canım saati belli olunca yazarsin :)
19 temmuz da bende gelecegim hastaneye belki seni de ziyaret ederim :)
E ben onu bebişin hareketi sanıyodumm rahim sertleşmesimi o şimdii..bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hadi hayırlısı ikinizdende iyi haberler alalımm.
yetebilir de canım. benim ilk giydirilirken batınca biri 2 tanesi yetmesi bana. dedim ya bi de sonradan sez.a dönünce 3 gece kaldım ben. benim ilkinden ağzım yanınca bu sefer 3 takım götürücem. kullanmazsam da geri getiririm. önceki doğumda evle hastane arası 10 dk.dı.onda bile stres olmuştum ya yataktan kalkmam grekirse arkam kanlı diye. sabahlığım da açık maviydi belli olurdu kesin.
şimdi en az yarım saatlik yol evle hastane arası . ha diyince eve gidip biri getiremez. gelene kadar ben sinir krizi geçiririm.
valla sıcakta izmirde lohusa yatmak ta zor olacak.klima açılmaz,terlemelerimiz olacak zaten,üşütmemek lazım ceyranda kalmamalı.valla kara kara düşünüyorum ben yaa
:sinifsinif:
tabi hareketleri neticesinde de gerilip yamuluyor ama hepsi aynı anda oldumu offf diyorum şimdi çıkacak dışarı benim kız
valla sıcakta izmirde lohusa yatmak ta zor olacak.klima açılmaz,terlemelerimiz olacak zaten,üşütmemek lazım ceyranda kalmamalı.valla kara kara düşünüyorum ben yaa
Ben ankaradayken bile düşünüyorum cnm..bebişler olunca kapı pencere açmadan yatıcaz yatak odasındaa.annaaaammm ben ölürüm kesinnn..eşim için sorun yokta beni çok sıkıntı basar öle..napcaz bilmiyomm..
kaydirigubbakcemile3
Bende hiç sevmem öle eksik gitmeyi hiç bi yere..hep elimin altında olsun isterim herşeyimin.hastane ev arası çok yakın bizim ama ben yinede yanımda isterim işte..olmazsa 2 gecelik 1 pijama götüreyim ne olur ne olmaz..hoş daha hiç gecelikte almadımm..şimdi çıkınca biraz araştırayım olmazsaaa..
Ben ankaradayken bile düşünüyorum cnm..bebişler olunca kapı pencere açmadan yatıcaz yatak odasındaa.annaaaammm ben ölürüm kesinnn..eşim için sorun yokta beni çok sıkıntı basar öle..napcaz bilmiyomm..
kaydirigubbakcemile3
Ben eve gelince yatağıma yani altıma, canbebenin alt açmaları var ya onlardan sercem bi tane..yatak çarşaf batmasın diye..bide çeyizliklere yatcazz çıkmaz valla mazallah kan lekesi filan..
kızlar merhaba çok karışık bigün anca girebildim aramızda kim avukat diye düşünüyordum tam didoba didemi gördüm hemencik... bişe sormam lazım...
Aman canım onu ihmal etme. 1 hafta kanama yoğum oluyo. sonra damla damla.
ne çok detay var di mi yaaa???
benim annem doğumdan önce gelemiycek. bankacı çalşıyor hala. 2 hafta izin alabilecekmiş. o da doğumdan sonra için. benim herşeyi kendim önceden hazırlamam lazım. bazen geriliyorum. herşeyi ben düşünmek zorundayım. yoksa eve döndüğümde dımdızlak kalırız. k.valide yapmaz bunları ona göre çok abartı herşey. canımı sıkar. zaten o da son hafta flana gelir. elden de istenmeyeceğine göre kendi tırnağımla kaşıycam başımı
Bu altaçmalar korur dimi yatağı cnm?
Valla aslında en güzeli herşeyi kendin yapman zor oluyo gerçi bide senin çocukta var ama benim başkasıyla kafam daha çok karışır o yüzden istemem zaten..bi tek annemle yaparım yaparsamda..o da geldi işte geçenlerde saolsun bayaa bişeyleri hallettik beraber..sende dert etme cnm..kafanda bi plan yap gün günn..yavaş yavaş yap..hiç acele etmeden sırasıyla..öle öle biter cnm..
Buarada macunköydeki çikolatacının adı neydi cnm bi daha yazarmısın? bi de bu saatlerde açık olurmu oralar.eşime dedim ama kapanır filan dedi..
özelden yazdım :kedi:
korur canım.zaten poponun altına sereceksin.
ali uzun şekerleme. oralar erken kapanır canım toptancı ssonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?