niye cahillik olsun be canımcım kağıt kağıt hani şöyle söyliym okuldayken
etiketlerimiz vardı ya onlar gibi bişey ama çok güzel kaliteli bişi kolaylıkla yapışıyor.
yanlış yapıştırdın kolylıkla da çıkıyor çok güzel bişi yani...
aaa olsun ne koyucan onu söyle bari kız..:)))ben de ipek bebiş diyip duruyorum.
ipek te çok güzel bi isimdi ama neden vazgeçtiniz ki?
siercim markasını yazayım istersen..
funtosee room decor diye bi marka 140 tl filandı bizim bulduğumuz sitede...
başka desenleri var mı bilmiyorum ama...
özlemcim nehir de harikaaa valla içinden ne geçiyorsa onu koy bal kızına:))
ne bilim yaa ipek diye seslenemedim bir türlü kızıma... içime sinmediğini farkettim sonra... şimdi hala arıyorum ama bulamazsam Nehir olsun diye düşündüm :))
Nasıl sizce Nehir ismi? :))) ayy ben çok kararsız bir insanım yaa ne yapıcam hiç bilmiyorum
kızlar ben çıkıyorum ütü yapmam lazım sonra yine uğrarım byyyss
Çok sıkıldım geri geldim. Ne yapıyorsunuz?
Özlemcim bu isim konusu tamamen zevk meselesi tabiiki..nehir de güzel ipek te çok kibar..senin içine hangisi siniyosa sana en yakın hangisi geliyosa o olsun cnm..bizim dememiz boş yanii..dediğim gibi kimisi ipek i çok beğenir kimisi nehir i..ama kızına sen seslencen hep..hangisi sana daha yakın ve sempatik geliyosa,hayalinde hangisini daha çok hayal ediyosan öle karar ver cnm :))) bu isim konusu benide çok gerdiği için bende kararsız olduğum için sana hiç fikir veremiyorum cnm..
bizde cok kararsız kaldık kızlar ama soyisimle uyumlu olsun dedık ve ipek ismine karar verdik.
ipek ibicek.
nasıl güzel dimi.
ama şöylede bişi vardı oğlumun adı çağan deniz herkes çağanla çağla olsun demişti.çağlayıda eşim hiç istemedi.
siz olsanız napardınız..
tabi kayınvalidem ve görümcemin beğendiği isimlerde var
görümcem tuana,kayınvalidemde ceyda..
bizde cok kararsız kaldık kızlar ama soyisimle uyumlu olsun dedık ve ipek ismine karar verdik.
ipek ibicek.
nasıl güzel dimi.
ama şöylede bişi vardı oğlumun adı çağan deniz herkes çağanla çağla olsun demişti.çağlayıda eşim hiç istemedi.
siz olsanız napardınız..
tabi kayınvalidem ve görümcemin beğendiği isimlerde var
görümcem tuana,kayınvalidemde ceyda..
Hoşgeldiiinnn :))
ne zor şeymiş yahuu... dedim keşke bazı insanlar gibi benim de evlenmeden önce düşündüğüm kızım olursa şunu oğlum olursa bunu koyacağım gibi bir düşüncem olsaydıı :)))
özlemcim nehir de harikaaa valla içinden ne geçiyorsa onu koy bal kızına:))
canım bana göre illa iki kardeşin ismi birbirine benzeyecek diye bişey yok... farklı olması daha da güzel bence... ben de ipek ismini çok beğeniyorum ama neden emin olamadım... uzun zamandır onu koymayı düşünüyordum ama biri sorduğunda ipek koyucam diyemiyordum bir de ipek diye seslenmek gelmiyordu içimden ve içime sinmediğini düşündüm... sonra nehir ismini farkettiim onu koymayı düşünüyorum ama emin değilim -Lütfen Kayıtlara geçmesin- kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nehir benim kızımın ismiii alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?