Kızlar bişe sorcam yklaşık 1 saattir felan bnm ufaklığın hareketleri bayağı fazla ara da kasılmamda oluyordu şimdide dk.tuttu biraz önce 10 dk.3 kez oldu ve beyaz hafif kıvamlı akıntı gelmiş ?.?.? Sizce
eşim yanımda işle uğrasıyo benim gözler dolup dolup geri akıyo arada sancı sesi cıkarıyorum soruyo bişe mi var yok diyorum doktorumda izine ayrılmıs yerine bakan doktorda verdi nosunu ama bilmiyorum ki biras daha durum bi netten bakınım da olmadı ararım doktoru...
Akıntının beyaz ve kıvamlı olması normal diye biliyorum ben. Bende de kasılma oldu bi ara ama 10 dk içinde 2 kere oldu,birincisi 40 saniye , ikincisi 50 saniye falan sürdü.Karnım böyle taş gibi oldu o 40 saniye boyunca , düzelmedi bi türlü ve belimden kasıklarıma da ağrı vuruyodu. Eğer devam etseydi doktora gidicektim. Senin kasılmaların nasıl ? Kaç saniye sürüyo ? Doktorunu ara bi sor canım istersen. bilmiyorumkismile
kızlar ben çıkıyprum keyfşm yok biraz yarın anlatırım hadi öpüyorum hepinizi
Kızlar bnde kacıyorum bişey olursa arıcam ama kasılmalarım sık anlayamadım kasıldığında kalbim durucak gbi oluo uhh nasl birseymiş öpüyorum sizi cok,dua edin bana nolur ypsamda yapmasam da doğumu haberdar ederim sizi mutlaka hoşcakalın...
Kızlar bnde kacıyorum bişey olursa arıcam ama kasılmalarım sık anlayamadım kasıldığında kalbim durucak gbi oluo uhh nasl birseymiş öpüyorum sizi cok,dua edin bana nolur ypsamda yapmasam da doğumu haberdar ederim sizi mutlaka hoşcakalın...
Aysun canım haber ver mutlaka ben geldim bu arada kızlar ya 19unda mı doğum canancım ya ben 2.tyim derken 3.mü 4.mü olucam bakalım?
Kızllllar bizz geldiiik heran net gidebilir bi sorunlar var ama anlayamadık neyse biz çok iyiyiz sizi çok çok özledik douran mouran yok dimi sempatiksalakcinni
Neyse biz 9 unda dr a gittik dr amcamıza gene bişiler olmuş bir iyi bir iyi ki sormayın bana şişko diip duruyor kaydirigubbakcemile3 bebişkom 2800 civarı olmuş 2500 geçsin öpüpte başıma koyucam demiştim zemuszemus muhtemelen 3100-3500 arası doğar dedi yeter.Bu arada karnımın ortası mosmor yarıklarla doldu kırmızı çatlak gibi değil nehir gibin kalın kalın mosmor.
Dr umuz bu ayın 18 iyle ağustos 8 i arasında doğuracaksın dedi.Bu arada 25-5 arası hastanede yokmuş :umursamaz: kaderime bakın yaa.
Badana boyamızı,temizliğimizi bitirdik.Çantamız da hazır.Oğlumun yataı bile hazır altın yastığımız bile baş köşemizde :).
Sancılar geldiinde çantamızı kapıp pıt hastaneye :))).Şimdi dana gibi yatıp oğlumu bekliyorum.15 gün daha geçsin gelsin artık :)).
Sizler nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?