2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlı uykular cnm.inş bebişin çok ii dir.kiloda almıştır merak etme sen.

ben de öyle canım ama başta biliyorsunuz beni çok korkuttu minik falan demedi başa direk zayıf kalmış daha iyi beslenmelisin dedi... hoş beslenince aradaki farkı gördüm ama dediğin gibi bende zaten çok kilolu bir bebek istemiyorum bir de bunu doğurması var... doğsun ben onu besler topalak yaparım :))

annenin yakın olması acaip büyük şans benimki de bugün geliyor ama anck 4 gün kalıp gider doğuma gelir ben şekerleri haftaya yapmaya başlıycam

evet Aslıcım Allah annemden bin kat razı olsun... tuttuğu altın olsun en dua etsem azdır... herşeyime o koşuyor...

benim de lavantam falan bitti alayım hemen başlicam yapmaya geri kalnı :)

Ah yawrum, kıyamam... Allah analı babalı büyütsün inşallah... :asigim:

Aminnnnn. opuyorumnanaktan

damlaaa çok tatlıııı amaaaa yaaa erkek bebişmi ooo???

Evet erkek, arkadaşım kalp hastasıydı.2 oğlu varda, doktor eğer çocuk istiyosan hemen yap bi tane yoksa ameliyattan sonra bi daha doğuramazsın, hayati tehliken çok yüksek olur demiş. O da kızı olsun istiyodu çok.Belki bu defa kızım olur diye 3. bebeği de yaptı ama erkek oldu bu da. Ama olsun, hayırlısı neyse o olsun zaten. opuyorumnanaktan

Gurbeett bebeğin resmini koydun muuu? koydun da ben mi görmediimmm :)) bir de abinin durumunu merak etmiştim :) baba olunca nasıl hissetmiş kendini??

selamlar kıslarr
ben geldim yine,sıcak ve bunaltıcı işyerimden
napıyosunuz bakalım

Selam canım, bende birazdan yemek yapmak için mutfağa gidicem. Hava çok sıcak gerçekten. sempatiksalakcinni

,
,

ABİMİN BEBESİ VE YENGEM... 38.HAFTADA DOĞDU 2.950 gr

Maşallahhhhhhh bebişeeeee. Yengen de yorgun ama mutlu görünüyo. Çok tatlı bebiş.

[ı]yaw yazı koydum, okuyun yaw. [/ı]

okuduk canım aaa kızma

[ı]
mafoldumben mafoldumben mafoldumben doğuracağım adam kimbilir nerede olacak. Hastaneden "babasını çağırın" diyecekler. Babamız uçarak gelir artık kuşadasından.
[/ı]

ne güzel bir durum allahım ogünleri görelim artık

işte arkadaşımın oğlu.geçen hafta doğum yaptı sezeryanla. 3 kilo 100 gram doğmuştu sanırım. Ben gidip göremedim ama. :)))

[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/30360b04.jpg[/ımg]

maşallah cok tatlı :))

toparlamıştır annesi merak etme

sana da güle güle canım. Opuyorumnanaktan yine bekleriz.

napıyorsun nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…