34haftalık hamileyim ben.benım bebek henüz doğum kanalına girmedı ama yan gelmiş yatıyor :))
hani son zamanlar normal derlerya bende biazda akıntı var anlamıyorum.doktorumda tatilde.15inde gelıo .banada 25ine nst için gün ve kontrol için zaman verdı.zaten agustosun ilk haftası doğum olur dedı en gec 10 una..
birde ben bişi sorcam bana eczane demır ılacını gunde 1ac karnına yazmıs.ben bazen tok karnına alıyorum bişi olurmu(süt ürünleri yemeden tabi)
birde 1tane mi 2tane mi alınıyo ya
kan ilacını dr kansızlık gördüğünde 1 hafta 2 tane kullan sonra normale dönersin diyor ama ben hiç günde 2 tane kullanmadım ama aç karnına almak önemli sanırım yani öyle etki ediyor bide ben afedersiniz tuvalette anlıyorum ilacın etki edip etmediğini direk renk değişiyor çünkü kan ilacı düzenli içtiğimde
ay ben yine geldim ütümü bitirdim ama farıdım yanii.
kaynanam yetişti son anda 2 pantolon 2 gömlek ütüledi gitti.
sağolsun bi iyi geldi keşke herzaman olsa:))))
sümeyra aynı şey bende de oluyor gerçekten çok kısa sürmüyor dediğin gibi belden giriyor ve ishal olmuş gibi bi ağrı.
ya biz kızımın ismini çok seviyoruz eşimle beraber bulduk ben önce alya demiştim eşim ayla ile karışır dedi sonra bi baktık arya olmuş herkeste çok beğendi herkes ismiyle hitap ediyor ilk günden beri kızıma. eşimde rüyasında görmüş kızımızı herkes başka isimle sesleniyormuş oda yüzünü buruşturuyormuş eşim kızım arya olsun mu ismin arya falan demiş oda koşmuş sarılmış falan ismi ilk bulduğumuz zamanlarda görmüştü bu rüyayı ki zar zor rüya görür:)
Benim oğlum olcak ama ben her zaman kız isminin kibar olmasından yanayım..e bunun içinde isminn içinde e ve i harflarini barındırmalı tabii. a ların çok olduğu isim bana kaba geliyor..bide kızlarda isim büyüseler bile kocaman kadın olsalar bile bence pek etkilemiyo yani yinede çok yakışıyo..ipek mesela..kadın olduğundada ipek hanım dense gayet hoş ve kibar hiçte öle çocuk ismi olmuyo bence..esas bu durum erkek lerde var..yani öle yaramaz çocuk ismi gibi bazı isimler var yazmayayım şimdiblki arkadaşların koyduğu isim filan çıkar :)) mesela o tarz isimler çocuk kocaman olunca adam olduğunda hiç güzel durmuyo..erkek bebeğin ismi bence ilerisi düşünülerek konmalı..erkek sonuçta yani..öle kibar filan olmasınada gerek yok.hatta tam tersi okkalı şöle söylendimi ağır olsa daha iyi olur bence..çünkü isimler insana 18 yaşından sonra daha çok lazım..biz kendimizden pay biçebiliriz yanii..çocukken ismin hiç önemi yok ki büyüyne anlıyosun isminin özelliğini güzelliğini vs..
ay sinir oluyorum şu elinde mikrofonu olan kadına
değiştiremedim bir türlü....
hmmm doğru diyorsunnnCADIARZU
DORUK BEY ben oğlumu hep bi şirkette iyi bir mevkiide ya da dr olarak düşünüyorumkaydirigubbakcemile3Doruk ta okkalı bi isim ama kibar nanemolla bi isim
değil sanki böyle sağlam bir isim gibi demi?yani benim düşüncem..bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?