2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eğer demir ilacını tok karnına alıyorsan mutlaka kahvaltıdan 2 saat sonra alman gerikor diye biliyorum ben.çünkü ben ilk ilacı kullandığımda resmen acillik karnım ağrıdı o zaman bana tok karnına iki saat sonra iç dedi.

sümeyracım aç karnına alman lazım canım.yoksa pek bir faydası olmuyor.
ben de hafif kansızlık çıkmıştı sağlık ocağında hemşire dedi aç içmiyorsan ondan pek
fayda etmiyor dedi...

ay ben yine geldim ütümü bitirdim ama farıdım yanii.
kaynanam yetişti son anda 2 pantolon 2 gömlek ütüledi gitti.
sağolsun bi iyi geldi keşke herzaman olsa:))))

Nasıl bir değişim oluyor ayıptır sorması? Ciddiyim bak, ben de bakarım işe yaramış mı?

ay ben yine geldim ütümü bitirdim ama farıdım yanii.
kaynanam yetişti son anda 2 pantolon 2 gömlek ütüledi gitti.
sağolsun bi iyi geldi keşke herzaman olsa:))))

Hoşgeldin pisiş... Geçmiş olsun, yarın sabah benim de ütüm var. Bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum artık.

dışkının rengi resmen siyaha dönüyor bazen rengi açık oluyor kan tahlilimde direk kansızlık çıkıyor ama rengi koyuysa kansızlık falan olmuyor bende sonradan çözdüm ilacın etkisi :)

evet wc de direk değişiyor renk bir de kızlar ben 2 oldu dikkat ediyorum daha doğrusu
aklıma geliyor mesela bu sabah kan ilacımı içmeyi unuttum akşama gece yattığımda ellerim
uyuşuk olarak uyanıyorum.o zaman dank ediyor kafama aaaa ben kan ilacımı almadım bugün
diyorum 2 oluyor oluyo bu...

kızlar yaaa ben de doruk un yanına bir isim koymak istiyorum ama ne koysam kiiii????
2.bi ismi olsun istiyorum seçme şansı olsun ilerde kullanırken...Sizce en uygun ne olabilir
doruk isminin yanına???????

midem ağrıyor yine acıktım yiyicek bi şey yok off . mutfaktada bulaşıklar duruyo gdip makinaya koyayım bari yuh bana

biz de kızımın ismini Alya, Elif Alya koyacağız... biz de ilk önce Arya'ya bakıp sonra Alya'ya karar verdik:)
Benim için de Elif isminin çok ayrı bi anlamı var, ondan vazgeçemdim... iki isimli olsun, istediğini kullansınkaydirigubbakcemile5

İsimleri ile yaşasınlar, hayırlısı ile doğsunlar da...

hmmm doğru diyorsunnnCADIARZU
DORUK BEY ben oğlumu hep bi şirkette iyi bir mevkiide ya da dr olarak düşünüyorumkaydirigubbakcemile3Doruk ta okkalı bi isim ama kibar nanemolla bi isim
değil sanki böyle sağlam bir isim gibi demi?yani benim düşüncem..bilmiyorumkismile

doğumevi bekleme salonuna hemşire koşarak girer, ilk sırada oturan adama yaklaşarak; "sizi tebrik ederim, ikiz çocuğunuz oldu." der.
"ne tesadüf!" der adam. "minnesota ikizleri basketbol takımındayım!.."
bir saat sonra, aynı hemşire yine koşarak gelir; mr.smith ismini anons eder. mr.smith yerinden heyecanla doğrulur.
hemşire; "artık üçüz babasısınız."
der.
mr.smith şaşırır ve "olacak şey değil! ben de 3m şirketinde çalışıyorum!" der.
hemşire bir daha göründüğünde üçüncü adama; "eşiniz dördüz doğurdu, kutlarım."
der.
adam da şaşkınlıkla; "ben de four seasons otelinde çalışıyorum!" der.
o sırada yanda oturmakta olan temel hafif baygınlık geçirerek oturduğu yerden aşağı doğru kayar. yetişip müdahale eden hemşire ise şöyle sorar;
- iyi misiniz, ne oldu size?..
temel kendine gelmeğe çalışarak doğrulur:
- temiz havaya ihtiyacum var; 101 dalmaçyalılar mağazasının müdürüyüm de.

kaydirigubbakcemile3

Güzel isim güzel... Abuzer değil ya :bbo: . Mis gibi isim.

ayyy azra çok güzell içinde i ve e harfi olmasa bile çok güzel bir isim bence..
ama niye elif yaaa kızlar kızmayın bana ama elif çok çok fazla artık geçen yılın en
çok koyulan kız ismiymiş erkek ismi de arda ymış..elif çok güzel tamam ama
artık çok çok var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…