2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merak etme canım yemem mi bu saatten sonra ne bulsam yer oldum kızıma yarıyan aman siz de ihmal etmeyin her sabah yumurta her gğn muz fındık ve sütlaç tabi ki de et ...
maşallah masala. ben de yarın gidicem bakalım nasıl olmuş bizim kuzu.
Sağol canım işallah sen de benim gibi güzel haberler alırsın:)

kızlar gecen gun baska bı topıkte okudum ve cok ılgımı cektı. sızede yazayım sızde dıkkat edın... bebegın kalp atısarıyla hareketlı olması farklı seylermıs... kalp atısları duzgun olan bı bebegın hareketlerı yoksa anne karnında bu yınede bebekte problem oldugunun ısaretı imiş... aman kıslar bebegınızın hareketlerını devamlı takıp edın... eger hareket etmıyosa doktorunuza gıdın...

doğru söylüyorsun ev işi daha çok yoruyor insanı... bana geçen hafta izin vermediler şekerim o yüzden çıkamadım e dedim geriye zaten 1 hafta kalmış annem ve kocamın gazı ile bugüne kadar geldim perşembe çıkıcam inş. son 2 günüm kaldı yani :))

gurbetcım Allahım analı babalı buyutsun masallah cok tatlı... normal mı yyaptı yengen sezeryan mı:???

ay yemezmiyim ben 1 aydır et manyağı oldum drum bana hep et ye diyor et et et başka bi şey yok resmen. yani ilk gittiğimde de hep et diyordu ama son 1 aydır çok sıkı tembihliyor

nasılmıs yanı kalbbı atıp kendı hareket etmıyorsaa ne demek oluyor kı?? ay zaten sureklı takıp edıyorum hareketlerını bı uyurken hıssedemıyorum oda benımle uyuyorr galıbaa :)) yawrusuusm hareketlerı sankı ıteklıyor gıbı gobegımı canımı acıtıyor bu kasılma olabılrmı kızlar bılgısı olan warmı?

Gurbetcimm buranın özeline atarsan onu da göremiyorum maalesef... akşam evden bakarım artık

Ben de ben deee..ne diyecek aceba doktor merak ediyorum. zaman daraldı ama bana sanki doğumu ben değil başkası yapacak gibi geliyor daha. Doğum başladığında anlayacağım heralde işin ciddiyetini.

Yaw yazı koydum, okuyun yaw.

Okudum okudumm..ama okumamış gibi davranmak istedim ; çünkü bana uyan belirtiler vardı içerisinde..dur daha ne doğurmasııı dedimmmm kendi kendime. akannehir

yok canım kasılma değil gerinme yerleri daraldığı için geriniyorlar artık ve çoook can yakıyor öyle böyle değil hele o poposu yok mu benim kızın çıkıverecek sanki dışarı :))

Ayy hadi az kaldı didem :)) bebişte güzel kilo almış maşallah ona da..şimdi önce senmi canzimi doğurcak bu durumda :))

E niye bebek yapmış o zaman pis kadın..emzirmemişmiş..allahım sen akıl fikir ver böle tiplere..bende çok meraklıyım emzirme işi bana zaten hep tuhaf geliyoo..inş.doğumdan sonra bi sıkıntı yaşamam..iyice öğreneyim bari..

mesanın da varmış ücretsiz c.tesi günü ben de gitmek istedim ama yer yok. eşim de dalga geçti benimle 2. çocukta mı gidilir seminere sen onlara seminer veririsin dedi. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 didem evet yanii sende hoşsun şekerimm..eşin doğru sölemişşş..

benimde etim çözüldü yemeğimi yapayım iyice acıktım eşimde hasta çıktı gelir yine yesin bari adamcağız öptüm

kız neler yedin muz fındık süttlaç (hiç sevmem)et krımız et mi yedin?
başka?

canım şimdi bebegın hareketının olmaması onun kan dolasımının olmaması demek dolasmayan kan tabkı vucudunda kaldıgı yerde kalınca bebegın vucududa morluklar olusmaya baslıyo Allah korusun kangrene kadar cevırebılıyomus... gercekten hareket etmeyen bebegı hemen sezeryanla alıyolarmıs... tabı bunu takıp etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…