2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne3 biçim yemek yapıyormbunlar o püre 1 tek bana bile yetmez bize misafir gelicek olsa aman yetsin diye 5 katını yaparız

Canım hastaneye ayrı pike aldım annemin çeyizinden yastık kılıfları vardı onları koydum 1 de takı yastığımı eve gelir gelmez sermeye kanaviçe takımım vardı daha hiç sermemiştim onları hazırladım. mevlutta ise ben yatmayı düşünmüyoırum yatak örtüsü seçtim dantelli anneannemin el emeği takımım var onu sericem

off kasıklarım ağrıyorrr.
aslı senin bebiş ne kadar ki canım?
normal doğum sa aman zorlama kilo alsın diye.
ben bu haftaki kilosuna göre hareket edicem iyiyse
normal beslenicem..

Aslıcım her sabah yumurta ye dedi akşamları ve öğlenleri et yeşil mercimek barbunya f,lan ye yoğurt dedi günde 1er avuç fındık kaju ve kara üzüm dedi 1 de meyve özellikle muz dedi canım

aaa sütlaç ya da muhallebi dedi her gün 1 kase yedim 2 haftada 200gram alan bebek 1 haftada 350gram aldı bunları yapınca

işte bizim öyle koyacak biyer yok. biz de şu doğum işini bi halledelim, bi yurtdışı durumumuz var 5 aylığına. dönünce para durmuna göre balkonu kapatıp, dolap yaptırıcam boydan boya. ne fazlalık varsa oraya artık. sıkıldım yayıntıdan. atıyorum atıyorum hala bi sürü şey var. bi de bak doruk büyüsün araba sevdası bi bşlasın sen o zaman gör. bizim ev galeri gibi. koca bi jip var ortada içine biniyo. sonra onun bi küçüğü araba,üstüne binilen bi helikopter, boy boy kumandalı araba.minik arabalar. en az 200 tane araba var evde. ve bunların hepsi gece yatana kadar ortalıkta. o yatınca toplanıyo, sabah yine dağılıyo. kısır döngü gibi. e haliyle yayıntı hiç kalkmıyo ortalıktan. balkonu kapatırsam en azından şu dev boyuttaki arabaları da çıkarırım oraya. yürüken rahat ederiz evde.

ben hastaneye nevresim diktirdim tacın maviş maviş beyazlı böyle
kumaşlara daha bakarken bittim zaten rengine desenine..
hastane de o serilecek.eve gelince hazır o kremrengi fistolu pike takımımı
sererim diye düşündüm hani size fotosunu koymuştm.

Bu arada annem de tutturdu mevlutte geceliklerini giy diye giymek istemiyorum
ama giymesem de pike takımını sermek isterim yatak örtüsü gibi iyice.
çok hoş duruyor.gerçi ikitane de yatak örtüm var biri pembe gelinlik gibi
organze fistolu kabarık kabarık etekleri biri de kırmızı o da tüllü tüllü güzel.
hangini sererim bilemiyorum kafam karıştı...

Kızlar ya gidiyim de 1 saat yatıyım izninizle çok erken kalktım eşim işe gidecek diye gelirim 1 saate

yemeğimi yaptım geldim bir an önce pişsede yesem çok acıktım.
siz çoğunuz et yemiyormuşsunuz ya valla benim dr olsa çok kızar size.:) iki lafından biri et:)
bu arada dün beni aradı drum ve nasıl olduğumu sordu çoook sevindim:)

hehehekaydirigubbakcemile3ben şimdiden başladım oyuncakçıya girdik geçen
eşimle anaaam ne buyuk oyuncaklar var dağ kadar ayıcıklar arabalar falan eşime
diyorum hayatta almam ben bunları napıcam nereye sokucam bunlarıkaydirigubbakcemile3

Serip dene canım hoşuna giderse neden olmasın biz dün serip baktık hepsine süper oldu valla ben çarşaf götürmüyorum hastaneye yastık kılıflarım ve pikem var

güle güle didoşş.kız bukadar gelsen yetecek gün içinde ama hiç
gelmiyorsun kiiii.
kızlar ben de kaçayım aşağı inmem lazım...

ay sezeryanin en guzel yani bu olsa gerek :)

normal dogumda hersey mechul (

Böyle deçok heyecanlı oluyor ya dün de 1 baktım kapı süsümün biblosu düşmüş neyse hastane odası için zaten anlaştım gelipsüsliycekler eve de son hafta süslerim napıyım bu arada çikoltaları da almam lazım haftaya off offf ne zor işler bunlar kolonya almam lazım markette pereja bulamadım annem de başka olmaz dedi gelene ikram için 1 de doğumdan 1 gğn önce bebekli kuraiye yapıcaz evde hastanede ikram edicez işallah

ben de hastaneye sadece yastık kılıfı götürücem. siparişini verdim. haftaya gelecek inşallah. doğumdan gelince pembeli kanaviçeli bi takımım var onu serip yatıcam.. mevlüte de kanaviçeden mor pike takımı sericem. ben de yatmıycam ama yatağım süslü olsun. altın yastığım falan da hazır. kızımın gelinliği de hazır ama kilotlu çorap almam lazım kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…