ALLAH bağışLasın harika bayıLdım valla darısı basımıza inş.a.s.
Canımcım çok sağol! sositosositogurbet maşallah pek tatlı
ayy serdem az kalmış yaa bugün ayın 13 ü doğurucaksın ama bak ihmal etme buraları mutlaka haber ver en azından resmini falan koy face şimdide söyliyimde :) maşallah kızınada bak boşuna endişelenmişsin ama yinede sen güzelce ye iç bol protein süt falan ihmal etme
Sağol canım işallah sen de benim gibi güzel haberler alırsın:)maşallah masala. ben de yarın gidicem bakalım nasıl olmuş bizim kuzu.
,
,
ABİMİN BEBESİ VE YENGEM... 38.HAFTADA DOĞDU 2.950 gr
Hala evdek, her iş bitmedicanım işten daha çok yorulur oldum annem 2 günde 1 bizde diğer günler de ben ona gider oıldum kayınvalidem haftaya cuma gelicek ptesi de doğum var işallah sen ne zaman çıkıyon izne?çıkmadın mı hala?
kızlar gecen gun baska bı topıkte okudum ve cok ılgımı cektı. sızede yazayım sızde dıkkat edın... bebegın kalp atısarıyla hareketlı olması farklı seylermıs... kalp atısları duzgun olan bı bebegın hareketlerı yoksa anne karnında bu yınede bebekte problem oldugunun ısaretı imiş... aman kıslar bebegınızın hareketlerını devamlı takıp edın... eger hareket etmıyosa doktorunuza gıdın...
Canımcım valla dünden beri sarhoş gibiyim, abimin eşini ve bebeğini görünce mutlu oldum,şaşkınlaştım.. Mal gibiydim resmen.. Ne güzel ya, artık bebesi yanında... Onun garip duygularını yaşıyom işte Damlacım.. İyiyim.. Ah bu sıcakalrda olmasa....
Sağol kuzum benim, cuma günü bende öğleden sonra doktora gidicem.. Son 2.5 gün diyim bari sositososito
Yaw yazı koydum, okuyun yaw.
Sağolun kızlar gittim aspirincim kızım haftada 350 gram almış çok şükür 2900gram olmuş ama doktor ne dese yedim u hafta 26sına sezeryan günü v erdi 3500 c,vaarı olacak işallah böyle giderse aşırı mutluyum içim rahatladı sancı filan da çıkmadı:)
ben hastanede doğum öncesi kursa gitmiştim eşimle orda vardı emzirmeyle ilgili şeyler benim doğum yapıcağım hastanede hiç bebeğini emzirmeden çıkan olmamış mutlaka bunun için uğraşıyorlarmış ha pardon 1 kişi varmış oda dansöz müş emzirmek istememiş göğüsleri bozulur diye töbe töbe
mesanın da varmış ücretsiz c.tesi günü ben de gitmek istedim ama yer yok. eşim de dalga geçti benimle 2. çocukta mı gidilir seminere sen onlara seminer veririsin dedi. kaydirigubbakcemile3
Sağolun kızlar gittim aspirincim kızım haftada 350 gram almış çok şükür 2900gram olmuş ama doktor ne dese yedim u hafta 26sına sezeryan günü v erdi 3500 c,vaarı olacak işallah böyle giderse aşırı mutluyum içim rahatladı sancı filan da çıkmadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?