2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne enfeksşyonu kız o tehlikeli erken doğum tehlikesi olur gerçi erken doğumluğumuz mu kaldı maşallah az kaldı:)))

Kaynanamlar çarşamba gelicekler ama önce kardeşine gideck sanırım görümcem de gelecek herhalde cumaya gelirler eee pzazartesi de doğum zaten. Annemi ektim eve geldim ya yarım saatte bir arıyor gelsene diye ne enerji var anlamadım ben pestil oldum

ben arsive iniyorum yarım saatten önce gelemem ((

Tamam canım görüşürüzzz.opuyorumnanaktan

benim eşim etoburdur resmen. ben çok sevmem eti. hele yemeğin içinde hiç sevmem ayıklarım içinde. sadece bazı türleri mangalda severim. zavallı kocam benim yüzümden hep sebze yiyor.

Heee sen benim kocam gibisin aynı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yemekleri etsiz yapıyorum onun yüzünden.kaydirigubbakcemile3

Pınar dan haber alan varmı kızlarrr?? ne zamandır ben karşılaşmıyorumda burda??

ben de onu merak ettim ,az önce faceten baktımda ,girmemiş uzun zamandır.

çisem sana verdımı doktorun ilaç benımde cıktı ama hıç bısı vermedı kullanmam için

benim bugün sağ.ocağında yapıldı tahlilim orda çıktı.
benim doktor hamileliğimin başından beri yaptırmadı tahlil falan.
daha da yaptırmaz cuma ya da perşembe dr.dayım
ben söylemeyeceğim ilk başta bakalım diyecek mi
tahlil yapalım diye oram ağrıyor ya da şu rahatsızlığım var diyorum.
e olucak tabi e normal tabi diyip duruyor sanki ben bilmiyorum olması
gerektiğini çözüm önereceğine neyse bakalım göstericem bikere
ne ilaç yazıcak bilmem..

sence 2,5 yaşında bir canavarın olduğu bir evde geç kalkılabilir mi ??? mümkün değil.

benim sıkıntım zaten o noktada. ege ben evdeyken kimseyi istemez herşeye annem yapsın annem etsin. iş yapacak olsam ağlar. öyle olunca herşey yarıda kalıyor. artık bi kaç gün bakıcı evinde bakacak başka çare yok.akşam o gelene kadar bay abişey hallederim.
hala ortalıkta nereye koyacağımı bilmediğim ıvır zıvır bi sürü şey var. anlamadım ya. ne evmiş mübarek. nerelerden neler çıktı. annem kızıyo kızım 30 senelik ev gibi evin diye. kendileri bu hale getirdi halbuki. herşey çifter çifter. 2 çift kişilik yorgan annem yaptırdı. 2 tane k.valide. annem yatak örtüsü aldı. kçvalide de aldı. annem 3 battaniye aldı, k.valide de...... bu böyle gitti. demediler ki bu kız bunları nereye sokacak. dolaplarda kıyafetler bit kadar yerde üst üste ama, yorganlarım tüm dolabı kaplıyor. bazanın altı çeyizliklerle dolu.(bi de kullansam evimde bi tane dantel yok. bi tek salona boncuk işi bi takım aldım o var, ne mutfakta ne yatak odasında bir tane serili bişey bulamazsın sevme çünkü. ama benim çeyizle 3 kız evlenir annem o kadar çok yaptırmış) şimid ufacık bişey alsam koyacak yer bulamıyorum.

işte doğururum yakında bende...
iyi iyi cuma gelecekler p.tesi doğum çok kalamaz zaten diyodun
oh böylesi daha iyi..

Yok kız internet koptu uyumuyorum habire yemek yiyorum 18. kilomu da aldım

yarasınnn kızınaazemuszemus
ben de 8.kilomu devirdimm hiç almıyorum derken hooop birden alıverdim...

Hımmm anlaşılmıştırr..demekki giremiyo hiç biyerden..neyse iyidir inşallahhh..

Çisem ay şu avatar resmin beni geriyo kıss gördükçee :)) bebişin kafası kopcakmış gibiii anamm ne o öleee

didoba didemcim valla 2 senelik evliyim dantellerim çekmecelerde tıkılı
duruyor ama anneme babanneme her geldiğinde kakalıyorum bişeyler.
azalsın gitsin istemiyorum benim de çok yaa.2 tane yatak örtüsü büssürü
yorgan kapattık poşetledik çatıya çıkardık onları ne zaman ihtiyacım olursa
alırım havalandırmakta gerek tabii arada..

benımkıde hamılelığımden berı yapmamıstı gobısım kasınıyo dıyınce ıstedı tahlıl

Ya biz dün annemlerle mevlutta sericeğimiz yatak örtülerini vitrin örtülerini bile ayarladık canımız çıktı çeyizden süslü seccadeler çıktı vs anneannem de vardı yok mevlutta takılacak başörtü filan derken iş bitmiyor yaws

Hımmm anlaşılmıştırr..demekki giremiyo hiç biyerden..neyse iyidir inşallahhh..

Çisem ay şu avatar resmin beni geriyo kıss gördükçee :)) bebişin kafası kopcakmış gibiii anamm ne o öleee

kız niye geriyo kaydirigubbakcemile3sıpa kendi yapmış onu öyle kaydirigubbakcemile3
bak

didem mevlutte ayrı doğumda ayrı sereceksiniz dimi yatağa?
ben hiç düşünmemişim bunu hep o hazır olanı sererim o çok
güzel diye düşünüyorum ...ama 2 defa serilmesi gerekicek...
gerçi doğumda kimseler gelmiycek ki çok yakınlarımızdan
başka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…