2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

DMY 20.hafta demişsin yaa ben de 2 doktora gittiğin için arada farklılık var zannettim.
birkaç haftada bile değişebilir falan diye düşündüm e ama 20.haftayla hiç 30 küsurlu haftalar
bir olur mu canım yaaa...

Tamam cnm anladım..bende netten bakayım o zaman yerimseniben

ay ben de çok merak ediyorum oğlumu ben hiç 3 boyutluda göremeyeceğim
bidaha yaaa benim doktorun usg si siyah beyaz renklide görmek istiyorum ben
bide yaaa başka doktora mı gitsem bidaha ben de:)))

siercim markasını yazayım istersen..
funtosee room decor diye bi marka 140 tl filandı bizim bulduğumuz sitede...
başka desenleri var mı bilmiyorum ama...

aaa olsun ne koyucan onu söyle bari kız..:)))ben de ipek bebiş diyip duruyorum.
ipek te çok güzel bi isimdi ama neden vazgeçtiniz ki?

ne bilim yaa ipek diye seslenemedim bir türlü kızıma... içime sinmediğini farkettim sonra... şimdi hala arıyorum ama bulamazsam Nehir olsun diye düşündüm :))

Nasıl sizce Nehir ismi? :))) ayy ben çok kararsız bir insanım yaa ne yapıcam hiç bilmiyorum

siercim markasını yazayım istersen..
funtosee room decor diye bi marka 140 tl filandı bizim bulduğumuz sitede...
başka desenleri var mı bilmiyorum ama...

Saol cnm bakayım hemen..ben gerçi sadece 1 duvara istiyorum..yatağın olduğu duvar boş orasıda bej renkte.diğer duvarlar bebek mavisi açık mavi tonda yani..bej dediğim duvara istiyom yani..bakayım hemen..

Özlemcim bu isim konusu tamamen zevk meselesi tabiiki..nehir de güzel ipek te çok kibar..senin içine hangisi siniyosa sana en yakın hangisi geliyosa o olsun cnm..bizim dememiz boş yanii..dediğim gibi kimisi ipek i çok beğenir kimisi nehir i..ama kızına sen seslencen hep..hangisi sana daha yakın ve sempatik geliyosa,hayalinde hangisini daha çok hayal ediyosan öle karar ver cnm :))) bu isim konusu benide çok gerdiği için bende kararsız olduğum için sana hiç fikir veremiyorum cnm..

Çok sıkıldım geri geldim. Ne yapıyorsunuz?

Hoşgeldiiinnn :))

ne zor şeymiş yahuu... dedim keşke bazı insanlar gibi benim de evlenmeden önce düşündüğüm kızım olursa şunu oğlum olursa bunu koyacağım gibi bir düşüncem olsaydıı :)))

bizde cok kararsız kaldık kızlar ama soyisimle uyumlu olsun dedık ve ipek ismine karar verdik.
ipek ibicek.
nasıl güzel dimi.
ama şöylede bişi vardı oğlumun adı çağan deniz herkes çağanla çağla olsun demişti.çağlayıda eşim hiç istemedi.
siz olsanız napardınız..
tabi kayınvalidem ve görümcemin beğendiği isimlerde var
görümcem tuana,kayınvalidemde ceyda..

Acısını kim çekiyorsa isim konusunda en çok onun hakkı var demektir. İçinize sinmeyen isim koymayın.

canım bana göre illa iki kardeşin ismi birbirine benzeyecek diye bişey yok... farklı olması daha da güzel bence... ben de ipek ismini çok beğeniyorum ama neden emin olamadım... uzun zamandır onu koymayı düşünüyordum ama biri sorduğunda ipek koyucam diyemiyordum bir de ipek diye seslenmek gelmiyordu içimden ve içime sinmediğini düşündüm... sonra nehir ismini farkettiim onu koymayı düşünüyorum ama emin değilim -Lütfen Kayıtlara geçmesin- kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Özlemcim aynı benim söylediklerimi söylemişsin sende..bende önceden hiç isim bulmadığım için pişmanım..şimdi evli olupta bebek macerasına girmeyen tanıdığım herkese şimdiden bi kız bi erkek ismi belirleyin diye tavsiye ediyorum..sonradan çok zor oluyo çünküü...

bizde dedimya cok kararsız kaldık.eşim saçma sapan isimler buldu .
yok babannesının adı yok dedesının adı yok sunun adı yok bunun adı.hepside eski isimlerlmaz:
ben bikaç isimde kaldım işte.ipek söylenişi cok kibar geldiği için düşündüm.bir kıza alara ismini koyarsın mesela biri kibarca der biri a harfini kalın kullanır.benım eşim birascık kaba kaydirigubbakcemile3
nasıl cıkarsa cıksın ağzından kibar cıkmalı die bu ismi buldum nasıl ama

nehir benim kızımın ismiii alkisalkisalkis

Nasıl senin kızın canım uslu bir çocuk mu? isminin ona kattığı bişeyler var mı dersin? Nehir isminin içinde türkçe karakter yok hem de hem çocuk hem de olgun ismi :)) bir de nehir deyince nehir erdoğan geliyor aklıma o kadın benim çok hoşuma gidiyor özellikle gülüşü diyorum kızımın gülüşü ona benzesin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…