2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

okuduk canım aaa kızma

ne güzel bir durum allahım ogünleri görelim artık

maşallah cok tatlı :))

toparlamıştır annesi merak etme

napıyorsun nasıl gidiyo

İyiyim canım, sen napıyosun.Bilgisayarım tamirden geldi, artık bol bol girebiliyorum nete. Şimdi akşam için yemek hazırlıyorum.Cuma günü annemler ablamlar falan gelicek. opuyorumnanaktan

herkes gittimiiii

Gitmediiiii.kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım.Nasılsın?opuyorumnanaktan

Kıslarr siz emzirme seminerine filan gittinizmi? benim hastanenin varda cuma günü..gitcem nasipse..nasıl oluyoo giden varmı??

Sağolun kızlar gittim aspirincim kızım haftada 350 gram almış çok şükür 2900gram olmuş ama doktor ne dese yedim u hafta 26sına sezeryan günü v erdi 3500 c,vaarı olacak işallah böyle giderse aşırı mutluyum içim rahatladı sancı filan da çıkmadı:)

ben hastanede doğum öncesi kursa gitmiştim eşimle orda vardı emzirmeyle ilgili şeyler benim doğum yapıcağım hastanede hiç bebeğini emzirmeden çıkan olmamış mutlaka bunun için uğraşıyorlarmış ha pardon 1 kişi varmış oda dansöz müş emzirmek istememiş göğüsleri bozulur diye töbe töbe

Kıslarr siz emzirme seminerine filan gittinizmi? benim hastanenin varda cuma günü..gitcem nasipse..nasıl oluyoo giden varmı??

mesanın da varmış ücretsiz c.tesi günü ben de gitmek istedim ama yer yok. eşim de dalga geçti benimle 2. çocukta mı gidilir seminere sen onlara seminer veririsin dedi. kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin Didemciim nasılsın? ev hayatı nasıl? :))

Hala evdek, her iş bitmedicanım işten daha çok yorulur oldum annem 2 günde 1 bizde diğer günler de ben ona gider oıldum kayınvalidem haftaya cuma gelicek ptesi de doğum var işallah sen ne zaman çıkıyon izne?çıkmadın mı hala?

Hoşgeldin şikeriimmm napalım biz de senin gibi bunalıyoruuzz bunaltılıyoruuzzz

ben göremiyorum ki burdan yaaa ooooffff mafoldumben

Canımcım maille yollanan resimleri görebilyo musun peki?

amanda aman mşlh. ama yengenin ahı gitmiş vahı kalmış. bizde böleeee olcaz yaaaa.ama bebiklere değer.

Hahahah... Yengem perişandı ya, doğum kolay geçti dedi.. (ayy kız yoksa ben henüz yapmadım diye mi kolay dedi, korkmim diye)

Maşallahhhhhhh bebişeeeee. Yengen de yorgun ama mutlu görünüyo. Çok tatlı bebiş.

Yengem çok şaşkın görünüyodu, ama bebek aynı yengem! Ben normalde yeni doğan bebeleri benzetemem kimseye ama, bbu bebe aynı yengem.. Çünkü bizim küçüklüğümüz,abimin dahil;yuvarlak yüzlüyüz... Bakalım benim kuzum nasıl olcak! (Eee elbette önce sağlıklı olması)

Gurbeett bebeğin resmini koydun muuu? koydun da ben mi görmediimmm :)) bir de abinin durumunu merak etmiştim :) baba olunca nasıl hissetmiş kendini??

Kuzum; abim Sabiha Gökçen de çalışıyo;vardiya değişikliği için işe gitmiş biz varmadan oraya.. Arkadaşıyla yer değişmiş, dün gece iki gibi hastaneye gelmiş.. Bende çok merak ediyodum ama maalesef şahit olamadım abimin baba oluş duygularına!

ayy serdem az kalmış yaa bugün ayın 13 ü doğurucaksın ama bak ihmal etme buraları mutlaka haber ver en azından resmini falan koy face şimdide söyliyimde :) maşallah kızınada bak boşuna endişelenmişsin ama yinede sen güzelce ye iç bol protein süt falan ihmal etme

maşallah masala. ben de yarın gidicem bakalım nasıl olmuş bizim kuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…