2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende geldimmm
oğlumun eşyalarını yıkadımm ay asmaak çok zor mini mini. hele çoraplaar asamadım serdim zaten :) bu arada dr yarından sonra yokmuş bende yarınn gidiyorummmmsositososito

Ben aldım kızıma kilotlu çorap teyzesi çok şeker:))) Bu arada çantamı da yaptım bebişe o da olsun o da diye 4 full taakım koyduk napalım herkes başka beğendi giyilmeyeni getiricez

bizde mevlütte yatak açık olmaz muhtemelen yani yengemde falan hiç öyle değidi zaten yatak odam yukarda biraz saçma olur herkes aşağıda yatak açık yukarda :))

öyle bi alıyosun kiii. hiç büyük konuşma. dedim ya bizim evde dansöz gibi kıvırmak zorundasın arabalar yüzünden. şimdi doğumda 2 tekerlekli kırmızı bisiklet istedi kardeşinden o alınacak. 3 tekerlekli zaten vardı. anaaaaam. kız da doğunca bebekleri dolar. biz kaçıcaz kocamla

ne güzel ya benım dr um hiç aramadı benı daha 2.bebeğim bide insan 1.cide aramadı 2.de arar dimikaydirigubbakcemile3

ben et yemesemde mercimek yiyorum acaba aynı işlevi sağlar mı?benneyaptımki

Ooooo ne iyi dr muş öle o..süperr..bizmkinin cep tel.i bile yok bende daha..özele gidiyoz bizde ama hastanenin kendi dr u olduğu için rahatım biraz..ama tabii son haftalarda alırım cep tel ini..

Bizde de yatak kapalı olucak ama kızımın küçük beişiği odamda olacağı için gelen olur ya da ne biliyim belki kendi odasında yatar zaten odalar yan yana görürler yatakörtüsünü

bende geldimmm
oğlumun eşyalarını yıkadımm ay asmaak çok zor mini mini. hele çoraplaar asamadım serdim zaten :) bu arada dr yarından sonra yokmuş bende yarınn gidiyorummmmsositososito

Hoşgeldin.Nereye gidiyosunnn? sempatiksalakcinni

bizim bugün 2.evlilik yıldönümümüz :) kızımla ilk olacak. çekirdek ailemöle mutlu bi akşam yaşamak istiyorum.eve gideyimde hazırlanıp çıkacağız dışarı

Ben artık yemek yapmıyorum annem dün yaptı yemek çorbam da vardı eee makarna filan da gerek yok yapmıycam valla

Ben aldım kızıma kilotlu çorap teyzesi çok şeker:))) Bu arada çantamı da yaptım bebişe o da olsun o da diye 4 full taakım koyduk napalım herkes başka beğendi giyilmeyeni getiricez

ben 3 takım ayarladım. yıkadım ama daha yerleştirmedik. bi tanesinin popsunda tülleri var. çok tatlı. gerçi hepsi çok güzel.

ben istediğim gibi çorap bulamadım. poposu kat kat tüllü çoraplar vardı ondan istiyorum ya da dantel ama küçük beden yok. 1 yaş civarı en küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…