2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meryemcim halıı gayet güzel sizin denizci odasına da gider biz
de aldık dün akşam üstü sonunda uydurabildik bişeyy çok çok iyi
bişey değil ama hallettik yaniii.

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz oğluşumla iyiyiz evde takılıyoruz işte geçmişi bakıp geliyorummm

Hosgeldin canım.Biz de iyiyiz.Havalar da ısındı artık.Sıcak sıcak oturuyoruz.kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum
kendinize iyi bakın görüşmek üzere sonra

Güle güle canım.

Ben dün denize girdimmmm yüzdüm bol bol. opuyorumnanaktan

Selam kızlar herkese iyi haftalar :)
Bizde şimdi oğluşumu gördük :)) herşey çok iyi ve normaldi şükürler olsun allahıma..
2580 gr olmuş bizim oğlan..böle giderse 3500-4 arası olur dedi :) saçlarıda var dedi saçlı olcak galiba dedi hatta bizede gözterdi enselerinde var baya dedi :)) dedim ben tarağınıda yanımıza alalım o zaman doğum sonrası tararız artık..fotolarında güzel çıksın oğlum dedim hihihihiih:)) nst ye henüz girmedim yaklaşık 12 gün sonra tekrar randevu verdi..kiloda hiç almamışım sevindim tabii..70 de kaldım bakalım inşallah böle kalırım..zaten sıcaklarda bişey yiyemiyom su,meyve veya en fazla hafif bi sebze yemeği yiyebiliyorum..meyvede bol olduğu için yemek hiç aramıyom desem yeridir yani..

meryemcim halıı gayet güzel sizin denizci odasına da gider biz
de aldık dün akşam üstü sonunda uydurabildik bişeyy çok çok iyi
bişey değil ama hallettik yaniii.

saOL cnm.sizin halı nasıl resmi,ni koysana görelim.

ayy kızlar akşam kimse yoktu burda bende diğer ayların topiklerini, gezdim.dikkatimi şu çekti.doğumdan sonra çoğu bayan eşiyle birlikte olmakta zorlanmış.normal doğum yapanlarda acı çekmiş.çok korktum ben yaaaa.

Maşallah size , Biz de haftaya bugün bu saatte gideceğiz kısmetse bakalım bizim kuzuş ne kadar olmuş. Ben de doğum için 8/8'i isteyecem bakalım ne diyecek.... Ayyy vakitler yaklaştıkçe heyecan basıyor. Geceleri sabaha kadar tuvalete taşınıyoruz ya o saatlerde bebek için kalkacakmışız. Ben bazen tuvalette uyuyorum bebeği emzirirken uyumaktan korkuyorum (

Hoşgeldin canım... Herşey yolundaymış maşallah ...

Hoşgeldin nurcancım...

hoşbulduk pisicimmmm

nurcancıııım hoşgeldin cnmm:)))
face e foto yükledim bitanem dorukumun odasının fotoları:))))

gördümde yorum bilem yaptım çiğdemcimmm maşallah valla o kadar güzelki güle güle yatıp büyüsün inşallah doruk bebek

Hosgeldin canım.Biz de iyiyiz.Havalar da ısındı artık.Sıcak sıcak oturuyoruz.kaydirigubbakcemile3

ayyy hiç sorma valla sıcaklar insanı deli ediyor resmennn keşke bende denize girsemde yüzsemmm

Evet ben de okudum , çevremdekilerden de duydum... Herkesin bir olmuyor tabii ama genellikle dikişler , rahim sarkmaları , kuruluk , hemoroid , idrar tutamama v.s. yaşıyorlar. Ağlamaktan gözlerim kurudu ne zaman geçecek bu dikişler diyenler bile vardı. İnşallah bizler böyle şeyler yaşamayız. Ben sezeryanı yaşımdan bu riskleri almamak için istiyorum bakalım dediğim gibi allah yardımcımız olsun hiçbiri kolay değil.

Gurbettttt kız hala olmussun hayırlı olsunnnn.Bebisin resmini alınca bize de gösterrrrr.Çooook merak ettim.opuyorumnanaktan

Hosgeldin canım.Masallah bebiseeee. Bende merak ediyorum bizimki saçlı mı saçsız mı.kaydirigubbakcemile3 Normal ultrasondan mı bakıp söyledi doktor yoksa 3 boyutludan falan mı ? Çarsamba kontrole gidicem,eğer normal ultrasonda sorarım doktora. Birde çarsamba nst ye bağlanıcam ben,doktor artık her hafta gel, nst ye bağlanıcaksın dedi.

Hoşgeldin canımm..

doktorun mu dedi 3500 4 kg arası doğar diye allah allaaaaah:uhm:burada 3.kişisin canım bu haftada bu kiloyu söyleyen hepinizin doktorları 3500 ü geçer diyor da benim niye 3200 3300 gr doğar dedi ki..benim de 34+0 da 2600 gr dı?????

saOL cnm.sizin halı nasıl resmi,ni koysana görelim.

sen facebook ta yok musun?ben oraya özel albüm yaptım dorukun odası diye..
halı da orada özellikle çektim ama dur çiğdeme özleme özelden atıcam sana da atayım
fotoları..bak bakalım beğenicen mi halı biraz koyu renk gibi aslında tam olarak halı değil battaniye tarzı bişey ama çocuk odaları için üretilmiş.1 e 1 buçuk metre bişey...sizin
odaya da böyle bişey giderdi çünkü sizin odanın mavileri daha koyu bizimki çok açık
bana o yüzzden bizim odaya biraz koyu gibi geldi..

selam kızlar.herkes ii dir inş.

selam canım
iyiyiz çok şükür
sıcaklarla boğuşuyoruz
sen nasılsın canım

:)) ben hamile kaldığım kilodan hesaplıyorum canımcım yani 3 kilo aldım
çok mutluyum herkes maşallah diyo zaten
ama özel bi çabam yok
yemeğimi de yiyorum meyvemide abur cuburda fındık fostık ceviz kuru kayısı kuru üzüm kuru incitr hep çantamda elimin altında ama almıyorum kilo çok şükür

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz oğluşumla iyiyiz evde takılıyoruz işte geçmişi bakıp geliyorummm

merhaba canım hoşgeldiniz
bizde kızımla işte takılıyoruz az kaldı son 2 hafta

ay canım arkadaşım benim maşallah 40 bin kere maşallah oğluşumuza:)
Allah ım sağsalim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
herşey zor başlamıştı bizim için ama güzel ve mutlu son olcak inşallahŞeniz

maşallah canım nazar değmesin oğluşunaa

Acısız olmuyor, sezercikte de sonrasında canın yanıyor. Bir de kimse kimseye benzemez. İlla ki onlarda olanın bizde de olması gerekmez di mi? Takma kafana boşver.

yemeğimi yedim geldim baya uzun sürdü :)) kızlar ya cidden az kaldı kızım son zamana kadar beklerse tam 5 hafta ama ben 10 ağustosta doğucağını düşünüyorum bende istiyorum bi ak sakallı dede de bana söylesin kaçında doğucağını :)

benim kızımda bol bol geriniyor babamızda sürekli üzülüyor yeri kalmadı diye olan bana oluyor farkında değil bazen ciddi canımı yakıyor mahfoluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…