2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gurbetcım Allahım analı babalı buyutsun masallah cok tatlı... normal mı yyaptı yengen sezeryan mı:???

Canımcım sağol, normal doğum yaptı!

maşalllaahhh canımmm.cok tatlı gorunuyor walla allah bagıslasın analı babalı buyutsunnn ınsallahh..darısı bızlereee olsun..sızın aılede 2 bebıs olcak desenee:))

Amin canım benim! Darısı başımıza.. Aynı ayda iki torun ayyşş....Benim kız,abimin erkek

Saol cnm bilgi için doğru söylüyosun son haftalarda herşeyi iyice takip etmek gerekir en ufak bi değişikliği dr a bildirmek gerek diye düşünüyorum bende..

yok canım kasılma değil gerinme yerleri daraldığı için geriniyorlar artık ve çoook can yakıyor öyle böyle değil hele o poposu yok mu benim kızın çıkıverecek sanki dışarı :))

Benimde aynen öle gerinme hissi yaşatıyo bana oğluşum..bizimkininde poposu çok fena gebertiyo ordan beni..oram zaten daha şiş duruyo karnımda :)))))

Canımcım sağol, normal doğum yaptı!

Amin canım benim! Darısı başımıza.. Aynı ayda iki torun ayyşş....Benim kız,abimin erkek

oyy maşallah. bi kız bi erkek torun. annenler deli oluyodur şimdi. benimkiler torun diye ölecekler. ki babam duygularını çok belli etmez mesafeli bi adamdır ama egeyi resmen içine sokacak. verin bana diyip duruyo.

yarın dr.a gidicem tüm gün yokum. sonra kalıyo 2 iş günü veeeee evim evim güzel evimm.

Çok heves yapmak istemiyorum ama evde biraz vakit geçirip rahat rahat işlerimi halletmek istiyorum. evlendiğimden beri evimde 1 hafta vakit geçirmedim. bu doğum izni bana mola gibi gelecek (inşallah sağsağlim doğrayım, yavrularım sağlıklı olsun da)

ay yemezmiyim ben 1 aydır et manyağı oldum drum bana hep et ye diyor et et et başka bi şey yok resmen. yani ilk gittiğimde de hep et diyordu ama son 1 aydır çok sıkı tembihliyor

bizde etten korkan bir aile olarak hem yemeğe koyulan miktarına dikkat ediliyor hem çok sık
yememeye kötükedihüso

evine gittiğinde ne yorgunluk kalacak ne birşey.
bir hevesle herşeyi yapıcaksın hele bir de kız ya şimdi seninki
pembiş pembiş mavilerden sonra daha bi hevesli olur insan..
arada gel kız evde net var demi?

,
,

ABİMİN BEBESİ VE YENGEM... 38.HAFTADA DOĞDU 2.950 gr

ay canımcım çok tatlılar maşallah
Allah analı babalı büyütsün canım

Selam canım, bende birazdan yemek yapmak için mutfağa gidicem. Hava çok sıcak gerçekten. sempatiksalakcinni

Maşallahhhhhhh bebişeeeee. Yengen de yorgun ama mutlu görünüyo. Çok tatlı bebiş.

çok fena çokk
birazdan buharlaşıp uçucamohaoldumsmile

Hoşgeldin şikeriimmm napalım biz de senin gibi bunalıyoruuzz bunaltılıyoruuzzz

ben göremiyorum ki burdan yaaa ooooffff mafoldumben

:gitme: :gitme:

tekrar ben geldım...

canım naber
görüşemiyoruz seninleŞeniz

bizde etten korkan bir aile olarak hem yemeğe koyulan miktarına dikkat ediliyor hem çok sık
yememeye kötükedihüso

benim eşim etoburdur resmen. ben çok sevmem eti. hele yemeğin içinde hiç sevmem ayıklarım içinde. sadece bazı türleri mangalda severim. zavallı kocam benim yüzümden hep sebze yiyor.

bnde cok et yemıyorumm bu aralar..doktorumuzda oyle ozel olarak tembıhlemedıııı bebege kg mı aldırıyormuss yoksa saglık acısından mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…