2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım sağlam bi isim yerimseniben
Ya sonuçta yazdıklarım benim düşüncem benim zevkim..lütfen kimse yanlış anlamasın..ben sadece düşüncelerimi paylaştım okii :enbuyukkk:

bugün benim kızım uyku halinde dün 2 dak durmadı yerinde bugün arada uyanıyor 2-3 hareket sonra yine uyuyor sabaha kadar tepindi uyutmadı 2 saat yürüdüm normalde yürürken uyur o zaman bile kıpırdanıp duruyordu yoruldu tabi

bende ayşe naz koyucam :))
ama sadece naz dicez
ayy çok içime sindi kızımın ismi zaten ailemdede herkes çok beğeniyor:)
uzun düşüncelerin sonunda istediğimi koyucam

hehehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy oğlum 20 dakkadır hıçkırıyor...

benim için Elif'in yeri ayrı, herksein de bakış açısı farklı isim olayına. ben şuna çok inanıyorum anneye malum olur ve annenin içine doğar, bebekler isimleri ile gelirler diye düşünüyorum ve başka isimler düşünürken beğenirken ansızın benim kızımın adı Elif olacak ya dedim... içimden bi ses ona Elif dedi... hal böle olunca kim bakar en çok koyulan isimmiş komşumun kızının ismiymiş

Benim oğluşumun yeri daraldı iyice, o yüzden fazla kıpraşmıyor. Genelde sağa sola dönüp, geriniyor. Anlattım ya dün gece babasıyla patisini yakaladık çok datlu yaaa :asigim:

evet cidden bende özgü derken ki başka bi şey kesinlikle düşünmüyordum şimdi değişti fikrim kızım onu istedi galiba :))
çisem erkek ismi çok zor biz cinsiyetini bilmiyorken bile erkek ismi düşünmüyorduk sadece aral olabilir diyorduk hiç düşünmedim erkek ismi

ya da şöyle yazıym DORUK BUĞRA
buğranın içinde ğ olduğu için istemiyorum.

DORUK SARPER
sarperi kızkardeşim çok beğeniyor ama
bana da çok nanemolla bir isim gibi geliyor.
böyle mıy mıy bi erkek ismiymiş gibi geliyor..

DORUK ARDA çok istemiştim başlarda..
ama sonradan vazgeçtik sebep 1 ortalık arda dolu
sebep 2 ardanın gs li olması..kaydirigubbakcemile3

DORUK EFE eşim haaala olabilir diyor.
zaten ben ona sorduğum zaman 2.isim ne
olsun diye direk DORUK EFE diyor ama
ben istemiyorum hem efe çok var hem de
....istemiyorum işte neyse

ne yapsak ki yaaaaa:uhm:

Benim oğluşumun yeri daraldı iyice, o yüzden fazla kıpraşmıyor. Genelde sağa sola dönüp, geriniyor. Anlattım ya dün gece babasıyla patisini yakaladık çok datlu yaaa :asigim:

bende poposunu tutuyorum nasıl geriniyor iyice çıkartıyor onu dışarı bide ellerini falan çok hissediyorum ayaklarını fazla değil üstüne yattığımda tepiyor onun dışında fazla tekme yok sığmıyor sanırım akannehir

çiğdem şimdi doruğun odasını gordum super sırın olmus bayıldım valla.... halınıda bulmussun bızımde eksığımız halı kaldı ama renkler bıze uymuyor tabı sen nereden buldun canım

tabi canım senin fikrin önemli:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…