2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize iyi akşamlarr..ben çıkıyorumm..azcık dolaşarak gideyim eve..eksiklerim için bakınayım biraz bakalım..yarın görüşürüzz :))

Kızlar bişe sorcam yklaşık 1 saattir felan bnm ufaklığın hareketleri bayağı fazla ara da kasılmamda oluyordu şimdide dk.tuttu biraz önce 10 dk.3 kez oldu ve beyaz hafif kıvamlı akıntı gelmiş ?.?.? Sizce

eşim yanımda işle uğrasıyo benim gözler dolup dolup geri akıyo arada sancı sesi cıkarıyorum soruyo bişe mi var yok diyorum doktorumda izine ayrılmıs yerine bakan doktorda verdi nosunu ama bilmiyorum ki biras daha durum bi netten bakınım da olmadı ararım doktoru...

Akıntının beyaz ve kıvamlı olması normal diye biliyorum ben. Bende de kasılma oldu bi ara ama 10 dk içinde 2 kere oldu,birincisi 40 saniye , ikincisi 50 saniye falan sürdü.Karnım böyle taş gibi oldu o 40 saniye boyunca , düzelmedi bi türlü ve belimden kasıklarıma da ağrı vuruyodu. Eğer devam etseydi doktora gidicektim. Senin kasılmaların nasıl ? Kaç saniye sürüyo ? Doktorunu ara bi sor canım istersen. bilmiyorumkismile

Devam ediyosa hala doktoru ara sor canım.Senin vaktinde az kalmıştı.opuyorumnanaktan Merakta bırakma bizi de. :)

kac saniye sürdüğünü tutmadım ama hani suanda da ara ara oluyor dediğin gibi karnım tas kesiliyo o an ama o anın dısında da feci sert ve hareketleri cok kuvvettli bebğin bilemedim ki ben yine dk.tutum ama cok aralıklı deil ya off biraz beklim doktoru arim belki yalancı doğum şeysidir,benneyaptımki

Kızlar bnde kacıyorum bişey olursa arıcam ama kasılmalarım sık anlayamadım kasıldığında kalbim durucak gbi oluo uhh nasl birseymiş öpüyorum sizi cok,dua edin bana nolur ypsamda yapmasam da doğumu haberdar ederim sizi mutlaka hoşcakalın...

kızlar ben çıkıyprum keyfşm yok biraz yarın anlatırım hadi öpüyorum hepinizi

Ne oldu ki canım ? bilmiyorumkismile Biz de öptük seni.

Görüşürüz canım, merak etme dua ederiz bol bol şimdi.:Saruboceq: Sende merakta bırakma bizi.Öptük.

Son düzenleme:
Aysun canım haber ver mutlaka ben geldim bu arada kızlar ya 19unda mı doğum canancım ya ben 2.tyim derken 3.mü 4.mü olucam bakalım?

ayyy banada oluyor bazen sankı bısey düğümlenıyor boğazıma nefesım kesılıyor gıbı cok ıyı anlıyorum senı canım hayırlısı olsun gelmek ıstıyorsa bebıs gelsın bakalım dualarımız senınle

Merhaba güzel anneler nasılsınız?

Aysuncum allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine sakin olmaya çalış. Bebiş gelmek istiyordur belki artık vakti de. Sakın stres yapma canım dualarımız seninle. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Bende de yalancı kasılmalar oluyor ay nefes kesiliyor hareketlerin bitiyor karnım taş kesiliyor resmen yaa çok fena oluyor ama kısa süreli tabi düzenli nefes alınca geçiyor benim şimidilik. aklaşan çok arkadaşımız var. Allahım bir avazda kurtarsın cümlemizi canlarım.

Vakti y

Kızllllar bizz geldiiik heran net gidebilir bi sorunlar var ama anlayamadık neyse biz çok iyiyiz sizi çok çok özledik douran mouran yok dimi sempatiksalakcinni

Neyse biz 9 unda dr a gittik dr amcamıza gene bişiler olmuş bir iyi bir iyi ki sormayın bana şişko diip duruyor kaydirigubbakcemile3 bebişkom 2800 civarı olmuş 2500 geçsin öpüpte başıma koyucam demiştim zemuszemus muhtemelen 3100-3500 arası doğar dedi yeter.Bu arada karnımın ortası mosmor yarıklarla doldu kırmızı çatlak gibi değil nehir gibin kalın kalın mosmor .
Dr umuz bu ayın 18 iyle ağustos 8 i arasında doğuracaksın dedi.Bu arada 25-5 arası hastanede yokmuş :umursamaz: kaderime bakın yaa.
Badana boyamızı,temizliğimizi bitirdik.Çantamız da hazır.Oğlumun yataı bile hazır altın yastığımız bile baş köşemizde :).
Sancılar geldiinde çantamızı kapıp pıt hastaneye :))).Şimdi dana gibi yatıp oğlumu bekliyorum.15 gün daha geçsin gelsin artık :)).
Sizler nasılsınız??

İdrar enfeksiyonu çıktı ve kanım çok düüşük çıktı Allah ım son ay yine bişiler çıkıp duruyor.Oğlum yine dönmüş artık başı aşaıda yani normal doum için bir sorun yok tabi danam yine dönmezse..

Hoşgeldin canım,Şeniz

Maşallah bebişine kocaman olmuş. Allahım hayırlısı ile bir avazda kurtarsın canım. İnşallah doktorun hastanede yokken doğurmazsın. İnsan ne de olsa alışık olduğu insanı arar o durumda bile. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Doğum yapan bir tek doruk var ikizlerimiz geldi başka da yok. Onu da biliyorsundur zaten. Ben uzun zamandır giremediğim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…