İşte arkadaşımın oğlu.Geçen hafta doğum yaptı sezeryanla. 3 kilo 100 gram doğmuştu sanırım. Ben gidip göremedim ama. :)))
İşte arkadaşımın oğlu.Geçen hafta doğum yaptı sezeryanla. 3 kilo 100 gram doğmuştu sanırım. Ben gidip göremedim ama. :)))
Ne bileyim ki? Doktorlar 6 haftadan önce olsun istemiyorlar. O adam da amma ayıymış diyeceğim de aklıma geliyor, kaç zamandır olmuyorsa o iş, tabi adamın sabrı kalmamıştır. Allah akıl fikir versin ne diyeyim...
Kızlar çok uykum geldi benim, gidip mışıl yapayım birazcık. Yarın kontrolüm var, dua edin bebeğim için, biraz toparlamış olsun.
Bende normal istediğim için çok kilolu olmasın diyorum. opuyorumnanaktan Kocam 5,5 kilo doğmuş , ben ikiz olduğum için 2,300 doğmuşum. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Adam ne kadar anlayışsızmış. Daha yeni doğum yapmış kadına öyle davranılır mı.ohaoldumsmile Kadının daha dikişleri iyileşmeden mi denediler nedir. ohaoldumsmile
annenin yakın olması acaip büyük şans benimki de bugün geliyor ama anck 4 gün kalıp gider doğuma gelir ben şekerleri haftaya yapmaya başlıycam
Ah yawrum, kıyamam... Allah analı babalı büyütsün inşallah...:asigim:
mşlh bebişe.
damlaaa çok tatlıııı amaaaa yaaa erkek bebişmi ooo???
Haydi maow maow; aman bye bye.
ben de gideyim biraz aşağı bakınayım hem bişeyler yiyeyim..
Haydi maow maow; aman bye bye.
bende kaçar kızlar sonra gelirim yine öpüyorum sizleri
Bebeğimi çok seviyorum, ama karnımın bu hali beni çok üzdü. Ağlamak istiyorum, yoktu hiçbir şey, nerden çıktı ki şimdi?
selamlar kıslarr
ben geldim yine,sıcak ve bunaltıcı işyerimden
napıyosunuz bakalım
,
,
ABİMİN BEBESİ VE YENGEM... 38.HAFTADA DOĞDU 2.950 gr
,
,
ABİMİN BEBESİ VE YENGEM... 38.HAFTADA DOĞDU 2.950 gr
[ı]yaw yazı koydum, okuyun yaw. [/ı]
[ı]
mafoldumben mafoldumben mafoldumben doğuracağım adam kimbilir nerede olacak. Hastaneden "babasını çağırın" diyecekler. Babamız uçarak gelir artık kuşadasından.[/ı]
işte arkadaşımın oğlu.geçen hafta doğum yaptı sezeryanla. 3 kilo 100 gram doğmuştu sanırım. Ben gidip göremedim ama. :)))
[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/30360b04.jpg[/ımg]
[ı]
ne bileyim ki? Doktorlar 6 haftadan önce olsun istemiyorlar. O adam da amma ayıymış diyeceğim de aklıma geliyor, kaç zamandır olmuyorsa o iş, tabi adamın sabrı kalmamıştır. Allah akıl fikir versin ne diyeyim...
Kızlar çok uykum geldi benim, gidip mışıl yapayım birazcık. Yarın kontrolüm var, dua edin bebeğim için, biraz toparlamış olsun.[/ı]
sana da güle güle canım. Opuyorumnanaktan yine bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?