İşte arkadaşımın oğlu.Geçen hafta doğum yaptı sezeryanla. 3 kilo 100 gram doğmuştu sanırım. Ben gidip göremedim ama. :)))
gurbetcım Allahım analı babalı buyutsun masallah cok tatlı... normal mı yyaptı yengen sezeryan mı:???
maşalllaahhh canımmm.cok tatlı gorunuyor walla allah bagıslasın analı babalı buyutsunnn ınsallahh..darısı bızlereee olsun..sızın aılede 2 bebıs olcak desenee:))
kızlar gecen gun baska bı topıkte okudum ve cok ılgımı cektı. sızede yazayım sızde dıkkat edın... bebegın kalp atısarıyla hareketlı olması farklı seylermıs... kalp atısları duzgun olan bı bebegın hareketlerı yoksa anne karnında bu yınede bebekte problem oldugunun ısaretı imiş... aman kıslar bebegınızın hareketlerını devamlı takıp edın... eger hareket etmıyosa doktorunuza gıdın...
yok canım kasılma değil gerinme yerleri daraldığı için geriniyorlar artık ve çoook can yakıyor öyle böyle değil hele o poposu yok mu benim kızın çıkıverecek sanki dışarı :))
Canımcım sağol, normal doğum yaptı!
Amin canım benim! Darısı başımıza.. Aynı ayda iki torun ayyşş....Benim kız,abimin erkek
,
,
ABİMİN BEBESİ VE YENGEM... 38.HAFTADA DOĞDU 2.950 gr
ay yemezmiyim ben 1 aydır et manyağı oldum drum bana hep et ye diyor et et et başka bi şey yok resmen. yani ilk gittiğimde de hep et diyordu ama son 1 aydır çok sıkı tembihliyor
doğum tarihi verilmiş olanlar.. bebişler geliyor sayfasına yazabilirmi.. ve tam olarakdoğuracağı haftayı..
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/370363-2010-agustos-bebisleri-geliyor.html
başkancım sayfa açılmıyor
yarın dr.a gidicem tüm gün yokum. sonra kalıyo 2 iş günü veeeee evim evim güzel evimm.
Çok heves yapmak istemiyorum ama evde biraz vakit geçirip rahat rahat işlerimi halletmek istiyorum. evlendiğimden beri evimde 1 hafta vakit geçirmedim. bu doğum izni bana mola gibi gelecek (inşallah sağsağlim doğrayım, yavrularım sağlıklı olsun da)
,
,
ABİMİN BEBESİ VE YENGEM... 38.HAFTADA DOĞDU 2.950 gr
Selam canım, bende birazdan yemek yapmak için mutfağa gidicem. Hava çok sıcak gerçekten. sempatiksalakcinni
Maşallahhhhhhh bebişeeeee.Yengen de yorgun ama mutlu görünüyo. Çok tatlı bebiş.
Hoşgeldin şikeriimmm napalım biz de senin gibi bunalıyoruuzz bunaltılıyoruuzzz
ben göremiyorum ki burdan yaaa ooooffff mafoldumben
tekrar ben geldım...
bizde etten korkan bir aile olarak hem yemeğe koyulan miktarına dikkat ediliyor hem çok sık
yememeye kötükedihüso
Ben geri geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?