2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet çok haklısın ben de senin gibi düşünüyorumm.. içerisinde i ve e harfi bulunan isimler genelde öle oluyor :))) bakalımm doğduğu gün fikrimi değiştirmem inş. kaydirigubbakcemile3

ay uyumuş kalmışım pc başında
bu arada isim mevzusu var sanırım ben hep özgü olsun isterdim özgü namala benzesin diye sonra birden vazgeçtim hoop tam tersi bi şey oldu çokta memnunum :)

Benim kızımın ismi idil

yaa idilde çookkkk güzelll.ipek idil ibicek olsa cok uzun olacak.oğluma 2isim koyduk valla sonradan biraz pişman oldum çağan deniz..
ayyyyy cok yaramaz canavar gibi.kanepelerın tepesinde gezıo yoruldu uyuyor 1saattir.bende yemeğimi yaptım o sırada.şimdide biraz size bakıyım dedım.deli gibide uykum vardı kaçtı şimdi ya :1shok:

kızlarr yıne basladı hafif bi karın ve bel ağrısı var bazen oluyo bi 5dk sürüyo sonra geçio.sancı bu mu ne ki bu ya.şu sancı ne bi bilemedım ya ...sanki afedersınız ishal olunca karın agrırya .adet ve ishal agrısı bir gibi.sırtımdan terler akıyo ((
neki bu

hayatım ben doğacak kızımın ismini nehir koıyacağım inşallah.
ben suyu denizi çok severim deniz memleketinde doğup büyüyüp sonra ankara gibi kara memleketine gelince iyice özlem içinde oluyor insan.biz ailecek böyleyiz aslında deniz koymak istiyordum o da abimin kızının ismi olduğu için nehir'i çok uygun bulduk.ayrıca hiç kimseyi zorlamayacak yalın bir isim.ben çok sevdim

Benim oğlum olcak ama ben her zaman kız isminin kibar olmasından yanayım..e bunun içinde isminn içinde e ve i harflarini barındırmalı tabii. a ların çok olduğu isim bana kaba geliyor..bide kızlarda isim büyüseler bile kocaman kadın olsalar bile bence pek etkilemiyo yani yinede çok yakışıyo..ipek mesela..kadın olduğundada ipek hanım dense gayet hoş ve kibar hiçte öle çocuk ismi olmuyo bence..esas bu durum erkek lerde var..yani öle yaramaz çocuk ismi gibi bazı isimler var yazmayayım şimdi blki arkadaşların koyduğu isim filan çıkar :)) mesela o tarz isimler çocuk kocaman olunca adam olduğunda hiç güzel durmuyo..erkek bebeğin ismi bence ilerisi düşünülerek konmalı..erkek sonuçta yani..öle kibar filan olmasınada gerek yok.hatta tam tersi okkalı şöle söylendimi ağır olsa daha iyi olur bence..çünkü isimler insana 18 yaşından sonra daha çok lazım..biz kendimizden pay biçebiliriz yanii..çocukken ismin hiç önemi yok ki büyüyne anlıyosun isminin özelliğini güzelliğini vs..

Demetle önderin programını izliyorum can sıkıntısından... Bunlar da bizim gibi aşk kuşları öpüşüp duruyorlar :asigim:

Kaç haftalık hamileydin canım sen??

sümeyra aynı şey bende de oluyor gerçekten çok kısa sürmüyor dediğin gibi belden giriyor ve ishal olmuş gibi bi ağrı.
ya biz kızımın ismini çok seviyoruz eşimle beraber bulduk ben önce alya demiştim eşim ayla ile karışır dedi sonra bi baktık arya olmuş herkeste çok beğendi herkes ismiyle hitap ediyor ilk günden beri kızıma. eşimde rüyasında görmüş kızımızı herkes başka isimle sesleniyormuş oda yüzünü buruşturuyormuş eşim kızım arya olsun mu ismin arya falan demiş oda koşmuş sarılmış falan ismi ilk bulduğumuz zamanlarda görmüştü bu rüyayı ki zar zor rüya görür:)

bizim kızımız da azra olacak inş. kime söylesem çok beğeniyor, babaannesi dışında. ona da azra dan vazgeçmeyecceğim ama düşünün yanına ikinci ismi de siz karar verin dedim. elif azra dedi oğlum. fena bakmadılar. belki elif azra olur.
sizce nasıl geliyor kulağa?

34haftalık hamileyim ben.benım bebek henüz doğum kanalına girmedı ama yan gelmiş yatıyor :))
hani son zamanlar normal derlerya bende biazda akıntı var anlamıyorum.doktorumda tatilde.15inde gelıo .banada 25ine nst için gün ve kontrol için zaman verdı.zaten agustosun ilk haftası doğum olur dedı en gec 10 una..
birde ben bişi sorcam bana eczane demır ılacını gunde 1ac karnına yazmıs.ben bazen tok karnına alıyorum bişi olurmu(süt ürünleri yemeden tabi)
birde 1tane mi 2tane mi alınıyo ya

bence azra güzel bi isim şimdi elif koyarsan onlar elif diyicek muhtemelen sen azra diyiceksin o yüzden kendi istediğini koy.

kan ilacını dr kansızlık gördüğünde 1 hafta 2 tane kullan sonra normale dönersin diyor ama ben hiç günde 2 tane kullanmadım ama aç karnına almak önemli sanırım yani öyle etki ediyor bide ben afedersiniz tuvalette anlıyorum ilacın etki edip etmediğini direk renk değişiyor çünkü kan ilacı düzenli içtiğimde

Olsun yavaş yavaş doğuma hazırlanıyorsun. Olur böyle hafif hafif. Gün geçtikçe de şiddetlenecek, doğurduğunu falan da sanabilirsin. Ama muhtemelen doğurmuyorsundur.
Bana da kan ilacını sabah-akşam aç yazmışlar. Fazla gelmez mi yaw? Çarşamba sorayım doktoruma. Aç karnına alman gerekiyorsa aç almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…