Ne güzel bebiş o öyle Allah bağışlasın canım
kız niye geriyo kaydirigubbakcemile3sıpa kendi yapmış onu öyle kaydirigubbakcemile3
bak
didem mevlutte ayrı doğumda ayrı sereceksiniz dimi yatağa?
ben hiç düşünmemişim bunu hep o hazır olanı sererim o çok
güzel diye düşünüyorum ...ama 2 defa serilmesi gerekicek...
gerçi doğumda kimseler gelmiycek ki çok yakınlarımızdan
başka...
didoba didemcim valla 2 senelik evliyim dantellerim çekmecelerde tıkılı
duruyor ama anneme babanneme her geldiğinde kakalıyorum bişeyler.
azalsın gitsin istemiyorum benim de çok yaa.2 tane yatak örtüsü büssürü
yorgan kapattık poşetledik çatıya çıkardık onları ne zaman ihtiyacım olursa
alırım havalandırmakta gerek tabii arada..
Canım hastaneye ayrı pike aldım annemin çeyizinden yastık kılıfları vardı onları koydum 1 de takı yastığımı eve gelir gelmez sermeye kanaviçe takımım vardı daha hiç sermemiştim onları hazırladım. mevlutta ise ben yatmayı düşünmüyoırum yatak örtüsü seçtim dantelli anneannemin el emeği takımım var onu sericem
Bu arada vuslata 12 gün 16 saatim var
işte bizim öyle koyacak biyer yok. biz de şu doğum işini bi halledelim, bi yurtdışı durumumuz var 5 aylığına. dönünce para durmuna göre balkonu kapatıp, dolap yaptırıcam boydan boya. ne fazlalık varsa oraya artık. sıkıldım yayıntıdan. atıyorum atıyorum hala bi sürü şey var. bi de bak doruk büyüsün araba sevdası bi bşlasın sen o zaman gör. bizim ev galeri gibi. koca bi jip var ortada içine biniyo. sonra onun bi küçüğü araba,üstüne binilen bi helikopter, boy boy kumandalı araba.minik arabalar. en az 200 tane araba var evde. ve bunların hepsi gece yatana kadar ortalıkta. o yatınca toplanıyo, sabah yine dağılıyo. kısır döngü gibi. e haliyle yayıntı hiç kalkmıyo ortalıktan. balkonu kapatırsam en azından şu dev boyuttaki arabaları da çıkarırım oraya. yürüken rahat ederiz evde.
ay sezeryanin en guzel yani bu olsa gerek :)
normal dogumda hersey mechul(
Canım hastaneye ayrı pike aldım annemin çeyizinden yastık kılıfları vardı onları koydum 1 de takı yastığımı eve gelir gelmez sermeye kanaviçe takımım vardı daha hiç sermemiştim onları hazırladım. mevlutta ise ben yatmayı düşünmüyoırum yatak örtüsü seçtim dantelli anneannemin el emeği takımım var onu sericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?