Ben aldım kızıma kilotlu çorap teyzesi çok şeker:))) Bu arada çantamı da yaptım bebişe o da olsun o da diye 4 full taakım koyduk napalım herkes başka beğendi giyilmeyeni getiricez
Hoşgeldin.Nereye gidiyosunnn? sempatiksalakcinni
oğluşu göremeyeeeeeeeeeee.
ayy gidemedim bi türlüü hallisnaa rekor kırdık valla yavv.
neyse kaçtım benn..
bende geldimmm
oğlumun eşyalarını yıkadımm ay asmaak çok zor mini mini. hele çoraplaar asamadım serdim zaten :) bu arada dr yarından sonra yokmuş bende yarınn gidiyorummmmsositososito
ben de hastaneye sadece yastık kılıfı götürücem. siparişini verdim. haftaya gelecek inşallah. doğumdan gelince pembeli kanaviçeli bi takımım var onu serip yatıcam.. mevlüte de kanaviçeden mor pike takımı sericem. ben de yatmıycam ama yatağım süslü olsun. altın yastığım falan da hazır. kızımın gelinliği de hazır ama kilotlu çorap almam lazım kızıma
bende bu gidişle ikimize ayrı valiz yapıcam.onuda koyayım bunu da derken koltuğun üstü yığıldı bile
ben oğlumda iki valiz yaptım bide kocaman karton poşette kapı süsüyle şekerler vardı. gören 2 hafta tatile gidiyoruz sanır. ama aldıklarım yetmedi bile. 1 gecelik 1 pijama koymuştum kendime. hemşire geceliği giydirirken kan boşaldı üstüne gitti o. pijamayı giydim. o da yataktan kalkerken kirlendi. eşimi eve yollayıp gecelik getirttik.
kızlar bışey sorcam bazen karın boyle top gıbı yuvarlanıyo ve acayıp sertlesıyo boyle tas gıbı... rahmım mı sertlesıyo ozman???
ne tatili cnm yaaaa geçti bizdennnn. hayırlı haberlerle geliriz inş.:)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hııııı öyle desene kız, bende tatile falan diyosun sandım. kaydirigubbakcemile3 Bende yarın gidicem doktora, nstye bağlanıcakmışım. merakla bekliyorum. kaydirigubbakcemile3
Dimii yaa o minik çoraplarr özellikle iyice küçülüyo sankii..serme işi zaten zor gerçi ütüde öle minik minik zor..gerçi ben hiçbirini yapmadım anacığım saolsun geçen geldiğinde hepsini halletti bi güzell..
ay sorma bir posta ütüledimm ter içinde kaldımm. mini mini. ama çok keyifliii yaaa yerimmm
bende bu gidişle ikimize ayrı valiz yapıcam.onuda koyayım bunu da derken koltuğun üstü yığıldı bile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hııııı öyle desene kız, bende tatile falan diyosun sandım. kaydirigubbakcemile3 Bende yarın gidicem doktora, nstye bağlanıcakmışım. merakla bekliyorum. kaydirigubbakcemile3
ben oğlumda iki valiz yaptım bide kocaman karton poşette kapı süsüyle şekerler vardı. gören 2 hafta tatile gidiyoruz sanır. ama aldıklarım yetmedi bile. 1 gecelik 1 pijama koymuştum kendime. hemşire geceliği giydirirken kan boşaldı üstüne gitti o. pijamayı giydim. o da yataktan kalkerken kirlendi. eşimi eve yollayıp gecelik getirttik.
ben 2 gecelik 2 pijama aldım ama hastaneye ne götürücem bilmiyorum hala.
selam kızlar maşallah herkese
didem canım masala maşallah yemeyle ne kadar alakalı bebişlerin kilosu onlara yarayan gıdaları yedikmi yeter gününüde almıssın hayırlısı olsun
doruk canım iyi haberlerini aldığımıza sevindim canım bebişlerinle sağlıklı huzurlu günler diliyorum
onatcım canım seninle doğumumuz aynı gün olacak allahım izin verirse 19.07.2010 eşim çok istedi fenerbahçenin o gün kutlamaları oluyormuş 1907 yaa yıl dönümü cuma kontrolümüz var bakalım hayırlısı
gurbet canım bebeğiniz çok tatlıı allahım ansına babasına bağaşlasın sağlıcakla huzurla büyüsün hayırlı evlat olsunl inşallah
cnm benimde oğlum sağ tarafımdaa öyle bir geriyokii fena yaniiikızlar bışey sorcam bazen karın boyle top gıbı yuvarlanıyo ve acayıp sertlesıyo boyle tas gıbı... rahmım mı sertlesıyo ozman???
hadi hayırlısı ikinizdende iyi haberler alalımm.selam kızlar maşallah herkese
didem canım masala maşallah yemeyle ne kadar alakalı bebişlerin kilosu onlara yarayan gıdaları yedikmi yeter gününüde almıssın hayırlısı olsun
doruk canım iyi haberlerini aldığımıza sevindim canım bebişlerinle sağlıklı huzurlu günler diliyorum
onatcım canım seninle doğumumuz aynı gün olacak allahım izin verirse 19.07.2010 eşim çok istedi fenerbahçenin o gün kutlamaları oluyormuş 1907 yaa yıl dönümü cuma kontrolümüz var bakalım hayırlısı
gurbet canım bebeğiniz çok tatlıı allahım ansına babasına bağaşlasın sağlıcakla huzurla büyüsün hayırlı evlat olsunl inşallah
aynen bende ve biçok kişide olan şey. raghim sertleşiyor doğuma hazırlanıyor vs vs.ama hakkaten can yaklıyor dimi
selam kızlar maşallah herkese
ne tatili cnm yaaaa geçti bizdennnn. hayırlı haberlerle geliriz inş.:)
Ben de onu diycektim bu saatten sonra ne tatili . kaydirigubbakcemile3
Bende daha nst ye hiç girmedim çok ta meraklıyım :))
Ayy bende 1 gecelik 1 pijama takımı götürmeyi düşünüyorumm..yetmezmi o zaman.??
Kaç dk sürüyo acaba nst, bende girmediğim için bilmiyorum.Doktor nstye girip sonuçları bana getir dedi. Birde karnın tok olsun dedi nstye girerken. opuyorumnanaktan
Zaten iki çanta hazırlaman daha mantıklı cnm..ölesi daha kolay oluyomuş..öbür türlü çok karışık olur çantanın içi.yani rahat bulamazsınn bişey ararken..ben bebişin bütün giydirilcek takımlarını takım takım kilitli buzdolabı poşetlerine koydum hem alırken dağılmaz hem alan kişi için rahatlık olur tam takım alıverir bişeyini unutmadan öylece..hem çantadada derli toplu duruyoo..
Bende daha nst ye hiç girmedim çok ta meraklıyım :))
Ayy bende 1 gecelik 1 pijama takımı götürmeyi düşünüyorumm..yetmezmi o zaman.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?