2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende çarşamba yada perşembe gidicem kontrole.bakalım oğlum ii mi.kaç gram daha aldı.doğum nasıl olacak.çok korkuyorum ve stres yapıyorum.hep normal doğum diyordum sona yaklaştıkça tırsttım.bebeğim ve benim için hayırlısı olsun inş.hepimiz için daha doğrusu.

Kızlar ben çıkıyorum,sonra gelirim yineee.Fundacım senin yerine de girerim denize bu haftadan sonra bol bol . Hadi öptük hepiniziiii.

ahh ahh keşke bende yapışsam bi daha bırakmasam son zamanlarda resmen yüzünü göremiyorum üzülüyorum ama yapacak bi şey yok insan uzaklaşıyor sanki çok ayrı kalınca neyse doğumdan sonra ayrılmaz evden kolay kolay:)

hayır simdilik normal ama eğer o tarihe kadar doğmassa plaesanta yaşlanıyormusya sezeryan olurum cünkü sunni sancııya sonuna kadar karşıyım

Hımm anladım cnm..hayırlısı inşallah hakkımızda hepimizin..:Saruboceq:

Slm kızlar,
ne zamandır yoktum ama anladığım kadarı ile herkes iyi ve herşey yolunda
işten izine ayrıldım, evde olunca daha az giriliyomuş foruma onu anladım, sizleri çok öpüyorummm

özlemcim çok teşekkür ederim canım inşallah çok çok daha güzeli ipek bebişin
olsun.

sıkıştırma ozaman boşver ne zaman isteyecek canı kocişinin o zaman yaparsınız odayı.
bence doğumdan sonra mecbur kalacak bebişle aynı odada uyuyamayınca anlıycak o zmaan
yapacak odasını:)))çünkü eninde sonunda ayrılacak sizden bebiş.e bide kokusu var odanın
üff felaket birşey 2 ay da anca çıkıyor bir de kesinlikle ama kesinlikle kokulu bşeylerle silmek
gerekli ben yumoş extradan döktüm bol bol suya 3 defa falan sildik koku baya gitti silmesek daha da
gideceği yoktu...

Slm kızlar,
işten izine ayrıldım, evde olunca daha az giriliyomuş foruma onu anladım, sizleri çok öpüyorummm

serpilcim hoşgeldin canımmm...
iyi olmuş izine ayrıldığın bol bol dinlen..
kız ben de evdeyim ama hep buradayım(yalnız birazdan çıkıcam)
işimi de yapıyorum ara ara da buraya bakıyorum...
bebişin napıo iyi mi?

Defne cim oğluşunun odası pek güzel olmuş güle güle kullanın :))
Duvardaki objeler balıklar yanii sticker mi cnm yani kağıt mı yoksa daha farklı bişey mi? bende duvarın bi tarafını o tarz bişeyler yapmayı düşünüyorum da..

Herkese merhabalar,

Ara ara yazıyorum ama bu haftasonu canım çok sıkıldı size onu anlatmak istiyorum. Cumartesi günü Recep Has'a gittim renkli ultrason için. Geçen çarşamba kendi doktorum bebeğin ağırlığını 2.8kg boyunu da 48 cm ölçmüştü. Ancak Recep Bey'deki veriler kilo olarak aynı ama boy olarak 44 cm olduğunu gösteriyor. Bir de plasenta previa nedeniyle sezaryana karar vermiştik ama Recep Bey normal doğum yapabilirsin dedi !?

İnanılmaz kafam karıştı hadi boy meselesi neyse eşim 1.86 boyunda bende 1.62. İkimizde 50 cm.den uzun doğmuşuz herhalde bunlar yaklaşık veriler değişir diye düşünüyorum...

Ama peki bu normal doğum meselesi? Ben zaten normal doğum diye yalvarıyordum doktora o imkansız yapamazsın kan kaybın çok olur riske atamam diyordu. Şimdi kalktı Recep Has yapabilirsin deyince inananılmaz kafam karıştı moralim bozuldu

Bir de işin tuhafı 20.haftada gittiğimizdeki bebişimizin resimleriyle şimdiki hali çok farklı ! Ağzı burnu bile çok farklı neden olabilir sizce sanki o gitmiş bambaşka bir bebek gelmiş???

Slm kızlar,

Hoşgeldinnn :))
Bende evdeyken pek bakamıyorum nete..bi de laptopta rahat oturup yazışamıyorum rahat bi pozisyon bulamıyom kendime..iş yerinde masa üstü olunca rahat oluyo..sen nasılsın izine ayrılmışsın darısı bize olsun

defne çok güzel olmuş cnm odanız.bende o yapışkanlardan almayı düşündüm sonra odayı çok kapatır diye vazgeçtim.ama güzel olmuş.bu arada oğullarımız adaş olacak aklinialirimsmile

teşekkür ederim meryemcim..valla güzel duruyor yapıştırınca hiç odayı kapatmadı yani.
renkleri çok kapalı renkler değil ondan heralde mavi duvarın üstüne balıklar baloncuklar yapıştırılınca deniz akvaryum gibi oluyor...beğenemene sevindim ama halı hakkında yorum
yapmamışsın..doruk mu istiyorsununuz sizde bizde doruk kesin ama 2. bir isim hala
düşünmüyor da değilim yani...

cnmmm evt iyi oldu ayağım biraz daha insan ayağına benzemeye başladı evde oturunca,
bebeğm iyi teyzesi 32 . haftada kontrolüm vardı herşey yolunda dedi doktor 2kg dı o zaman bakalım şimdi daha var kontrole 27 temmuz , ama ben arada başka bi doktor var ona kaçıyorum belki yarın giderim,
benimde dışarıda işlerim var hala odayla uğraşıyorum
bitsin atıcam inşallah resimleri ama ben bitirene kadar topikte herkes doğurur kimse bakmaz bile, hayırlısı olsun artık bakalım

sticker cnm yapışkanlı sticker netten aldık :))
ay beğenmenize çok seviniyorum ben yaaa:))))

ayy maşallah kızına...
at at resimleri sen bakarız yine de doğursakta bakarız:))))

Öncelikle usg lerde ufak tefek değişiklikler görülebilir ki doğumda bile bebişlerin biraz farklı çıkabiliyor kilosudur boyudur o kadar takılma bence..E 20.haftadaiyle tabiiki şimdikinin arasında fark olcak cnm alemsin vallaa :))))))) bizimde öle yanii..geçenki randevuda fotosunu verdi e tabii daha büyümüş daha bebek yüzü oturmuş yanaklar tombikleşmiş vs vs..
ama bebeğin eşi önde oluyo sanırım dediğin durumda.benim abimin eşide hamile bizle aynı haftalarda..onunda plesanta önde demiş dr u..kesinlikle sezryan olcak demiş yanii..bende öle biliyorum zaten..normal doğum nasl olur ki o durumda? bu arada neden 2 dr a gidiyosun ?

Bilmiyorum canımm artık kimseyi hiçbişey için zorlamak istemiyorum sıkıldım... ooffff daralıyorum bazı şeyler aklıma gelince :))

ozaman gelsin yüzüne yüzüne vurucam daha erken dediği günleri :)))

bu arada çiğdemcim ben kızımın ismini İpek koymaktan vazgeçtim... :)) aklımda bir isim var ama kesin değil o da :)) bakalım doğduğunda tipine göre karar vericem bu gidişle :))

canım hoşgeldin öncelikle boy olayına neden takıldığını anlayamadım cnm zaten benim
doktorum kaçıncı haftadan beri boy söylemiyor yani boyunu ölçmek imkansız artık dedi.ne diye yanlış ölçü veriym dedi.çünkü çok buyuduler artık ben kaç kontrole gittim
boyunu söylemiyor özellikle..

sonra usg den usg ye farkeder e ebebişlerde buyuyor ağğzı yüzü burnu tamamen
değişiyor hem nasıl okadar net görebiliyorsunuz kii.her gittiğinde 3 boyutlu gösteriyor
muydu doktorun yani ben hep siyah beyaz usg de görüyorum oğluumu hiç öyle
çok çok ta ayırt edemiyorum.bence buyudukleri için değişiyor heryeri oyuzden olabilir.

ayrıca bu plasenta previa olayına gelince benim çok bi bilgim yok ama ben ce 3.bir
doktora mutlaka danışmalısın...böyle durumlarda ben olsam 3.bi doktora mutlaka görünrdm.

aaa olsun ne koyucan onu söyle bari kız..:)))ben de ipek bebiş diyip duruyorum.
ipek te çok güzel bi isimdi ama neden vazgeçtiniz ki?

Kağıt yani dimi cnm cahilliğimin kusuruna bakma..:kedi: bide diyelim çıkarmak istiyoruz..duvara veya boyaya zarar verirmi çıkarırken?
niye cahillik olsun be canımcım kağıt kağıt hani şöyle söyliym okuldayken
etiketlerimiz vardı ya onlar gibi bişey ama çok güzel kaliteli bişi kolaylıkla yapışıyor.
yanlış yapıştırdın kolylıkla da çıkıyor çok güzel bişi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…