bizde dedimya cok kararsız kaldık.eşim saçma sapan isimler buldu .
yok babannesının adı yok dedesının adı yok sunun adı yok bunun adı.hepside eski isimlerlmaz:
ben bikaç isimde kaldım işte.ipek söylenişi cok kibar geldiği için düşündüm.bir kıza alara ismini koyarsın mesela biri kibarca der biri a harfini kalın kullanır.benım eşim birascık kaba kaydirigubbakcemile3
nasıl cıkarsa cıksın ağzından kibar cıkmalı die bu ismi buldum nasıl ama
Benim kızımın ismi idil
ay uyumuş kalmışım pc başında
bu arada isim mevzusu var sanırım ben hep özgü olsun isterdim özgü namala benzesin diye sonra birden vazgeçtim hoop tam tersi bi şey oldu çokta memnunum :)
arya olucak allah izin verirse
Nasıl senin kızın canım uslu bir çocuk mu? isminin ona kattığı bişeyler var mı dersin? Nehir isminin içinde türkçe karakter yok hem de hem çocuk hem de olgun ismi :)) bir de nehir deyince nehir erdoğan geliyor aklıma o kadın benim çok hoşuma gidiyor özellikle gülüşü diyorum kızımın gülüşü ona benzesin :)))
kızlarr yıne basladı hafif bi karın ve bel ağrısı var bazen oluyo bi 5dk sürüyo sonra geçio.sancı bu mu ne ki bu ya.şu sancı ne bi bilemedım ya ...sanki afedersınız ishal olunca karın agrırya .adet ve ishal agrısı bir gibi.sırtımdan terler akıyo ((
neki bu
34haftalık hamileyim ben.benım bebek henüz doğum kanalına girmedı ama yan gelmiş yatıyor :))
hani son zamanlar normal derlerya bende biazda akıntı var anlamıyorum.doktorumda tatilde.15inde gelıo .banada 25ine nst için gün ve kontrol için zaman verdı.zaten agustosun ilk haftası doğum olur dedı en gec 10 una..
birde ben bişi sorcam bana eczane demır ılacını gunde 1ac karnına yazmıs.ben bazen tok karnına alıyorum bişi olurmu(süt ürünleri yemeden tabi)
birde 1tane mi 2tane mi alınıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?