2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evine gittiğinde ne yorgunluk kalacak ne birşey.
bir hevesle herşeyi yapıcaksın hele bir de kız ya şimdi seninki
pembiş pembiş mavilerden sonra daha bi hevesli olur insan..
arada gel kız evde net var demi?

yaaa di mi? kızımın ciclerini çıkarıp çıkarıp bakıyorum hep. ama benim çok işim var çiğdoşçum biter mi hepsi????
gerçi halıları yıkamay agidecek. koltukların kılıfları da sökülüyo onlar da yıkanacak da. koltuğun kenarları krem deri onların silinmesi çok iş. mutfak dolapları hafta sonu bitmişti. yerler, banyyo, dolap içleri. ohooooo bi sürü iş var. en son da kadın gelecek. 3 haftaya biter inşallah. bebeğin kıyafetlerini bi posta yıkadım. daha bi makina daha çıkar bi de battaniyeleri falan var. benim gecelikler falan yıkanıp ütülenecek. bunlar yerleşecek. çanta hazırlanacak. pufff. bi de benim ilk doğumum erkendi. arahtlığıma bakar mısın??

bizde etten korkan bir aile olarak hem yemeğe koyulan miktarına dikkat ediliyor hem çok sık
yememeye kötükedihüso

Bizdede et pek sevilmez ama burda k.validemlerde herşeye kıyma et koyarlar( iç anadolu kültürü yanii herşeyde azda olsa et konduruyoo..normalde mesela bizim orda bamya etli olmaz ama k.validem içine kıyma koyar..dolmaya sarmaya koyar ben hayatta yemem..bana ayrı küçük bi tencereye sararlar mesela sarma..normalde et yerim ama tek başına severim.öle yemeklerin içinde hiç sevmem.çorbalara bilem koyuyolar ayol k.validemler..allahtan eşim benim gibi yemek içinde hazetmezde benim yemeklerimi bayıla bayıla yer..çünkü ben hep z.yağlı yaparımm..

benim eşim etoburdur resmen. ben çok sevmem eti. hele yemeğin içinde hiç sevmem ayıklarım içinde. sadece bazı türleri mangalda severim. zavallı kocam benim yüzümden hep sebze yiyor.

yok canımcım biz de her türlüsünden korkuluyor..
Sağolsun k.validem.canınız istemesin bir p..yemeği yapıcaz fırında avucum içi kadar
kıyma koyuyor sonraa yerken sadece p...ı yiyoruz kıyma namına birşey yok ortada
ısrarla koymuyor cebelleşiyorum resmen onunla yemek yaparken.kötükedihüso

kalktığımdan beri bişiler yiyorum doyamadım bi türlü allah allahhhh.

bak şimdi elin kolun bağlı birşey yapamıyorsun ya ondan.
heeepsi sırayla olacak bak göreceksin.Yalnız erken kalkmaya çalış
yeter erken kalktım mı çook iş yapılıyor gün içinde tabi ben deli gibi
kocşin arkasından ayaktaydım hep mesela benim çam.makinam.yaklaşık
3saatte yıkıyor deli oluyorum sabahın köründe attım mı akşama kadar
dünyanın şeyi yıkanıyor.yavaş yavaş bir orası bir burası derken hiç
sıkılmadan bitirdik işleri sağolsun annem çok yardım etti.e senin
kadında gelecekmiş ohooo hepsi biter hepsi.koltuk silme işini kadına
yaptır bence.dolap içlerini birgün 1 yeri ertesi gün 1 yeri hepsi biter hepsi...

ayyy catlayan arkadaslar olmus korkutmayım sızı ama bı kactane bugun gorduysenız onlar bı aksamda coğalıyooo baslardan bende uzulmustum ama yapcak bısıy yok bebişlerimiz sağlıklı gelsınde kı ben gece kacdefa bebe yağı suruyordum faydası olmuyor catlıycamız varsa gobeğimden 4 parmak yukları kadar yarıldım resmen

Pınar dan haber alan varmı kızlarrr?? ne zamandır ben karşılaşmıyorumda burda??

son mesajından 1 öncekini okudum izine çıkıyorum falan yazmış
evde net yok uzun süre sizden ayrı kalacağım falan yazmış.ben görmemiştm
başta face den özel mesaj attım çok oldu haala cvp yok.hiçbiryerden giremiyor
heralde nete????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…