riske atamam diyordu. Şimdi kalktı Recep Has yapabilirsin deyince inananılmaz kafam karıştı moralim bozuldu
Bir de işin tuhafı 20.haftada gittiğimizdeki bebişimizin resimleriyle şimdiki hali çok farklı ! Ağzı burnu bile çok farklı neden olabilir sizce sanki o gitmiş bambaşka bir bebek gelmiş???
özlemcim çok teşekkür ederim canım inşallah çok çok daha güzeli ipek bebişin
olsun.
sıkıştırma ozaman boşver ne zaman isteyecek canı kocişinin o zaman yaparsınız odayı.
bence doğumdan sonra mecbur kalacak bebişle aynı odada uyuyamayınca anlıycak o zmaan
yapacak odasını:)))çünkü eninde sonunda ayrılacak sizden bebiş.e bide kokusu var odanın
üff felaket birşey 2 ay da anca çıkıyor bir de kesinlikle ama kesinlikle kokulu bşeylerle silmek
gerekli ben yumoş extradan döktüm bol bol suya 3 defa falan sildik koku baya gitti silmesek daha da
gideceği yoktu...
Herkese merhabalar,
Ara ara yazıyorum ama bu haftasonu canım çok sıkıldı size onu anlatmak istiyorum. Cumartesi günü Recep Has'a gittim renkli ultrason için. Geçen çarşamba kendi doktorum bebeğin ağırlığını 2.8kg boyunu da 48 cm ölçmüştü. Ancak Recep Bey'deki veriler kilo olarak aynı ama boy olarak 44 cm olduğunu gösteriyor. Bir de plasenta previa nedeniyle sezaryana karar vermiştik ama Recep Bey normal doğum yapabilirsin dedi !?
İnanılmaz kafam karıştı hadi boy meselesi neyse eşim 1.86 boyunda bende 1.62. İkimizde 50 cm.den uzun doğmuşuz herhalde bunlar yaklaşık veriler değişir diye düşünüyorum...
Ama peki bu normal doğum meselesi? Ben zaten normal doğum diye yalvarıyordum doktora o imkansız yapamazsın kan kaybın çok olur riske atamam diyordu. Şimdi kalktı Recep Has yapabilirsin deyince inananılmaz kafam karıştı moralim bozuldu
Bir de işin tuhafı 20.haftada gittiğimizdeki bebişimizin resimleriyle şimdiki hali çok farklı ! Ağzı burnu bile çok farklı neden olabilir sizce sanki o gitmiş bambaşka bir bebek gelmiş???
sticker cnm yapışkanlı sticker netten aldık :))
ay beğenmenize çok seviniyorum ben yaaa:))))
Bilmiyorum canımm artık kimseyi hiçbişey için zorlamak istemiyorum sıkıldım... ooffff daralıyorum bazı şeyler aklıma gelince :))
ozaman gelsin yüzüne yüzüne vurucam daha erken dediği günleri :)))
bu arada çiğdemcim ben kızımın ismini İpek koymaktan vazgeçtim... :)) aklımda bir isim var ama kesin değil o da :)) bakalım doğduğunda tipine göre karar vericem bu gidişle :))
niye cahillik olsun be canımcım kağıt kağıt hani şöyle söyliym okuldaykenKağıt yani dimi cnm cahilliğimin kusuruna bakma..:kedi: bide diyelim çıkarmak istiyoruz..duvara veya boyaya zarar verirmi çıkarırken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?